Ya öyle deme Hulen ben niye bulamıyorum. Sen bu pandora sokağını daha önce de söylemiştin sanki bebek kıyafetleriyle ilgili. Barajyolunda Beril Hamile vardı hiç bişey bulamadım ben. Pandora sokağına bi bakayım bakayım ben eşimle. Çarşıda sadece hamilelere özel dükkan gözüme hiç çarpmadı.:1no2:
Herkes Adana'yı yanlış biliyora gelince evet haklısın ama bu anlamda değil. Daha kıro,daha kırsal Anadolu şehri sanıyor insanlar. Yoksa tekstil anlamında İstanbul ve Bursa'nın eline su dökemez sanmıyorum.
kız geliyosa sölesene erkek isimlerini
:kedi: tabi tekstil anlamında eksikleri var: ona lafım yok da. hiç hamile kıyafeti de yok değil yani. aslında eşinle merkezdeki çarşıya bi gitsen, neler var neler..! o yüzden dedim ben. bulursun merak etme. yerimseniben
ama hava şimdi ısınmaya başladı.. süperrGünaydın kızlaaar. Oğlumla hepinizi öptükkŞeniz
ızmir de baya soğuk 3 gündür. Kocaeli Kayseriyi falan düşünemiyorum:bbo:
benim de göbeğim açık..kabanımın önü kapanmıyo yaaa sabah bi giydim göbek açıkta kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bembeyaz mı ayy ne güzel ya evdeysen güzel tabi:))kayseri bembeyaz :)
adana da neymiş ya.. o kadar sıcak oluyormu hala???Günaydın kızlar... Adana da soğuk bugün önceki günlere nazaran. Ama işte üzerine bi hırka alıp çıkıyorsun.Öğlen o bile fazla geliyor. Ama yağmurla birden soğuduğu için çok soğuk eldi bize. Çünkü hala şort giyip gece pikeyle yatıyorduk 4 güne kadar.
günaydınn Adaşş... Benim pelerinim hem göbişimi kapıcak hem de sonra giyebileceğim.. yerimsenibenbulbul, camdankalp38+, escos+, fatos0808+, snm2008+, srpp+, tugba64 günaydın kızlar... keyifler nasıl... herkese kocaman bi günaydın öpücüğü gelsin kızımla benden Şeniz
kızlar ben kaban falan almayı düşünmüyorum... yani toplasan 2 ay giyemiycem bile... iş yerimde yakın allahtan.. şu anki kabanımı giyip iyicede sarınırım napim... 2 ay için kocaman bişey almam lazım sonra napıcam ben o kabanı... ama işi uzak olanların mecbur alması lazım tabiki...
iyiki doğdun sinem iyiki doğdun sinem iyiki doğdun iyki doğdun iyki doğdun sinem
happy birthday to you
iyiki doğup arkadaşımız olmuşun canım yeni yaşın hayırlı ve uğurlu olsun öptüm kocamnanŞeniz
Fatoscum yazdıgımı okuyunca ben bile anlmadım karısık olmus aceleden kaydirigubbakcemile3. Esim arasa sıcak bakmadı. Poyrazı cok istiyor. Ben de dusunuyorum tam karar vermedim.
Burcu vallahi oyle hemen koyuyolar ismini birde olmaz deyince sakadan ee nasılsa nufusunu ben cıkarıcam oo sen hastanedeyken deyip beni iyice gıcık ediyor..
Saka bir yana cok alemler..
Kızlar buarada bugun benim dogumgunummm....
Kızlar bence de ARAS ismi güzel ama bizim fabrikadaki hammaddelerden birinin adı olduğundan koyamam :) DORA ismini de hep beğenmişimdir, ama o da fabrikadaki karışımlardan birinin adı, onu da koyamıyorum...
Sağlıkla, mutlulukla nice güzel yıllara ...a.s.
anam sizin fabrikanında maşallahı var piyasada isim kalmadı herşeye bi isim koymuşsunuz.
gunaydın kızlar...
sinemmm canım dogum gunun kutlu olsun ıyıkı dogdun esınle bebısınle nıce yaslara ınsallah opuyorumnanaktan
fatos canım aras oglum olsa benım koymayı dusundugum ısımlerden bırıydı bence cok guzel bılınmedık ağır bı ısım sositososito
herkes soguklardan sıkayetcı ıstanbulda bırden sogudu ya... esım bugun arabayı sattı tek maasla bıde arabanın mastafları zor oluyor durdugu yerde para yıyo bıde bebek gelınce ıyıce zor olur dedı sattı arabayı... sen ıse gırınce tekrar alırız dedı mirmirmirmir
bızım ew buzzz gıbı su an kalorıfer yakmak ıcın erken daha gecen sene aralıkta falan yakmıstık ama bu kıs sert gecıcek heralde :sm_confused:
saol zeynepçim nasılsın canım geçtimi uyuşukluklar bendede var bu arad
Merkezdeki çarşı derken?
benim favorilerim umut,eren,emir,ayberk,alp,mert,arda ama iclerinde cogu kuzenlerimde var. oyuzden sınırlanıyoruz.
ruzgarı esim cok istedi ben sıcak bakmadım cok hareketli olur yetisemeyiz cocuga diye kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar...
sinemmm canım dogum gunun kutlu olsun ıyıkı dogdun esınle bebısınle nıce yaslara ınsallah opuyorumnanaktan
fatos canım aras oglum olsa benım koymayı dusundugum ısımlerden bırıydı bence cok guzel bılınmedık ağır bı ısım sositososito
herkes soguklardan sıkayetcı ıstanbulda bırden sogudu ya... esım bugun arabayı sattı tek maasla bıde arabanın mastafları zor oluyor durdugu yerde para yıyo bıde bebek gelınce ıyıce zor olur dedı sattı arabayı... sen ıse gırınce tekrar alırız dedı mirmirmirmir
bızım ew buzzz gıbı su an kalorıfer yakmak ıcın erken daha gecen sene aralıkta falan yakmıstık ama bu kıs sert gecıcek heralde :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?