kızlar 25. haftasınsa şeker yüklemesi yaptıran varmı .bana dr 26. haftanda gel dedi ama gidemiycem o yuzden 1 hafta öncesi yani 25. haftada gidicem alırlarmıki kan acaba yaptıran varmı ?
git bakalım burcucum pazara bizim yerimizede gez salı günü bugünde bizim burda pazar var bendemi izin alsamda gezsem
canım yazmıştım nasıl gördün diye... merak etmezmiyim hiç... çok güzel görmüşsün canım ya walla çok etkilendim biliyomusun... hayırdır inşallah diyip hayırlara yoralım... erkek çocuk demek he... tersine çıkar ya rüyalar:))
içinde canım o kadar içindeki oklardan yol yapmışlar yerdeki okları takip ediyosun... ama canandan haberim yok bugün girerse sorarız bakalım gelicek mi...
evet ya nerde cetvellerimiz off bu siteye hergün garip bişeyler olmaya başladı...
evet canım rüyaların tersi çıkarmış ben kızının güzelliğini görmüşüm demek ama hani böle reklamlarda güzel bebekler olurya aynı onlar gibiydi ay yerim ben onuuuu ısır ısır ısır
Ben de bugün çıkar bişeyler alırım diyordum eşimle ama okulda kimse kalmayacak. Herkes bi yere gitti. Sanırım bu günü ertelemek durumunda kalacağım.
Ben de rüyamda bebek gördüm benim bebeğimmiş şöyle tombalak beyaz yüzlü cok tatlı bir bebekti. Uyuyordu üstünü örtüyordum bende...
dün gece ben de rüya gördüm. bebeğimi doğurmuşum ama kız yerine oğlan çıkıyor. emzirmeye çalışıyorum vs. kaldırmaya çalışıyorum başını tutamıyorum beceriksiz beceriksiz şeyler falan.. bu galiba bende etki yaptı ayrıntılıya kadar bebişime hep erkek diyorlardı. ayrıntılıda kız çıktı. şimdi de bilinçaltıma işledi galiba ya doğumda değişirse diye... odası falan herşeyi kız bebek için yanarız marmara çırası gibi..
kızlar slm biz geldik şeker yüklemem yapıldı sonuçlar saat 2 de alıcam haber veryim dedim kociş oturmadan pcye 2 den sonra haber veririm öptüm
Ben de rüyamda bebek gördüm benim bebeğimmiş şöyle tombalak beyaz yüzlü cok tatlı bir bebekti. Uyuyordu üstünü örtüyordum bende...
sağol teyzesi kızımda seni çok öpüyomuş öyle dedi... teyzeler zaten hep yiğenlerini güzel görürmüş nede olsa anne yarısı dimi ama ... Şeniz
ay bende onu öpüyorum canım benim bak DERİN de selam söylüyo arkadaşına kıyamam ben onlara nede olsa aylardır teyze olmayı hakettik demi canımm:)))
Rüyada erkek bebek güzel haber gelecek demektir
tabiki hayatım ailemle çevremle konuşmadığım paylaşmadığım şeyleri burda sizlerle paylaşıyorum bundan daha yakın nasıl olunabilir ki... burda hepimiz kardeş gibi olduk Allahta bozmasın inşallah bu muhabbetimizi, bu dostluğumuzu inşallah.... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?