2010 Şubat Anneleri

günaydın hafta sonunun en güzel anneleriiiiiii............

Gülşahh canımmmm nice nice senelere hayatımm..... haftalar çabuk geçerde seneye doğum gününde hediyen kucağında olur inşallah tatlım..:)) sağlıklı sıhatli tabiki... bu arada benim doğum günümde de tabi:)))))))

ÖNEMLııııııı günaydınlar herkese dr bana herşeyi yiyebilirsin dedi arkadaşlar amakaraciğier yeme dedi bebek için zararlı olabilecek derecede A vitamini var imiş kendinize dikkat edin bir bilgi olsun diye yazdım

YAREN kalp atışlarını gördük ve 23 şubat dedi dr doğuma listeye bunlarıda ekler misin? (beni eklemene çok sevindim :)))

SORU yolculuğa çıkacak olan var mı benim drum 2 buçuk saatlik yolculuğa izin vermedi ama annemleri çok özledim 2 hafta sonra ancak olur dedi düşük tehlikeside yok ama neden dedim bir açklama yapmadı pzrtsi kontrolüm var o zaman bir daha soracağım bakalım bilgisi olan varsa cevap yazar mısınız

Günaydın kızlar...
Bugün benim doğumgünüm...en özel ve en anlamlı doğumgünüm.Çünkü bu doğumgünümde iki kalbim var iki kişiyim çok heyecanlı ve mutluyum...

Doğum günün kutlu olsun canım, bebişin ve ailenle sağlıklı ve mutlu daha nice senelere inş......

günaydın kızlar.....camdan kalp doğum günün kutlu olsun canım ........bi dahaki doğum gününe kucağında bebişinle gireceksin inşallah ......hepimizde inşallah sağ salim doğum yapıp bebişlerimizi kucaklamak nasip olur inşallah...........

Doğum günün kutlu olsun canım, bebişin ve ailenle sağlıklı ve mutlu daha nice senelere inş......

çok çok tşk ederim kızlar çok iyisiniz...allah hepimizin yeni yaşında sağlık mutluluk versin inş bebişlerimizle...kaydirigubbakcemile5

6 haftalık cnm .inşallah.keseyi görüp bebeği göremeyince çok endişelendim.çok fasla mide bulantımda yok korkuyorum:çok üzgünüm:

canım erken olunca olabiliyo böyle şeyler üzülme eminim erkendir daha iki hafta sonra bi daha gidersin inşallah bebeğin seninledir canım..........

tatl cadı hoşgeldin cnm, bebişin hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah

6 haftalık cnm .inşallah.keseyi görüp bebeği göremeyince çok endişelendim.çok fasla mide bulantımda yok korkuyorum:çok üzgünüm:

canım benim bebişimde 5+3 haftalık bizde keseyi qördük ama bebişi qöremedik zaten daha çok erken 7. haftasında kesin qörülür kalp atışını falanda dinlersin o zaman meraklanma bendede bulantı yok :CüvCüv: daha iyi işte sanırım rahat bi hamişlik dönemi qeçiricez inşallah hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…