kızlar biliyorum çok saçma gelecek ama şimdi bizim burda sadece iki bayan ve bir sürü karşı cins var ıyy
çalışanların tuvaleti ayrı gerçi ama şefte gelen misafirlerde bizimle aynı tuvaleti kullanıyor klozet değil tabi olsa zaten erkeklerin girdiği yere giremem ben iğrenirimlmaz:ne kadar temizlensede e malum artık sık sık gidiyorum ilerleyen zamanlarda bebiş büyüdükçe dahada çoksık gideceğim ama hep aklıma takılıyor bebişimi sıkıştırıyor muyum diye afedersiniz ama artık karnım sıkışıyor normal olarak birde diyorum eskiden klozetmi var diye kafama takılıyor bazen bişey olmaz dimi :asigim:
burcucum bende göğsümün altında batmalar oluyor yanma tarzında gece bile uyuyamıyorum sendede böyle bişeymi oluyor acaba
https://www.simplycolors.com.tr/informatie.php?show=maattabel
kızlar bakın bebek elbisleri beden tablosu ben hep karıştırıyodum şimdi anladım belki lasım olur dedimmm
yok be ne sıkışacak o kadarda pamuk ipliğine bağlı değil bence kızlar. evet önceden klozetmi vardı sanki.belki seni zorluyordur ilerde dahada zorlar ama o suyun içinde takla atıp duruyor çokta umrundaydı annem alaturkaya mı oturdu alafrangaya mı diye kaydirigubbakcemile3
benim gün içinde çok oluyor batma değil de yanıyo resmen derisi soyulmuş gibide acıyor. bi ara sütyenlerden şüpelendim haftasonu yarım atletler varya anneannelerin taktığı yarım sütyenler tabii onun daha modernize edilmişi ondan alıp deniycem valla benim canım çok yanıyo.
Zeynepciğim naber buyüttünmü göbüşü iyice senin şeker taraman da haftayamıydı.
mrb baynalar nasılsınz?epeydir giremedim inş. iyisizinzdir bende bugün renkli ultrasona girdim ama kızımız uyuyodu pe yüzünü göstermedi yerın bidaha girecem yüzünü görebilmek için herşey yolunda çok şükür normal dedi doktor kalp atışlarını duydum çok heyecanlandım yaa çok hızlı atıyo kalbi sizinde öylemi bebişlerinziin bebekleriniizn kilosu ne kdar oldu?
yok be ne sıkışacak o kadarda pamuk ipliğine bağlı değil bence kızlar. evet önceden klozetmi vardı sanki.belki seni zorluyordur ilerde dahada zorlar ama o suyun içinde takla atıp duruyor çokta umrundaydı annem alaturkaya mı oturdu alafrangaya mı diye kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3su korur diyorsun yani
shine iyi olmuş gittiğin,herşey yolunda çok şükür.kasılmalar da biter inş..
Sağol canm .İnşallah .
fatoşcum yarın kaçta gideceksin kuzum, sabahtan mı? bana bak, babamda da var diye tırsık tırsık gitme, dua et, bişey çıkmayacak, bişey çıkmayacak diye beynine komut ver.. hadi bakalım, inş iyi haberler getirirsin bize..
ayy evet arya sen kırmızı seviyorsun ya, tam sana göre kız gecelik :)
shine geçmiş olsun canım acil şifalar ikinizi de Allah korusun
hoşgeldin canım bence bişey yoktur ben eminim ama yinede kendi doktorunada git için rahat etsin herşeye hazırlıklı olmak lasım
shıne sevındım tatlımmm cok sukur kasılmalarında gecer ıns...
saol canm .iyki varsınız
Saol canm bakalım yarına kadar aynı siddette agrır ve akıntımda azalma olmazsa gidecegim.
Saol canm inşallah.Allahm bebebklerimizi korusun.
Kızlar bişey daha soracagım acaba 27 haftalık dogan bebek yasarmı ya ?
canım walla hala aynı gordugunuz ebatta bı degısıklık yok buyutemedım daha fazla :sinifsinif:
pzt seker yuklemem benımde cumada tetenos asım war ama bogazım sıs hasta gıbıyım ası yaparlarmı kı???
mrb baynalar nasılsınz?epeydir giremedim inş. iyisizinzdir bende bugün renkli ultrasona girdim ama kızımız uyuyodu pe yüzünü göstermedi yerın bidaha girecem yüzünü görebilmek için herşey yolunda çok şükür normal dedi doktor kalp atışlarını duydum çok heyecanlandım yaa çok hızlı atıyo kalbi sizinde öylemi bebişlerinziin bebekleriniizn kilosu ne kdar oldu?
Nerden aklına geldi şimdi öyle şeyler düşünme canım yaaKızlar bişey daha soracagım acaba 27 haftalık dogan bebek yasarmı ya ?
Seldacım geceliğe bayıldım ama bana biraz fazla sade ve kapalı geldi kaydirigubbakcemile3 terlersin onunla.ve terletirsinkaydirigubbakcemile3
saol canm .iyki varsınız
Saol canm bakalım yarına kadar aynı siddette agrır ve akıntımda azalma olmazsa gidecegim.
Saol canm inşallah.Allahm bebebklerimizi korusun.
canım walla hala aynı gordugunuz ebatta bı degısıklık yok buyutemedım daha fazla :sinifsinif:
pzt seker yuklemem benımde cumada tetenos asım war ama bogazım sıs hasta gıbıyım ası yaparlarmı kı???
saol canm .iyki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?