2010 Şubat Anneleri

hello sevgili bacılarım :) Anneleri bebişinden Hamişleri göbüşünden öperiz..

uslu hoşgeldin.. Esra benim göbeği bir görsen..benden 3 dakika önce giriyor gittiğim yere =)

birde söylemesi ayıp kabızlık hat safada ilaç almadan çıkamıyorum tuvalete napcaz böyle hiç bilmiyorum..

yaren sagol canım ya demek 1-2 haftaya benımkıde yukarılara cıkar...
papatya ıyı etmıssın gozunun onunde dursun ıyıce korkuttular zaten mılletı bı kac ay krese gıtmese bıseycık olmaz saglık daha onemlı...

Hadi bakalım iyi günler kullanırsın inşallah canım kaç günde geldi benimkiler daqha gelmedi yahu..:smiley-cool:

canım benimde hemen gelmedi geçen hafta geldi ki bayağı olmuştu üye olalı bende ümidei kesmiştim bi baktım geldii gelir inşallahhh

valla benimgöbek deliğimin oralarda ama aşağıdada uruyo bazen belli olmuyo otururken aşadan vururuyo anne unuttun beni diye DERİN hanım

selda alemsın kız hıc gulucegım yoktu :roflol:

Kızlar ben de izne çıkınca sizinleyim yine:smiley-cool:
Şimdi akşamları girmiyorum zaten sürekli bilgisayarda çalıştığım içim göresim bile kalmıyor işten çıkınca.

Zeynepçim benim de dediğin gibi daha çok karnımın altında hissediyorum. Ara ara göbek deliğimin hizasında kuvvetlı vuruşlar oluyor ama. Neresiyle ne yapıyor anlamıyorum.

Fatoşçum sen hissediyon mu artık?

aaa adına karar verdınızmı derin cok guzel bı ısım adıyla yasasın ınsallah :dance:

hoşgeldin canımm meslektaşımmmm valla sorma benimde göbişim bayağı var resim koymadım hiç koyayım bari bak oğluşun büyüyor annesi demek ne güzel işte yarın görceksin demi ay hadi bakalım güzel haberlerle gelsin inşallah bende cuma sabah gidiyorum şeker yüklemesi ve kontroleee

ay benimkide aşagıda artık çıkarlar genelde altıncı aydan itibaren çıkıyorlar.

sorma canım ya.benim kocada çalış diyo kpss ye,temmuzda sınav var çalış şimdiden diyo.ayol nasıl çalışayım bn.bide ikinciyle .valla yine girecegim ama.tam sallama olacak.

.

evet ya aldım rahatladım ....

Aboo bide yarın büyük gün perşembe :)

hadi bakalım hayırlarla gel.bence çok fgüzel geçecek eminim.Şeniz

bende acık ogretım we kpss calısırım dıyorum ama hıc sanmıyorum walla hayallerde kalıcak o calısmalar

Canım ben 5 yıldır fırsat bulup ehliyet alamadım. Şubatta doğsa 2-3 aylık olunca Mayıs gibi gitsem alsam artık diyorum işe başlamadan da bakalım nasıl olacak. Diyorlar 5 senede zaman yaratamadın çocukla nasıl zaman bulcankaydirigubbakcemile3

Canım ben de öyleydim ama iki hafta ilaç kullandıktan sonra ilacı bıraktım normale döndüm. Senin de öyle olacaktır.

napıyorsunuz kızlar bayağıdır giremiyorum herkes iyidir inşallah kötü bir haber falan yok kimseden değil mi?

Ocak annenlerinin hazırlıklarına baktım çok güzel şeyler var sizlerin hazırlıkları ne durumda, nasıl gidiyo çok zevkli bişey gerçekten dün Eminönüne gittim eğer gitmeyen varsa mutlaka gitsin Havuzlu hanı gezdik çok uygun ve ne ararsanız var gerçekten ama peşin parayla gitmek gerekiyo taksit felan yapmıyolar mevlüt şekerinide aldım evde ben kendim yapacam hayırlısıyla bir odamız kaldı mutlu huzurlu bir şekilde kullanmak nasip olur inşallah...

Ocak annenlerinin hazırlıklarına baktım çok güzel şeyler var sizlerin hazırlıkları ne durumda, nasıl gidiyo çok zevkli bişey gerçekten dün Eminönüne gittim eğer gitmeyen varsa mutlaka gitsin Havuzlu hanı gezdik çok uygun ve ne ararsanız var gerçekten ama peşin parayla gitmek gerekiyo taksit felan yapmıyolar mevlüt şekerinide aldım evde ben kendim yapacam hayırlısıyla bir odamız kaldı mutlu huzurlu bir şekilde kullanmak nasip olur inşallah...

07papatya, burcuberru, CiciliBicili, denizkızıl, ebruderin, essemayit, mydarling, selda58, snm2008, srpp, umut_sevgim, yaren_h, zerrin_papi, zeynepb [/COLOR] oooooooo maşallah herkes buarad mrrhaba hanımlar.. nasılsınız bugün?. oğlumla ben öpüyoruz sizleri kocamaaaan..

walla ben daha baslamadım alısverıse kucuk kucuk 3-5 parca seyı war hedıye falan gelen...
kasım ayını cıkarıyım oyle baslıcam ınsallah...

ıyıyız sen nasılsın canım oglusun nasıl?

ah canım ah benim her şeyim sorun annem anlamadım gitti hissedeiyorum ama öle tepik değil çok hafif hıçkırınca sen ne hissediyosan bende onu göbüşümde hissediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…