ya da onlar da korkuyor..:1shok:
hepinize mutlu gunler dilerim,,,
gecenlerde kucuk kiz kardesimin dogum yaptigini soylemistim,yarinda ortanca kiz kardesim doguma gidiyo,,,sancisi yok ve bebek hala yukarda oldugu icin,cuma gunu ya suni sanci yada sezeryan ile dogum yapacak,,hayirlisi olsun,RABBIM kardesimin ve tum bu yolda olanlarin yardimcisi olsun,,,:Saruboceq::Saruboceq:
ben cuma günü gididcem bakalım ne çıkıcak tarama yapıcaklar :bbo:
canım bu arada yazmadan gecmıyım dedım. gecmıs olsun konu ıle ılgılı bı bılgım yok ama umarım sorunsuz atlatırsın bu gunlerını...
Canım takma kafana diyabet durumunda diyet veriyor doktorlar. Arkadaşımda vardı benim. Tabi çok ileri aşamaları da var onlar da iğne falan veriyorlar ama seninki sınırı çok az geçmiş galiba. Bebekte fazla kilolu doğuma neden olabildiği için bebek gelişimini dikkatli takip ediyorlarmış. Takma kafana çözümsüz bir şey değil Allahın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.
Günaydın kızlar nasılsınız... bugün hava burda bıraz kapalı içim sıklıyor böyle havalarda dün gecede cok rahatsızlandım yediğim birşey dokundu galiba bütün gece gaz sancısı cektım çok kötü birşeydi yaa allah razı olsun eşimden ilgilendi sofrayı bile kaldıramadım onlar olmasa bşz ne yaprız bilmiyorum eşlerimizden baska kımseden fayda yok bizlere kızlar...
akarahan, bilgen82, camdankalp38+, doremi, Elis, ozlemzafer, pince, pofidi, selmakerem, srpp+ günaydın canlarım herkes iyidir umarım... bizim maşallahımız var kızımla iyi hissediyoruz kendimizi :lepi:
akarahan, bilgen82, camdankalp38+, doremi, Elis, ozlemzafer, pince, pofidi, selmakerem, srpp+ günaydın canlarım herkes iyidir umarım... bizim maşallahımız var kızımla iyi hissediyoruz kendimizi :lepi:
sağol canım bizde iyiz dün akşam patik başladım oğluma ona bakıyordum doğru ilerliyomuyum diye görmemişim yazdığını onlar iyi oldukça biz dahada iyi hissedicez kendimizi
alkisalkisalkis
allah hayırla kurtarsın inş:Saruboceq:
elisss kardeş bütün kardeşler aynı anda hamile kalmışsınız heralde.........Allah kurtarsın canım
allaha emanet olsunlar, hayırlısıyla allah kurtarsın canım...
elis canım Allah kardeşinin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla bi avazda kurtulur...
Volescim günaydın iyiz çok şükür..maşşallah canım hepimize... bide şekeri atlatsm çok süper olacağım. 2 kitap aldım doğum ve bebek bakımı onları okuyorum. Oğluşum için isim olayını halen kararlaştıramadık. Bebek odası bakıyorum şu aralar... opuyorumnanaktan
sanada günaydın canım maşallah kızınada sanada Allah bozmasın hayatım ...:dance:
Arkadaşlar merhaba. umarım görüşmeyeli bebişlerinizde sizde iyisinizdir. Yeni gelenlere Merhaba hoş geldiniz. ağrısı ve rahatsızlığı olanlara çook geçmiş olsun. umarım kısa sürede düzelirsiniz... ben geçen gün 50 ml glikoz yükemesi yaptırdım 141 çıktıve maalesef 2. aşamayıda bu haftasonu yaptıracağım. kızlar içinizde yaptıran oldumu sonuçları nasıldı? 2. yi olup diyabeti olan varsa doktorunun önerileri ne oldu? Bu arada da umarım diyabeti çikan yoktur. :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?