Canım sakın light süt alma ben aldım içemeden döktüm.Sanki su içine de süt tozu koymuşsun gibi...
Zaten elim gitmiyodu, şimdi hiç almam gari.. iyi oldu :)
canım ben orta boy bi biber başına 1 kücük kahve fincanı pirinç koyuyorum
yani 10 tane orta boy biberim varsa 10 fincan pirinç
bide harcına domates rendeside koy güzel olur
1 bibere 1 fincan çok değil mi yaf, annem 1 bibere 1 yemek kaşığı koyuyodu sanki..
kızlar ben ilk hamileliğimde tavuk ciğeri çekmişti cnm ve bol miktarda yedim ramazandı hamile olduğumuda bilmiyordum acaba ilk bebeğimi ondanmı kaybettim koyduğum linke baktınızmı ciğer katiyen yenmiyormuş
evet ciğer yasaki ben de duymuştum, geçenlerde yazayım size dedim unuttum sonra..
evet bitki çayı serbest ama çok abartmamak kaydıyla :lepi:
birde maden suyunun faydalı olduğunu duymuştum bununla ilgili bilginiz var mı doktora sormayı unuttum...
ben bişey dicem...
özel olcak ama.. napıyım şimdi cama çıkıp bağırmıcam :)
ben kocamı çok seviyorummm
ben kocamı çoook seviyorummmmm
kuzenimin doğumu geciktiğinde.. hemşireler 10 günü geçtiği için, tarçın çayı ve böğürtlen çayı içmesini söylediler.. öyle bi öneriydi yani.
biz de denedik.
içti.. böğürtlen çayı yaptık, ikinci fincanın sonunda kasılmaları başladı. tarçın çayıı da içti ve 4-5 saat sonra dğurmuştu..
aklınızda olsun
Canım sakın light süt alma ben aldım içemeden döktüm.Sanki su içine de süt tozu koymuşsun gibi...
Zaten elim gitmiyodu, şimdi hiç almam gari.. iyi oldu :)
1 bibere 1 fincan çok değil mi yaf, annem 1 bibere 1 yemek kaşığı koyuyodu sanki..
evet ciğer yasaki ben de duymuştum, geçenlerde yazayım size dedim unuttum sonra..
benim fincanım çok küçük:kedi:
eski model bişey
ya kızlar inammıyorum ya..sabahtan beri burda hamile iken çalışmak çok zor dedim durdum.. şimdi patron haber göndermiş ki, cumartesi + pazar full çalışıyorz diye..üff ağlamak istiyorumm..
5 yıldır böyle bişey hiç olmadı, benim hamileliğimde, haftasonlarını iple çektiğim zamanlarda olacak iş mi bu yaf, patron benim düşündüklerimi hissedip, inadına mı yapıyor acaba ... off Allahım sabır..
cnm bende duydum hamilelikte çok faydalı olduğunu maden sodasının içindeki mineraller yüzünden sanırım ama fazla içersen tansiyonu yükseltiyormuş benim kan şekerim biraz sınırda çıktı o yüzden dahada dikkat ediyorum mecburen yediklerime fisfisfis
ya kızlar inammıyorum ya..sabahtan beri burda hamile iken çalışmak çok zor dedim durdum.. şimdi patron haber göndermiş ki, cumartesi + pazar full çalışıyorz diye..üff ağlamak istiyorumm..
5 yıldır böyle bişey hiç olmadı, benim hamileliğimde, haftasonlarını iple çektiğim zamanlarda olacak iş mi bu yaf, patron benim düşündüklerimi hissedip, inadına mı yapıyor acaba ... off Allahım sabır..
Maden suyu yaralıymış;ama ben yine de içmiyorum.Doktor demedi iç diye
Faydalı linkler için çoook teşekkürlerŞeniz
Kızlar beni de yol tasası tuttu. Normalde 1 saat süren yolu cuma trafiğinde kaç saatte gideceğiz acaba!! İstifra ede ede :sinifsinif:
Bu arada bu sabah kocam bana ne gıcık şey oldun sen dedi işe giderken, ben de kapıyı çarptım üzerine. Aramızda kalsın ama hoşuma bile gitti, hayatımda ilk defa gıcık biri oldum da
Ben uzun yolculuğuma hazırlanayım. Şimdiden midem tuttu. Hafta sonu ben yokum kızlar. iyi akşamlar, iyi tatiller hepinize...
Herşeyi sizinle paylaşabilmek çok güzela.s.
canım doktorlardan da tek tek şunu ye bunu iç demesini bekleyemeyiz birazda bizim bilinçli olmamız lazım sonuçta internet elimizin altında .çok şükür ne istiyosak arıyosak fazla fazla buluyoruz...
jazmin ben seni arkadas listeme nasıl eklicem canım bilmiyorum da
Eklemişsin canımyerimseniben Sen hangi doktora gidiyorsun hayatım?
hıh iyi bari becermişimkaydirigubbakcemile3
benim 2 doktorum var canım biri şirinyerde tahir özgüder
diğeri 9 eylül üniversitesinde doç dr serkan güçlü
sen kime gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?