2010 Şubat Anneleri

Selam Fatoşçum nasılsın tansiyonun ne durumda
canım benim sabah 14/10 şimdi yani akşam 13/9 bakalım ya ne olcak bende bilmiyom
Canım hemen git ihmel etme. Ama kalbini ferah tut. Kötü bi şey olsa pıhtılı kan gelir diyolar

cicili bicili korkma tatlım allah korusun olmaz bişi allah korusun korkulacak bişi olsa fazla kan gelir hemen git yinede bizede haber ver tamam mı

canımcım önce gönlünü ferah tut bebeğin kıpırtısını hissediyosan inş.problem yoktur.sen sıkıntıya girdikçe bebeğede yansır lütfen rahat ol gelişmelerdende haber et olur mu::

KIZLAR SİSTEMİN İZİN VERİDKLERİNİ PUANLADIM
sistemin izin vermesi değil de şöyle birşey söz konusu :1closedeyes: öhüm öhüm mikrofon yokmuydu ya :roflol:
bir kez puan verdiğin kişiye aradan 20 kişiye daha puan vermeden ikinci kez puan veremiyorsun. mesela ben şimdi denedim sana puan veremiyorum demekki sana puan verdiğimden beri 20 kişiye daha puan vermemişim

ay çok merak ettim gitti mi acaba. böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum mafoldumben

Iyi aksamlar kizlar fazla duramiycam yemege misafirim var sabahtan beri temizlik hazirlik yemek
yoruldum giremedim pek kk ne
Insallah herkez iyidir bi yaramazlik yoktur
öpüyorum hepinizi

aykız neler yaptın yemeğe bakim
söyleme söyleme canımız çeker
kolay gelsin sana

ii akşamlar kızlar cicilibicili gitti mi acaba cok uzuldum yaa cokta merak ettım şimdi

iyi akşamlarr kızlar nasılsınız
ben biraz yorgunum misafirler falan gitti
ortalığı falan topladım

kızlar geçmişi okuyamadım
cicili biliye ne oldu bebişinde birşeymi var

Canım bir iki damla kan görmüş çamaşırında. Bir de bugün sağlık ocağında kalp atışını dinlemişler derinden geliyo aç olabilirsin demiş hemşire. Doktoru da acile bi git baksınlar demiş

selam akşam kuşları, minik hanımlar-beyler nasıllar bakiim?

bu arada cicilibicilinin durumunu yeni okudum herhangi bi gelişmeden haberdar olan var mı ki???

fatoşcum nasıl oldun canım? doktora bugün mü gittin, yarın mı gidecektin?

Hulencim hoşgeldin. Cicili daha gelmedi nete.Umarım iyidir durumu

hoşbulduk güzelim. umarım iyidir yaa. selda aklımdan çıkmazken şimdi de bu. allahım korusun bebeğiyle onu. ama hareketlerini hissediyormuş: önemli bişey değildir herhalde, değil mi?

ee sen nasılsın? ağırlığını hissediyor musun artık? bi de kasıklarında ağrı var mı?

Yarın ayrıntılıkm var canım sabah 9 da

hımm öyle mi? hayırlı haberlerle gel canım. oğluşu bi de ayrıntılı görücen ha. ne heyecan verici. ben de haftaya ayrıntılı için gidicem inş.

bu arada senin 22+3 olmuş: düzenli ilerliyor mu bana bazen değişik mi geliyor. senin tarihe her baktığımda şaşırıyorum nedense :uhm:
aramızda 3 gün varmış akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…