tatl cadı hoşgeldin cnm, bebişin hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah
YAREN kalp atışlarını gördük ve 23 şubat dedi dr doğuma listeye bunlarıda ekler misin? (beni eklemene çok sevindim :)))
kızlar daha iyiyim dünden beri,
fifa canım lekelenme var ama 5 gündür ara devam ediyor....kahveremsi akıntı var.......
canım benim bebişimde 5+3 haftalık bizde keseyi qördük ama bebişi qöremedik zaten daha çok erken 7. haftasında kesin qörülür kalp atışını falanda dinlersin o zaman meraklanma bendede bulantı yok :CüvCüv: daha iyi işte sanırım rahat bi hamişlik dönemi qeçiricez inşallah hihoyyyt
6 haftalık cnm .inşallah.keseyi görüp bebeği göremeyince çok endişelendim.çok fasla mide bulantımda yok korkuyorum:çok üzgünüm:
canım hiç korkma ben ilk oğlumda hiç mide bulantısı çekmedim,illa miden bulanıak diye bişey yok...
kızlar bu gün dr ye gittim ,değerim 92.5
2 haftalık henüz,dr şimdi göremeyiz zaten dedi,düşük tehlikesi devam ediyo ama,progestanı içmeye devam,
salı yine gidiçem bugün yine kan aldı,onun sonuçunu alıçam,ultrasona sokmadı,ses dalgası zarar vermesin diye,
bakalım o zaman sonuç ne çıkaak?ama şimdi daha rahatım...en azından görmek için erken olduğunu biliyorum...
bu arada kızlar ben mart annesi olucam,inşallah hepinize kolay bir doğu nasip olur,benim için yaptığınız yorumlar için çooook teşekkürederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bitanem sağol,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok sğol cnmopuyorumnanaktan
inşallah sende sorunsuz sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin sağlıkla bebğini alırsın kucağına
bide kıslar sol kasığımda ara ara batma oluyo peki bu normalmi biliyomusunuz
çok sğol cnm benim içim rahatladı biras.inşallah sağ salim sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?