2010 Şubat Anneleri

evet bitki çayı serbest ama çok abartmamak kaydıyla :lepi:

birde maden suyunun faydalı olduğunu duymuştum bununla ilgili bilginiz var mı doktora sormayı unuttum...

cnm bende duydum hamilelikte çok faydalı olduğunu maden sodasının içindeki mineraller yüzünden sanırım ama fazla içersen tansiyonu yükseltiyormuş benim kan şekerim biraz sınırda çıktı o yüzden dahada dikkat ediyorum mecburen yediklerime fisfisfis

alla allaaa.. tarçın çayı ve böğürtlen çayıı.. çok ilginç.. insanlar kadar doğum sancısının gelmesini bekliyo.. nese yalel sen bunu bize Allah kısmet ederse, doğumlar yaklaştığında yeniden hatırlatt, bizim de böyle bişey olursa deneriz..

Maden suyu yaralıymış;ama ben yine de içmiyorum.Doktor demedi iç diye

ya kızlar inammıyorum ya..sabahtan beri burda hamile iken çalışmak çok zor dedim durdum.. şimdi patron haber göndermiş ki, cumartesi + pazar full çalışıyorz diye.. üff ağlamak istiyorumm..

5 yıldır böyle bişey hiç olmadı, benim hamileliğimde, haftasonlarını iple çektiğim zamanlarda olacak iş mi bu yaf, patron benim düşündüklerimi hissedip, inadına mı yapıyor acaba ... off Allahım sabır..

Canım mazeret izni alamaz mısın?

Faydalı linkler için çoook teşekkürlerŞeniz

Kızlar beni de yol tasası tuttu. Normalde 1 saat süren yolu cuma trafiğinde kaç saatte gideceğiz acaba!! İstifra ede ede :sinifsinif:

Bu arada bu sabah kocam bana ne gıcık şey oldun sen dedi işe giderken, ben de kapıyı çarptım üzerine. Aramızda kalsın ama hoşuma bile gitti, hayatımda ilk defa gıcık biri oldum da

Ben uzun yolculuğuma hazırlanayım. Şimdiden midem tuttu. Hafta sonu ben yokum kızlar. iyi akşamlar, iyi tatiller hepinize...

Herşeyi sizinle paylaşabilmek çok güzela.s.

günde 1 şişe içsek yeter sanırım CADIARZU

ay canım ya Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Kızlar hamilelikte hiçbişeyin diyeti tavsiye edilmiyor sakın kullanmayın....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maden suyu yaralıymış;ama ben yine de içmiyorum.Doktor demedi iç diye

canım doktorlardan da tek tek şunu ye bunu iç demesini bekleyemeyiz birazda bizim bilinçli olmamız lazım sonuçta internet elimizin altında .çok şükür ne istiyosak arıyosak fazla fazla buluyoruz...

canım walla sana inat olmuş sanki..... izin alma şansın varsa al canım alamıyosanda bilmiyorum yerinde olmak istemezdim sanırım Allah yardım etsin.... bende yarın yarım gün çalışıyorum ama c.tesi pazarın yanında seni ne kadar teselli eder bilmiyorum..((

iyi tatiller canım,yanına poşet falan al,ne olur ne olmaz :1hug:

canım doktorlardan da tek tek şunu ye bunu iç demesini bekleyemeyiz birazda bizim bilinçli olmamız lazım sonuçta internet elimizin altında .çok şükür ne istiyosak arıyosak fazla fazla buluyoruz...

Evet canım haklısın.Ama ben maden suyunu asitli olduğu için tercih etmiyorum şuanda.Genelde doktorlar asidini kaçırarak içilmesini öneriyor diye biliyorum...Genelde takıldığım herşeyi de sağolsun internetten bakıyorum.Her dk. dr.u aramak zorunda kalırsak yandık zaten...

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb arkadaşlar
benimki 5 haftalıkmışş
buğün kan testlerini yaptırdık.

bend emeyve çok yiyorumm
inş. bebeklerimize yarar.

Eklemişsin canımyerimseniben Sen hangi doktora gidiyorsun hayatım?

hıh iyi bari becermişimkaydirigubbakcemile3
benim 2 doktorum var canım biri şirinyerde tahir özgüder
diğeri 9 eylül üniversitesinde doç dr serkan güçlü
sen kime gidiyosun

Kızlar korktuğum başıma geldi.Sabah kanamam oldu büyük bir ihtimalle 1 hafta önce gelişim sorunu ya da sakatlık sorunu gibi bir neden ile hamileliğimin ilerlemesi durmuş.Kesenin iç zarları da bozulmaya başlamış düşük yapıyormuşum.Kürtaj oldum bebeğimi bırakıp geldim :gitme:

hıh iyi bari becermişimkaydirigubbakcemile3
benim 2 doktorum var canım biri şirinyerde tahir özgüder
diğeri 9 eylül üniversitesinde doç dr serkan güçlü
sen kime gidiyosun

Canım ben Alsancak'ta Kahraman Kolday'a gidiyorum.Ben Kahraman Bey'de karar kılana kadar 3 tane doktor değiştirdim;ama çok memnunum Kahraman Bey'den.

Çakırcım tekrardan tebrik ederim canım.Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım arkadaşım..
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…