2010 Şubat Anneleri

Gülşah canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebişinle beraber inşallah cnm a.s. :1hug:

voles cnm ticker ayarlarını baby and child kısmından mı yaptın, eğer oradan yapıyorsan hatanın nedeni odur. tickerını pregnancy due yazan kısımdan yaparsan düzelir cnm

YAREN kalp atışlarını gördük ve 23 şubat dedi dr doğuma listeye bunlarıda ekler misin? (beni eklemene çok sevindim :)))

canım hayırlı olsun demek minişinin pıt pıtlarını duydun, harika bişey değilmi

ben ilk duyduğum günden beri daha başkayım, bi dahaki kontrolü iple çekiyorum, darısı duymayı bekleyenlere inşallah

çok sğol cnm benim içim rahatladı biras.inşallah sağ salim sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza

6 haftalık cnm .inşallah.keseyi görüp bebeği göremeyince çok endişelendim.çok fasla mide bulantımda yok korkuyorum:çok üzgünüm:

canım hiç korkma ben ilk oğlumda hiç mide bulantısı çekmedim,illa miden bulanıak diye bişey yok...

kızlar bu gün dr ye gittim ,değerim 92.5
2 haftalık henüz,dr şimdi göremeyiz zaten dedi,düşük tehlikesi devam ediyo ama,progestanı içmeye devam,
salı yine gidiçem bugün yine kan aldı,onun sonuçunu alıçam,ultrasona sokmadı,ses dalgası zarar vermesin diye,
bakalım o zaman sonuç ne çıkaak?ama şimdi daha rahatım...en azından görmek için erken olduğunu biliyorum...

bu arada kızlar ben mart annesi olucam,inşallah hepinize kolay bir doğum nasip olur,benim için yaptığınız yorumlar için çooook teşekkürederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

çok sğol cnmopuyorumnanaktan
inşallah sende sorunsuz sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirirsin sağlıkla bebğini alırsın kucağına

kızlar merhaba nolmuş bu topiğe dolmuş taşmış yahuu...3 gündür giremedim oku oku bitmedi yeni hamişelerimiz hayırlı olsun..bende dr gittim 5 haftalık olarak gittim usg de 6 haftalık çıktı 1 hafta önden gidiomuş benim bebiş..keseciği gördümm içindeki noktayıda çok güzel bir duygu kızlarrr..ALLAHIM herkese yaşatsın bu duyguyu 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez onuda duycaz hayırlısıyla yarencim benide eklemişsin listeye bilgilerimi vereim sana
SAT:19 MAYIS
KıLO:58
BEBEĞıN DOĞUM TARıHı:18 ŞUBAT
KESECıĞı GÖRDÜM KALP ATIŞLARI ıÇıN 2 HAFTA SONRA EKLERıZ TATLIM

sağol fifacım iyiyim gayet allaha şükür bi şikayetimyaramazlık yok
sen nasılsın her şey yolundamı canım......

sağol cnm şükür ben de iyiyim, pzts tekrar kontrolüm var onun heyecanı var üzerimde, geçen sefer ilk kalp atışlarını duyduğumda sanki yavaş gibi gelmişti, inşallah bu sefer daha net duyarız kalp atışını, ve bi sorun çıkmaz inşallah

arkadaşlar görenler olmuştur
iki ablamda hamile demiştim ve bi ablamınki ün öğrendim ikizmiş
allah inş. onlara sağlık verir ve sağ salim doğarlar
çok mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…