- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
canım doğumgünün kutlu olsun yavrunla nice uzun senelere sağlıkla inşallah..........:1hug: a.s.
Amiin saol canımm sen şimdi ne kadarlık hamilesin?
günaydın ben hala çok fena bulanıyorum ........... 24 saat
12. haftamdayım canım:ecrin_bebek: darısı sizeopuyorumnanaktan
12. haftamdayım canım:ecrin_bebek: darısı sizeopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar...
Bugün benim doğumgünüm...en özel ve en anlamlı doğumgünüm.Çünkü bu doğumgünümde iki kalbim var iki kişiyim çok heyecanlı ve mutluyum...
kaç haftalıksın canım sen?inşallah bebeğinide görürsün bir an önce!
günaydın kızlar.....camdan kalp doğum günün kutlu olsun canım ........bi dahaki doğum gününe kucağında bebişinle gireceksin inşallah ......hepimizde inşallah sağ salim doğum yapıp bebişlerimizi kucaklamak nasip olur inşallah...........
Doğum günün kutlu olsun canım, bebişin ve ailenle sağlıklı ve mutlu daha nice senelere inş......
günaydın hafta sonunun en güzel anneleriiiiiii............
Gülşahh canımmmm nice nice senelere hayatımm..... haftalar çabuk geçerde seneye doğum gününde hediyen kucağında olur inşallah tatlım..:)) sağlıklı sıhatli tabiki... bu arada benim doğum günümde de tabi:)))))))
6 haftalık cnm .inşallah.keseyi görüp bebeği göremeyince çok endişelendim.çok fasla mide bulantımda yok korkuyorum:çok üzgünüm:
canım erken olunca olabiliyo böyle şeyler üzülme eminim erkendir daha iki hafta sonra bi daha gidersin inşallah bebeğin seninledir canım..........
6 haftalık cnm .inşallah.keseyi görüp bebeği göremeyince çok endişelendim.çok fasla mide bulantımda yok korkuyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?