2010 Şubat Anneleri

:kedi: tabi tekstil anlamında eksikleri var: ona lafım yok da. hiç hamile kıyafeti de yok değil yani. aslında eşinle merkezdeki çarşıya bi gitsen, neler var neler..! o yüzden dedim ben. bulursun merak etme. yerimseniben

kız geliyosa sölesene erkek isimlerini

Tamam söylerim de şimdi söyle deyince gelmedi aklıma. Sen de bana kız ismi yaz o zaman. Çağan ismi güzel bence. Hem anlamı hem de sonuçta başarılı bi insanı çağrıştırıyor. Eren ismini de beğeniyorum ben. Yankı da güzel sonra.

Merkezdeki çarşı derken?

Günaydın kızlaaar. Oğlumla hepinizi öptükkŞeniz

ızmir de baya soğuk 3 gündür. Kocaeli Kayseriyi falan düşünemiyorum:bbo:
ama hava şimdi ısınmaya başladı.. süperr
kabanımın önü kapanmıyo yaaa sabah bi giydim göbek açıkta kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim de göbeğim açık..
kayseri bembeyaz :)
bembeyaz mı ayy ne güzel ya evdeysen güzel tabi:))
adana da neymiş ya.. o kadar sıcak oluyormu hala???
günaydınn Adaşş... Benim pelerinim hem göbişimi kapıcak hem de sonra giyebileceğim.. yerimseniben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kızlar ya ben deki gel-git depresif hal geçmiyor.. siz de öylemisiniz???

Fatoscum yazdıgımı okuyunca ben bile anlmadım karısık olmus aceleden kaydirigubbakcemile3. Esim arasa sıcak bakmadı. Poyrazı cok istiyor. Ben de dusunuyorum tam karar vermedim.

Burcu vallahi oyle hemen koyuyolar ismini birde olmaz deyince sakadan ee nasılsa nufusunu ben cıkarıcam oo sen hastanedeyken deyip beni iyice gıcık ediyor..

Saka bir yana cok alemler..

Kızlar buarada bugun benim dogumgunummm....

Kızlar bence de ARAS ismi güzel ama bizim fabrikadaki hammaddelerden birinin adı olduğundan koyamam :) DORA ismini de hep beğenmişimdir, ama o da fabrikadaki karışımlardan birinin adı, onu da koyamıyorum...

iyiki doğdun sinem iyiki doğdun sinem iyiki doğdun iyki doğdun iyki doğdun sinem
happy birthday to you
iyiki doğup arkadaşımız olmuşun canım yeni yaşın hayırlı ve uğurlu olsun öptüm kocamnanŞeniz

benim favorilerim umut,eren,emir,ayberk,alp,mert,arda ama iclerinde cogu kuzenlerimde var. oyuzden sınırlanıyoruz.

ruzgarı esim cok istedi ben sıcak bakmadım cok hareketli olur yetisemeyiz cocuga diye kaydirigubbakcemile3

sinemcim rüzgarı bi kabul ettire bilsydim ama olmadı büyük ihtimal benim paşamın adı ARAS olacak teyzeleride beğendi daha ne olsun

benim göğüslerimim üstü ve taaa boynumdan itibaren kocaman damarlanmalar başlamış bide göbeğimin üstünde çizgi belirmeye başlamış esma senle aynıyız hemne hemen seninde başladımı

gunaydın kızlar...
sinemmm canım dogum gunun kutlu olsun ıyıkı dogdun esınle bebısınle nıce yaslara ınsallah opuyorumnanaktan
fatos canım aras oglum olsa benım koymayı dusundugum ısımlerden bırıydı bence cok guzel bılınmedık ağır bı ısım sositososito
herkes soguklardan sıkayetcı ıstanbulda bırden sogudu ya... esım bugun arabayı sattı tek maasla bıde arabanın mastafları zor oluyor durdugu yerde para yıyo bıde bebek gelınce ıyıce zor olur dedı sattı arabayı... sen ıse gırınce tekrar alırız dedı mirmirmirmir
bızım ew buzzz gıbı su an kalorıfer yakmak ıcın erken daha gecen sene aralıkta falan yakmıstık ama bu kıs sert gecıcek heralde :sm_confused:

Sağlıkla, mutlulukla nice güzel yıllara ...a.s.

Kızlar bence de ARAS ismi güzel ama bizim fabrikadaki hammaddelerden birinin adı olduğundan koyamam :) DORA ismini de hep beğenmişimdir, ama o da fabrikadaki karışımlardan birinin adı, onu da koyamıyorum...

anam sizin fabrikanında maşallahı var piyasada isim kalmadı herşeye bi isim koymuşsunuz.

Sağlıkla, mutlulukla nice güzel yıllara ...a.s.

anam sizin fabrikanında maşallahı var piyasada isim kalmadı herşeye bi isim koymuşsunuz.

Doğru diyorsun ya isterseniz size hammadde ve karışım isimlerinden göndereyim belki seven olur ?? :) gamyoncuiremsu

SNM doğum günün kutlu olsun...:teytey:

Fatoş tansiyon nasıl? umarım iyileşmiştir.. a.s.

Bu arada ben günde 300 gr almaya başladım, durumum kötü şeker yüklemesinde de bence benimkinin sonucu kötü çıkcak, babamda şeker var çünkü :..(mafoldumben

Evet Escos hala sıcak Adana. Bikaç gündür soğuktu. Ama öncesinde hala yazdı. Şimdi de öyle bi güneş açtı ki pırıl pırıl görünüyor. Şu an üzerimde uzun kollu bi gömlek var kollarımı dirseğime kadar çekmiş vaziyetteyim. Cam açık, gömleğin yakası fazla geliyor. Yağmur kesildi artık ya normaline döndü herhalde.sengözlerimebaksanab

günaydın Zeynepciğim,
evet çok soğudu ben açtım doğalgazı valla yapacak birşey yok hasta olmaktansa çok zam geldi ama sağlık olsun diyeceğiz petekleri az açıp ufo yakıyorum birde Şubatta cayır cayır yakacağımız için idare ederiz diyordum ama havalar soğuyunca evdeki hesap çarşıya uymuyor.

saol zeynepçim nasılsın canım geçtimi uyuşukluklar bendede var bu arad

yok canım hala gecmedı gıdıp o testı yaptırmam lazım ama ondada azcık elektrık verıyolarmıs vucuduna sınır ıletım testı dıye bısey... doktora sordum bı sakıncası yok dedı ama ben korkumdan gıdemıyorum boyle cekıyorum... gecelerı daha cekılmez oluyo kolum agrıyo resmen uzerıne yatınca kac kez uyanıyorum :çok üzgünüm:

İyi ki doğdun Sinemcim. Nice senelere yavrunla eşinle canım.

benim favorilerim umut,eren,emir,ayberk,alp,mert,arda ama iclerinde cogu kuzenlerimde var. oyuzden sınırlanıyoruz.

ruzgarı esim cok istedi ben sıcak bakmadım cok hareketli olur yetisemeyiz cocuga diye kaydirigubbakcemile3

Sen de annem gibisin:roflol: Ateş olsun dedim yok diyo çocuk ateş gibi olur öyle isim koyma:roflol::roflol:

Günaydın şekerim. Valla eşin haklı araba para yiyor anca bi de eşimde şirket arabası olduğu için bizim ki hafta içi yatıyor kapıda . Kaskosu vergisi vizesi hiç bitmiyor :1no2: boşver sonra alırsınız yine:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…