2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız... bugün hava burda bıraz kapalı içim sıklıyor böyle havalarda dün gecede cok rahatsızlandım yediğim birşey dokundu galiba bütün gece gaz sancısı cektım çok kötü birşeydi yaa allah razı olsun eşimden ilgilendi sofrayı bile kaldıramadım onlar olmasa bşz ne yaprız bilmiyorum eşlerimizden baska kımseden fayda yok bizlere kızlar...

allaha emanet olsunlar, hayırlısıyla allah kurtarsın canım...

akarahan, bilgen82, camdankalp38+, doremi, Elis, ozlemzafer, pince, pofidi, selmakerem, srpp+ günaydın canlarım herkes iyidir umarım... bizim maşallahımız var kızımla iyi hissediyoruz kendimizi :lepi:

ben cuma günü gididcem bakalım ne çıkıcak tarama yapıcaklar :bbo:

Zeh cim umarım seninkinde sorun çıkmaz ve 140 ın altında olursun :1hug:

canım bu arada yazmadan gecmıyım dedım. gecmıs olsun konu ıle ılgılı bı bılgım yok ama umarım sorunsuz atlatırsın bu gunlerını...

Zeynepb cim çok saol umarım şeker olayını kısa sürede çözebiliim. tek korkum bebişime bişi olması veya fazla kilo alması umarım olmaz ve umarım hamiş arkadaşların hiç birinde çıkmaz...:sinifsinif:

Srpp canım iyi dileklerin ve moral verdiğin için çok saol ...opuyorumnanaktan

Bu arada cicilibicilicim geçmiş olsun umarım kısa sürede düzelirsin bol bol dinlen moralini bozma.. pozitif düşünürsen bedeninde ona göre toparlar...

elis canım Allah kardeşinin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla bi avazda kurtulur...

geçmiş olsun canım valla öyle allah razı olsun onlardan benim eşimde öyle izinli olduğumuz gün evi süprürür siler balkonu yıkar ben sadece kahvaltı bulaşığını yıkar mutfağı toplarım o kadar akşam eve gidip yemek yapma uğraşma diyo kahvaltılık bişeyler yerim diyo bende onun için kıyamıyorum ona kendimi düşünmesem bile onu düşünüyorum

akarahan, bilgen82, camdankalp38+, doremi, Elis, ozlemzafer, pince, pofidi, selmakerem, srpp+ günaydın canlarım herkes iyidir umarım... bizim maşallahımız var kızımla iyi hissediyoruz kendimizi :lepi:

sağol canım bizde iyiz dün akşam patik başladım oğluma ona bakıyordum doğru ilerliyomuyum diye görmemişim yazdığını onlar iyi oldukça biz dahada iyi hissedicez kendimizi

GÜNAYDINN a.s.
maşallah kızınla sana bizimde sıkıntımız yok çok şükür...

Volescim günaydın iyiz çok şükür..maşşallah canım hepimize... bide şekeri atlatsm çok süper olacağım. 2 kitap aldım doğum ve bebek bakımı onları okuyorum. Oğluşum için isim olayını halen kararlaştıramadık. Bebek odası bakıyorum şu aralar... opuyorumnanaktan

sanada günaydın canım maşallah kızınada sanada Allah bozmasın hayatım ...:dance:

sağol canım bizde iyiz dün akşam patik başladım oğluma ona bakıyordum doğru ilerliyomuyum diye görmemişim yazdığını onlar iyi oldukça biz dahada iyi hissedicez kendimizi

iyi olun canlarım hepimiz hayırlısıyl şu dönemi en iyi şekilde atlatalım....

akarahan canım bende hafta sonu ip alıcam bi elbise gördüm internette örgü bayıldım bittim onu ördürücem anneme.. ben pek anlamam örgü işlerinden de :kedi: dur bak resmini koyiyim...

allah hayırla kurtarsın inş:Saruboceq:

cok tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan,cumlemize RABBIM kolaylik versin:Saruboceq:

elisss kardeş bütün kardeşler aynı anda hamile kalmışsınız heralde.........Allah kurtarsın canım

evet yaa,uc kardes ucumuzde hamileyiz biri dogurdu,digeride yarin doguracak,bende taaaaaaaaa subatakafamçokkarıştısagol bitanemopuyorumnanaktan,RABBIM yardimcisi olsun hepimizin:Saruboceq:

allaha emanet olsunlar, hayırlısıyla allah kurtarsın canım...

amin canim,:Saruboceq:cok sagolasinopuyorumnanaktan

cok sukur iyiyiz bizde kizimla,bi kasik agrim var o kadar,o kadarda olacak dime,,
sizinde iyi olmanizasevindim canim,,opuyorumnanaktan

elis canım Allah kardeşinin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla bi avazda kurtulur...

amin bitanem:Saruboceq:cok sagolasin,az once aradim agliyodu,bide sekeri oldugundan sezeryan olursam yaralarim cabuk gecmez diyo,baya stres yapmis,bugununu dinlenmeye ayir dedim ama yok asil hic oturmamam lazim,mesgul olmam lazim,yoksa kafayi yerim yarina kadar diyo,ALLAH kardesimin ve herkesin yardimcisi olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan

bende şekeri yaptırmadım canım hayırlısıyla atlatırız inşallah... benim kızda hala isimsiz... hayırlısı bakalım doğana kadar elbet bulunur bi isim...

sanada günaydın canım maşallah kızınada sanada Allah bozmasın hayatım ...:dance:

amin canım hiçbirimizin keyfi bozulmasın inşallah... hayırlısıyla seldacığımında bugün hayırlı haberlerini alınca daha mutlu olucam....

ay cok guzel amaa bayildim:1rolleyesyle zor bi orguyede benzemiyo,ah ne guzel yakisir guzeller guzeli kizina,simdiden kolay gelsin canim:hulyapuyorumnanaktan

ayya ayya yerim ben onu cokkk güzel maşallah çokda güzel olur minik prenseslere

volescim çok güzel bende görmüştüm bunu kızım olsaydı yapcaktım bende pek anlamam başladık işte bakalım sonunde neye benzeyecek patiğimiz

Çok güzelmiş Voles güle güle giysin bebeğin. Buralar çok sıcak bu giyilmez herhalde pişer çocuk.

selamlar herkese...
pince yeni katıldı aramıza galiba eğer öyleyse hoşgeldin pince, değilse kusura bakma ben yeni gördüm.
şeker yükleme testini sormuşsun, ben geçen hafta yaptırdım, açlık şekerim 65 bir saat sonra ise 85 çıktı. yani sonuçlar iyi geldi, o yüzden 100lük yükleme yapılmayacak.yanlız ben kesnlikle tatlı ve abur cubur yemiyorum sadece kahvaltıda en son bir lokma ekmeğe nutella sürüp yiyorum, tüm gün boyunca yediğim tek tatlı bu kadar. onun dışında meyvalardan ve diğer yediklerimden aldığım şeker var sadece.endişelenme ikincide yüksek çıksa bile doktor diyet veriyor, çok ileri safhada olmadıkça ilaç vermiyorlar.yediklerine dikkat edersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…