2010 Şubat Anneleri

kıslar iyi akşamlar kociş internet yavaş demişti bir deneyeyim dedim vallahi girdim hemencecik demekki evdende görüşebileceğiz işten çıksam bile ay çok sevindim Şenizhihoyyyt

sağol canım benim kociş biraz cins işyerinden rapor aldığımda fazla gezmeme izin vermez en azından bende sizinle görüşebilirim bende ona bilgisayarı vermicem işte gezme karnı burnunda otur evde diyor:1ninca:

sağol canım benim kociş biraz cins işyerinden rapor aldığımda fazla gezmeme izin vermez en azından bende sizinle görüşebilirim bende ona bilgisayarı vermicem işte gezme karnı burnunda otur evde diyor:1ninca:

cnm benım hadi gozun aydın

kızlar subak annelerinin cicileri diye topik actım ilk cicilerimizi yukledim ben cicilerini koymak istteyenler oraya koyar kızlar

subat annelerinin bebislerinin cicileri topigin ismi pardon arkadaslar bende resim yuklemeye calisiyorum

kızlar subat annelerinin bebislerinin cicileri topigine bakin profilerine ciiclerini koyan arkadaslar orayada koya biliriz ben koydum bazilarini sizde koyun topigimiz tam olsun

canım ben bulamadımki topiği hayret birde yarın bakayım yinede eline sağlık opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnn teyzoşlarrrr26+ 3 günlük oldukkkk biz baya büyüdük maşallah bizee.. iyi tombalak oldum karnım 9 aylık gibi.....Geçen gün alışverişe gittik kocişle Ordaki kasiyer bayan aman abla burda dogurma diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yok dedim daha günümüze var 9 aylık gibisinn.. Öylemi dimi didim bendeeee kocişle baya gülüştükkk. Hamile olmak başka canımmmmm.kaydirigubbakcemile2Güzel gün geçirin teyzoşlar ve melekleri Öptük hepiniziiii

GÜNAYDIIIN fıstıklar biz sütümüzü içtik işe geldik birazdan kahvaltımızıda edcez Durum la görüşürüüüüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…