2010 Şubat Anneleri

Elis hayatım ne güsel yaaa benim ablamda çok istiyo bende öle hayal kuryodum ikimiz birbirimizi arar destekleriz diye mafoldumbenama malesef ablam da kanda pıhtılaşma sorunu çıktı ilk bebeğinide 2 aylıkken gelişemediğinden kaybetti.........Allah başınıza vermesin nese yinede oda çok olumsuz deil olcak yine diyo

kızlar günaydınnnnnnnnn,

dün devlet hastanesinde ayrıntılı usg ye girdik ama ben hiç beğenmedim makineyi özelliklede sordum bu yeterlimi damaları falan görebiliyormusunuz diye damarları göremiyoruz ama kalp oranları bacak-kol ve diğer kafa ölçümleri alıyoruz senin bebeğinin ölçümleride gayet güzel dedi.ben cihazda bebeği anlamadım bile o nasıl bunları ölçtü orasını da bilmem raporu alınca kendi dr umu aradım çektirdim raporda herşey normal olduğu yazıyor ama makine kötüydü özel e gideyim mi ne dersiniz diye sordum gerek yok yarın bi faxla bakayım eğer benim için yeterli değil ise o zaman özel e git derim dedi.sabah gelince fax ladım hemen,biraz öncede aradım ama hastası varmış birazdan arıycam tekrar bakalım ne diyecek.kızımın sağlıklı olduğunu biliyorum ama özel e git dersede gideceğim.sizler nasılsınız bugün evet büyük gün biraz daha zaman geçsin saat 2-3 gibi Selda yı arıyacağım ve güzel haber alacağımdan da eminim hemen size de yazarım.

Eliscim bende şubat 21 görünyo küçük duru nuru doğurma tarihim teysesi ama ben çokta rahat geçirmiyorum hamileliğimi çok gerginim aslında........ikilim iyi ayrıntılı ultrasonum iyi ancak üçlü testim riskli çıktı yaşım 33...amniyo yaptırmadım böle işte

ay cok guzel amaa bayildim:1rolleyesyle zor bi orguyede benzemiyo,ah ne guzel yakisir guzeller guzeli kizina,simdiden kolay gelsin canim:hulyapuyorumnanaktan

ayya ayya yerim ben onu cokkk güzel maşallah çokda güzel olur minik prenseslere

volescim çok güzel bende görmüştüm bunu kızım olsaydı yapcaktım bende pek anlamam başladık işte bakalım sonunde neye benzeyecek patiğimiz

Çok güzelmiş Voles güle güle giysin bebeğin. Buralar çok sıcak bu giyilmez herhalde pişer çocuk.

sağolun canlarım daha kız olduğunu bilmedem görmüştüm bu modeli içinde hayal ediyodum hep... Allah kısmet ederse giydirmeyide nasip etsin Rabbim... canım bu arada yaz için bu kıyafet zaten boyundan bağlamalı... ipini merserize alıcam terletmesin diye:)) tam 6-7 ay iin olucak yani...

burcu hadi gozunaydın cnm. ınsallah diger arkadaslar da iyi haberlerle gelir.
Fatos ve selda sizden de iyi haberler bekliyoruz..

Kızlar gÜnaydın nasılsınız bakalım bızde ıyı gıbıyız Çok soĞuk Çok ÜŞÜdÜm ben bugÜn herkes ıyıdır umarım kızlar seldadan haber alınca bızede haber verın ne olur aklımdan Çıkmıyor ınŞallah kÖtÜ bıŞey olmuycak ınanıyorum ben

essemiyat canım sen ayrıntılıya girdinmi seninle hemen hemen aynıyız

kızlar şeker testine giderken limon falan götürdünüzmü yanınızda benim görümcemden istemişler oda bana götür dedi

Burcucum gÖzÜn aydın darısı fatoŞ ve seldanın baŞına gÜzel haberlerınızı beklıyoruz canım

Yazın burası öyle sıcak ki hamam gibi. Normalde klimasız durulmaz ama bebekler genelde klimadan rahatsız oluyor ya sanırım askılı tişörten başka bi şey gitdiremeyeceğiz.

canim benim,bizdede planli degildi tesaduf istekaydirigubbakcemile3ablanada uzuldum fakat umutsuzluk yok,olucak iyisallah,RABBIMIN yardimi ile,tum istiyenlerin iyisallahopuyorumnanaktan

benim 2 subat,ocagin ortasindan sonra bekle dedi doktorum,,canim benim,bende bazi hafta cok gergin aglamakli oluyorum bazi gunler neseli...stres yapma dicem ama biliyorum mumkun olmuyo:1hug:ama ALLAHIMIN yardimi ile,saglikla kizini kollarina alacaksin bitanem,,,yerimsenibenkizin uzmiycek seni:ecrin_bebekpuyorum seni canimopuyorumnanaktan

sağol canım işallah Allah seni duysun hayatta tek istediğim kızımın sağlıklı doğması başka hiç bişi umurumda deil..............................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar hayırlı gunler nasilsiniz nbebisleriniz nasil ben iyim bebiste iyi CıCıLı BıCıLı TATLIM 1 AY ONCE BENıMDE KONTROLDE PLASENTA ASAGıDA DEDı DOKTOR AGıR YOK CıNSELıK PEK SıK YOK DEDı AMA OYLE KORKULCAK BıSı VARMıS GıBı KONUSMADı BEN ONCE KOKTUM AMA SıMDı ıNSALLAH DUZELMıSTıR BVVEYA DUZELıR DıYORUM BENDE KANAMA FALAN OLMADı ALLAHA SUKUR SENDE UZME SIKMA CANINI BOL BOL DıNLEL CNM

:Saruboceqlcak iyisallah bitanem olcak,saglikla kizini kollarina alacaksin,:Saruboceq:bugunlerini unutturcak sana kizinyerimsenibenopuyorumnanaktan

burcu hadi gozunaydın cnm. İnsallah diger arkadaslar da iyi haberlerle gelir.
Fatos ve selda sizden de iyi haberler bekliyoruz..

Burcucum gÖzÜn aydın darısı fatoŞ ve seldanın baŞına gÜzel haberlerİnİzİ beklİyoruz canım

teşekkür ederiz inşallah iyi haberlerin devamı da glir bugün.

dr ile konuştum ölçümler gayet iyi yeniden çektirme ilerde birşey var diye aklımıza gelir ise renkli dopler alırız ama boşuna evham yapma herşeyi çook dedi çok şükür.

hee birde dün bakan dr ne dese beğenirsiniz pipi var galiba ölürmüsün öldürürmüsün eminmisiniz falan dedim ama hep sirttan aldım ölçümleri sırtını dönmüş az bi dönerken gördüm kordonda olabilir emin değilim sen kendi dr iyice bi sor baksın tekrar dedi bende pek üstünde durmadım.

gözün aydın canım biz bişey anlamıyoruz ama drlar makine kötüde olsa anlıyor benim dr gerek görmedi ayrıntılıya ölçümleri kendi yaptı

canım benim dr. unda bi garipti usg siz ama sanırım öyle oluyo... çünkü adam yaptığı herşeyi aşama aşama anlattı bana... ben bişey anlamadım gerçi o ayrı ama en azından anlattı... onlar o usg den anlama eğitimide alıyolar demekki ayrıyetten... şaka bi yana pipi olayına koptum ya... olabilirmiki:))) boşuna değil sen pembe hariç diğer renklerde aldın hep kıyafetleri... tedbirli olmak lazım galiba... benim malum hepsi pembe.. allahtan ayrınrılıdada kız dedi dr.:))) seldayı bende arıycam canım... inşallah hayırlı haberlerini duyarız... Allah yardımcısı olsun onunda oğluşununda....

slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun
tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten

kızlar şeker testine giderken limon falan götürdünüzmü yanınızda benim görümcemden istemişler oda bana götür dedi

Canım bana sağlık ocağındaki hemşire dedi limonu. 50 gr glikoz al eczaneden içine yarım ya da 1 limon sık iç dedi. 1 saat sonra da kan alınacak dedi.
Doktor istemediyse açlık alınmıyormuş sadece glikozdan 1 saat sonra alınıyormuş. Benim doktorum da böyle istedi.

bu arada ben yazamıyorum kızlar arada kadınlar kulübü kullanılamıyomu ne bişey yazıyo... sizede oluyo mu bana özel mi... dışlanıyomuyum ne...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…