xdaisyx cnm göbüşler daha büyüneden sıcakları atlatmak iyi de sıcaklarda da bulantı sanki daha da artıyor gibi, amaan neyse bebişlerimiz bizimle olsun sağlıklı olsunlarda herşeye değer
kizlar valla size bu sicaklarda kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun.. benim simdilik tuzum kuru burasi kara kis. ama son ayim benimde yaza gelicek burda.ozaman napicam simdiden kara kara dusunuyorum..buranin sicagi da az buz degil basladi mi 40in altina dusmez..zaten gobisim olcak kocaman bide benim eller ayaklar normalde siser son ayda hic dusunemiyorum.. Allahim ozaman kadar saglikli bir sekilde geleyim de dayanma gucunu Rabbim verir..
canım normalde de şişme oluyor demişsin tuzu çok kullanırmısın o da şişlik yapar
anliyorum cnm ben sizi. son gunlerde mide bulantim, afedersin gaz problemi, uykusuzluk derken baya bir rahatsizim birde bunun ustune sicaklari dusununce sizin icin daha da cok dua ediyorum..
anne olmak demek ki herseyi goze almakmis, baksana saglikli olsunlarda herseye katlanmaya raziyiz
kizlar hosgeldiniz, gecisi okudum da hepsi aklimda kalmadi tam olarak selkie cnm sikma canini, hayirlisiysa olur insallah. moralini yuksek tut,
selkie cnm kanaman mı var yoksa lekelenme mi
merhaba tatlı cadı hayırlı olsun kaç haftalık..genelde bulantılar altıncı hafta başlar.ben 7 haftalık oldum
ayy gecen ay bende sizler gibiydim kıpır kıprı ay ne güsell ALLAH olmayanlarada nasip etsin
camdankalp dogumgünün kutlu olsun seneyede bebeginle kutlarsın canım
Günaydın kızlar...
Bugün benim doğumgünüm...en özel ve en anlamlı doğumgünüm.Çünkü bu doğumgünümde iki kalbim var iki kişiyim çok heyecanlı ve mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?