Hadi bakalım iyi günler kullanırsın inşallah canım kaç günde geldi benimkiler daqha gelmedi yahu..:smiley-cool:
ciciler bişi sorcam size sızın bebısler nerelerde hareketlı? benımkı %80 alt bolgede kasıklarıma yakın... bazen oramın resmen ustunde... cok az karnımın cevresınde hıssedıyorum... korktum da neden bu kadar assagıda dıye bu konuda doktoruna bısı soran bılgısı olan warmı? ne zaman yukarı cıkıcak bu cadı?
hello sevgili bacılarım :) Anneleri bebişinden Hamişleri göbüşünden öperiz..
uslu hoşgeldin.. Esra benim göbeği bir görsen..benden 3 dakika önce giriyor gittiğim yere =)
birde söylemesi ayıp kabızlık hat safada ilaç almadan çıkamıyorum tuvaletenapcaz böyle hiç bilmiyorum..
canım benimde hemen gelmedi geçen hafta geldi ki bayağı olmuştu üye olalı bende ümidei kesmiştim bi baktım geldii gelir inşallahhh
valla benimgöbek deliğimin oralarda ama aşağıdada uruyo bazen belli olmuyo otururken aşadan vururuyo anne unuttun beni diye DERİN hanım
uslu hoşgeldin.. Esra benim göbeği bir görsen..benden 3 dakika önce giriyor gittiğim yere =)
birde söylemesi ayıp kabızlık hat safada ilaç almadan çıkamıyorum tuvaletenapcaz böyle hiç bilmiyorum..
ciciler bişi sorcam size sızın bebısler nerelerde hareketlı? benımkı %80 alt bolgede kasıklarıma yakın... bazen oramın resmen ustunde... cok az karnımın cevresınde hıssedıyorum... korktum da neden bu kadar assagıda dıye bu konuda doktoruna bısı soran bılgısı olan warmı? ne zaman yukarı cıkıcak bu cadı?
çok haklısın aslında :) ben daha bebeğin uyuduğu saatlerde hazır evdeyken kpss çalışayım diye niyetlenmiştim bi ara :) herkes güldü bana.. o uyusun da ben de uyuyayım diye gözünün içine bakarsın diyorlar..
yaren sagol canım ya demek 1-2 haftaya benımkıde yukarılara cıkar...
papatya ıyı etmıssın gozunun onunde dursun ıyıce korkuttular zaten mılletı bı kac ay krese gıtmese bıseycık olmaz saglık daha onemlı...
Aboo bide yarın büyük gün perşembe :)
bende acık ogretım we kpss calısırım dıyorum ama hıc sanmıyorum walla hayallerde kalıcak o calısmalar
Ocak annenlerinin hazırlıklarına baktım çok güzel şeyler var sizlerin hazırlıkları ne durumda, nasıl gidiyo çok zevkli bişey gerçekten dün Eminönüne gittim eğer gitmeyen varsa mutlaka gitsin Havuzlu hanı gezdik çok uygun ve ne ararsanız var gerçekten ama peşin parayla gitmek gerekiyo taksit felan yapmıyolar mevlüt şekerinide aldım evde ben kendim yapacam hayırlısıyla bir odamız kaldı mutlu huzurlu bir şekilde kullanmak nasip olur inşallah...
07papatya, burcuberru, CiciliBicili, denizkızıl, ebruderin, essemayit, mydarling, selda58, snm2008, srpp, umut_sevgim, yaren_h, zerrin_papi, zeynepb [/COLOR] oooooooo maşallah herkes buarad mrrhaba hanımlar.. nasılsınız bugün?. oğlumla ben öpüyoruz sizleri kocamaaaan..
kızlar ben de izne çıkınca sizinleyim yine:smiley-cool:
şimdi akşamları girmiyorum zaten sürekli bilgisayarda çalıştığım içim göresim bile kalmıyor işten çıkınca.
Zeynepçim benim de dediğin gibi daha çok karnımın altında hissediyorum. Ara ara göbek deliğimin hizasında kuvvetlı vuruşlar oluyor ama. Neresiyle ne yapıyor anlamıyorum.
Fatoşçum sen hissediyon mu artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?