meleksen cnm şimdi gördüm yazdıgını kusura bakma tatlım benım doktorum daha önce hiç eş aşagıda filan demedi birden kan gelınce çok korktum ama dedigin gibi yukarı çıkma ihtimali var umarım senınde sorunun çözülür atlatırız hep birlikte
çok çok sagolun kızlar ya destegınız benı nasıl mutlu edıyor anlatamam rabbim hepimiizin bebgini korusun sorunsuz atlatalım inş. şu hamılelık sürecinii
sagol cnm valla hiç bişey bebgımden önemlı degıl isterlerse benım için pis desınler umrumda degıl banada yardımcı olacak kımse yok ama eşim sagolsun hiç bişey yapma ben yaparım diyor artık haftada bir beraber yapacaz şu 3 ayı atlatacaz inş. beraber sende öle boşver işi gücü dinlenmene bak bebklerımız iyi olsun yeterkı
bu arada ben yazamıyorum kızlar arada kadınlar kulübü kullanılamıyomu ne bişey yazıyo... sizede oluyo mu bana özel mi... dışlanıyomuyum ne...((
arkadaslar sormak istedigim bisey var,,ben kizimin hareketlerini daha cok yumurtaliklarimda yani baya asagida hissediyorum,sizce bu normalmi,,,,,,,,,:uhm:
evet cnm çok fazla kanama olursa alacaklar çünkü anneninde hayati tehlikesi oluyo şu anda olursa alacaz zaten bu haftada dogan bebgın yaşama şansı yok dedi acıldekı doktor iböle bişeyi düşünmek bile istemıyorum rabbıme emanetiz artıkcanım çok kanama olursa bebeğim sezeryanla alınıcak yazmışsın nasıl alınıcak anlayamadım ben...çok küçük değilmi daha canım... Allah korusun Allah göstermesin inşallah.. hayırlısıyla vaktinde sağlıklı gelsin... :Saruboceq: çok dikkat et dinlenmene bak canım sen... bol bol istirahat...
evet canım şu riskli günleri bi atlatsak hayırlısıylasakın korkma canım bol bol dinlen
Allah korusun ikinizide eğer 2 ay sonra bebişi alsalar bile 31 haftalık olcak
yani bayağı büyümüş olacak
canım benim geçmiş olsun.. bunların hepsi geçecek allahın izniyle. anne olmak kolay değil biliyorsun. sadece bebeğimiz doğunca değil hamileliğimizin başından beri anneyiz. herşeyden tedirgin oluyoruz. ama geçecek hepsi geçecek.. çok güzel günler bizi bekliyor inşallah.. sevgiyle kal sen ve bebeğin
mydarlig.. Bayıldım ben ne harika birşey bu.. Bebekler için herşey ne kadar güzel ne kadar sevimli değil mi insanın herşeyi alası geliyor
arkadaslar sormak istedigim bisey var,,ben kizimin hareketlerini daha cok yumurtaliklarimda yani baya asagida hissediyorum,sizce bu normalmi,,,,,,,,,:uhm:
Cİcİlİ bİcİlİ korkma canım herŞey gÜzel olucak bence
canım bunu ben kendim yapmayı düşünüyorum elimden gelir yaparım bakalım malum bizim buralarda bu tarz şeyleri bulabiliriz başlıcam alıp
http://image5.sahibinden.com/photos/30/80/63/13308063_v5s.jpg için Google Görsel Sonuçları
KIZLAR BAKIN BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZZZ
eliscim benim genelde göbek çevresinde dolanıyo çok nadiren aşağıya inyo minik kedim indiği zaman da gel kızım gel annecim sen orda gezme diyorum geri çıkyo yukarı pisiciğim
eliscim çokmu yoruluyosun acaba ...ama belki normaldir aklını karıştırmayım güselim
bende bebişin hareketlerini göbek deliğimin altında hissediyorum
bazande cok nadir midemin önündeymiş gibi geliyor
doktora sormadım ama bi gariplik olsaydı ultrasonda belli olmazmıydı
doktor hersey yolunda gidiyor dedi:uhm:
canım benim dr. unda bi garipti usg siz ama sanırım öyle oluyo... çünkü adam yaptığı herşeyi aşama aşama anlattı bana... ben bişey anlamadım gerçi o ayrı ama en azından anlattı... onlar o usg den anlama eğitimide alıyolar demekki ayrıyetten... şaka bi yana pipi olayına koptum ya... olabilirmiki:))) boşuna değil sen pembe hariç diğer renklerde aldın hep kıyafetleri... tedbirli olmak lazım galiba... benim malum hepsi pembe.. allahtan ayrınrılıdada kız dedi dr.:))) seldayı bende arıycam canım... inşallah hayırlı haberlerini duyarız... Allah yardımcısı olsun onunda oğluşununda....
slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun
tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten
http://image5.sahibinden.com/photos/30/80/63/13308063_v5s.jpg için Google Görsel Sonuçları
KIZLAR BAKIN BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?