canım benim sabah 14/10 şimdi yani akşam 13/9 bakalım ya ne olcak bende bilmiyomSelam Fatoşçum nasılsın tansiyonun ne durumda
Canım hemen git ihmel etme. Ama kalbini ferah tut. Kötü bi şey olsa pıhtılı kan gelir diyolar
Yha kızlar şuan delirmek üzereyim sabah saglık ocagına aşı için gittigimde kalp atışlarını dinledim çok geriden ve yavaştı hemşire aç oldugun içindir dedi bende pek önemsemedim ama şimdi iç çamaşırımda 2 damla leke gördüm doktorumu aradım hemen dogum hast filan gitmemmi söledı eşimede ulaşamıyorum ama bebgımın hareketi var hala hissediyorum nolur dua edın kötü bişi olmasın
Hoş geldin Elifçim kızımla biz iyiiyiz sen nasılsın
sistemin izin vermesi değil de şöyle birşey söz konusu :1closedeyes: öhüm öhüm mikrofon yokmuydu ya :roflol:KIZLAR SİSTEMİN İZİN VERİDKLERİNİ PUANLADIM
ay çok merak ettim gitti mi acaba. böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum mafoldumbenYha kızlar şuan delirmek üzereyim sabah saglık ocagına aşı için gittigimde kalp atışlarını dinledim çok geriden ve yavaştı hemşire aç oldugun içindir dedi bende pek önemsemedim ama şimdi iç çamaşırımda 2 damla leke gördüm doktorumu aradım hemen dogum hast filan gitmemmi söledı eşimede ulaşamıyorum ama bebgımın hareketi var hala hissediyorum nolur dua edın kötü bişi olmasın
slmmm iyi akşamlar çiçeklerrr nasılsınız melekler nasılll
Hulencim hoşgeldin. Cicili daha gelmedi nete.Umarım iyidir durumu
Yarın ayrıntılıkm var canım sabah 9 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?