cok tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan,cumlemize RABBIM kolaylik versin:Saruboceq:
evet yaa,uc kardes ucumuzde hamileyiz biri dogurdu,digeride yarin doguracak,bende taaaaaaaaa subatakafamçokkarıştısagol bitanemopuyorumnanaktan,RABBIM yardimcisi olsun hepimizin:Saruboceq:
amin canim,:Saruboceq:cok sagolasinopuyorumnanaktan
cok sukur iyiyiz bizde kizimla,bi kasik agrim var o kadar,o kadarda olacak dime,,
sizinde iyi olmanizasevindim canim,,opuyorumnanaktan
amin bitanem:Saruboceq:cok sagolasin,az once aradim agliyodu,bide sekeri oldugundan sezeryan olursam yaralarim cabuk gecmez diyo,baya stres yapmis,bugununu dinlenmeye ayir dedim ama yok asil hic oturmamam lazim,mesgul olmam lazim,yoksa kafayi yerim yarina kadar diyo,ALLAH kardesimin ve herkesin yardimcisi olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan
ay cok guzel amaa bayildim:1rolleyesyle zor bi orguyede benzemiyo,ah ne guzel yakisir guzeller guzeli kizina,simdiden kolay gelsin canim:hulya puyorumnanaktan
ayya ayya yerim ben onu cokkk güzel maşallah çokda güzel olur minik prenseslere
volescim çok güzel bende görmüştüm bunu kızım olsaydı yapcaktım bende pek anlamam başladık işte bakalım sonunde neye benzeyecek patiğimiz
Çok güzelmiş Voles güle güle giysin bebeğin. Buralar çok sıcak bu giyilmez herhalde pişer çocuk.
Elis hayatım ne güsel yaaa benim ablamda çok istiyo bende öle hayal kuryodum ikimiz birbirimizi arar destekleriz diye mafoldumbenama malesef ablam da kanda pıhtılaşma sorunu çıktı ilk bebeğinide 2 aylıkken gelişemediğinden kaybetti.........Allah başınıza vermesin nese yinede oda çok olumsuz deil olcak yine diyo
Eliscim bende şubat 21 görünyo küçük duru nuru doğurma tarihim teysesi ama ben çokta rahat geçirmiyorum hamileliğimi çok gerginim aslında........ikilim iyi ayrıntılı ultrasonum iyi ancak üçlü testim riskli çıktı yaşım 33...amniyo yaptırmadım böle işte
canim benim,bizdede planli degildi tesaduf istekaydirigubbakcemile3ablanada uzuldum fakat umutsuzluk yok,olucak iyisallah,RABBIMIN yardimi ile,tum istiyenlerin iyisallahopuyorumnanaktan
benim 2 subat,ocagin ortasindan sonra bekle dedi doktorum,,canim benim,bende bazi hafta cok gergin aglamakli oluyorum bazi gunler neseli...stres yapma dicem ama biliyorum mumkun olmuyo:1hug:ama ALLAHIMIN yardimi ile,saglikla kizini kollarina alacaksin bitanem,,,yerimsenibenkizin uzmiycek seni:ecrin_bebekpuyorum seni canimopuyorumnanaktan
sağol canım işallah Allah seni duysun hayatta tek istediğim kızımın sağlıklı doğması başka hiç bişi umurumda deil..............................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
burcu hadi gozunaydın cnm. İnsallah diger arkadaslar da iyi haberlerle gelir.
Fatos ve selda sizden de iyi haberler bekliyoruz..
Burcucum gÖzÜn aydın darısı fatoŞ ve seldanın baŞına gÜzel haberlerİnİzİ beklİyoruz canım
teşekkür ederiz inşallah iyi haberlerin devamı da glir bugün.
dr ile konuştum ölçümler gayet iyi yeniden çektirme ilerde birşey var diye aklımıza gelir ise renkli dopler alırız ama boşuna evham yapma herşeyi çook dedi çok şükür.
hee birde dün bakan dr ne dese beğenirsiniz pipi var galiba ölürmüsün öldürürmüsün eminmisiniz falan dedim ama hep sirttan aldım ölçümleri sırtını dönmüş az bi dönerken gördüm kordonda olabilir emin değilim sen kendi dr iyice bi sor baksın tekrar dedi bende pek üstünde durmadım.
kızlar günaydınnnnnnnnn,
dün devlet hastanesinde ayrıntılı usg ye girdik ama ben hiç beğenmedim makineyi özelliklede sordum bu yeterlimi damaları falan görebiliyormusunuz diye damarları göremiyoruz ama kalp oranları bacak-kol ve diğer kafa ölçümleri alıyoruz senin bebeğinin ölçümleride gayet güzel dedi.ben cihazda bebeği anlamadım bile o nasıl bunları ölçtü orasını da bilmem raporu alınca kendi dr umu aradım çektirdim raporda herşey normal olduğu yazıyor ama makine kötüydü özel e gideyim mi ne dersiniz diye sordum gerek yok yarın bi faxla bakayım eğer benim için yeterli değil ise o zaman özel e git derim dedi.sabah gelince fax ladım hemen,biraz öncede aradım ama hastası varmış birazdan arıycam tekrar bakalım ne diyecek.kızımın sağlıklı olduğunu biliyorum ama özel e git dersede gideceğim.sizler nasılsınız bugün evet büyük gün biraz daha zaman geçsin saat 2-3 gibi Selda yı arıyacağım ve güzel haber alacağımdan da eminim hemen size de yazarım.
teşekkür ederiz inşallah iyi haberlerin devamı da glir bugün.
dr ile konuştum ölçümler gayet iyi yeniden çektirme ilerde birşey var diye aklımıza gelir ise renkli dopler alırız ama boşuna evham yapma herşeyi çook dedi çok şükür.
hee birde dün bakan dr ne dese beğenirsiniz pipi var galiba ölürmüsün öldürürmüsün eminmisiniz falan dedim ama hep sirttan aldım ölçümleri sırtını dönmüş az bi dönerken gördüm kordonda olabilir emin değilim sen kendi dr iyice bi sor baksın tekrar dedi bende pek üstünde durmadım.
kızlar şeker testine giderken limon falan götürdünüzmü yanınızda benim görümcemden istemişler oda bana götür dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?