2010 Şubat Anneleri

evet bende biraz baktım o sitelere ama fiyatlar çok yüksek ama ilerde güzel bir oda hazırlamayı bende istiyorum inşallah gönlümüze göre verir allahım herşeyin en güzelini yaparız meleklerimize

günaydın canlarım yine bi hafta sonu herkes için mutlu ve sağlıklı geçer inşallah hepinizi seviyorum...

Allah sabır versin canım.. çok zordur eminim tekrarını rabbim bir daha göstermesin en kısa zamanda acını hafifletecek başka bir melek yollasın sana cennetinden...

canım çok tşkler o senin kendi güzelliğin... hepimizde anne olmanın verdiği mutluluk var tabi oda yüzlerimize yansımıştır:))) mucukkkk

canım çok güzel bi yazı inan gözlerim doldu okurken şu ara ne görsem okusan ağlamaklıyım zaten sonunu mutlu bitirdiğin içinde ayrıca tşkler :)))

çok pahalılar canım ya haklısın insan herşeyin en güzelini en iyisini yapmak istiyo tabi maddi gücü çerçevesinde inşallah meleklerimize hepsi nasip olsun allah önlerine hep iyi insanlar çıkarsın hayırlı yazılar yazsın rabbim....

merhaba kızlar,
kahvaltı etmek benim için artık bir eziyet olmaya başladı,sürekli midem bulanıyor,hiç bir şey yemek istemiyorum , biraz sabretmek lazım biliyorum bunlar geçecek ama insan yinede bazen sabredemiyor.

evet canım bende birkaç gündür bakıyorum internetten fiyatlar çok uçuk,yanına varılmıyor nerdeyse o fiyata ben yatak odamı yenilerim,bundan sonraki günlerde uygun bulduğumuz yerleri paylaşırsak en azından fikir sahibi oluruz şu an erken ama araştırmakta fayda var,son zamanda iki ayağımız bir pabuca girmesin değil mi :lepi:

Evet ilk hamilelğimdi.Tahlilden sonra belli olur heralde.Büyük bi ihtimal gelişim sorunu nedeniyle.Çok saolun kızlar.

Canm cok geçmiş olsun . Üzülme diyemeyeceğim çünkü üzülüceksin.Nasıl bişey oldugunu biliyorum bende ilk bebeğimi düşürdüm. Ama hayırlısı böyleymiş canm. Sağlıklı değilmiş .Allahım sana bir an önce saglıklı bir evlat nasip eylesin. :Saruboceq:

Merhaba 2010 un en cici anne adayları :)

Nasılsınız bakalım ? Herkesin keyfi yerinde mi minik kelebeklerimiz nasıllar ?

saol cnm benim volesinde dediği gibi bu dünyada Annellikten güzel birşey varmı.biz dünyanın en güzel Anneleriyiz:lepi:

akarahan cım bayıldım yazıya gözlerim doldu teşekkür ederim bizlerle paylaştığın için:1hug:

evet bende biraz baktım o sitelere ama fiyatlar çok yüksek ama ilerde güzel bir oda hazırlamayı bende istiyorum inşallah gönlümüze göre verir allahım herşeyin en güzelini yaparız meleklerimize

selam sende tekirdağdaymışın merkezde misin........

kızlar şunun güzelliğine bakarmısınız ya oyun halısıymış ama aynı zamanda katlanıp yatak oluyo çok sevimli...

aynen öyle canım ya çok pahalılar zaten insanı bi evlenirken, bi hamileyken bide bebek alışverişi yaparken soyuyolar ben bunu anladım...

üff yaa, bu bebek siteleri çok fena. insanın hepsinden alası geliyor.. ama nerdee.. şimdilik kesin alırım dediğim ateş ölçerli emzik :) çok mantıklı geldi bana. fiyatı da uygun 12 küsür TL.

Ben de bu haftasonu çalışmasaydım, gidip kendime ve bebişe alışveriş yapacaktım.. haftaya artık inş.

Daha bebişe 1 parça bişey almadım, ama artık sabırsızlanıyorum nedense..

günaydın hanımlaaarrrrr
yine bi hafta sonu geldiiiii
herkes için mutlu ve sağlıklı geçer inşallah..

ok. hatırlatırım canım.
tesadüfen bugün bebeğim tv'de aynı şeyi gördüm.. ebe, doğum sancısı bekleyen ve çok seyrek aralıklarla kasılan anneye, böğürtlen çayı yaptı içirdi.. 2 fincan içti kadın.. biraz sonra sancıları sıklaştı.

canım doktorlardan da tek tek şunu ye bunu iç demesini bekleyemeyiz birazda bizim bilinçli olmamız lazım sonuçta internet elimizin altında .çok şükür ne istiyosak arıyosak fazla fazla buluyoruz...

benim ikinci düşüğümde, acıbademdeki doktorum, '''çok okuyorsunuz, şimdiki hastaların sorunu bu..bize bişey kalmıyor.. çok okuyorsunuz çok biliyorsnuz... ama o okuduklarınız genel şeyler. size özel değiller''' demişti.

mrb arkadaşlar
benimki 5 haftalıkmışş
buğün kan testlerini yaptırdık.

bend emeyve çok yiyorumm
inş. bebeklerimize yarar.

hayırlı olsun, hoşgeldin çakırgözlü...

ah toxic'çim.. çk iyi anlıyorum.. ne desek boş biliyorum... iki kere yaşadım biliyorum... sen kendinle kalmalısın biraz, kapat bilgisayarı falan... dinlen güzelim.
emin ol, yenisi gelince, gidenin acısı birden hafifliyor.
allah sabrını veriyor...

ayy neler var neler walla paradan haber ver yeterki :)

aynen öyle... bizim bebekler de tam krize denk geldi veletler... cepler krizde

alma zaten yaren teyze.
daha erken alış-veriş için... sen parayı koy kenara, biriktir... azıcık büyüsün kuşlar göbüşlerde, o zaman topluca yapçaz alışları da verişleri de :)

:enbuyukkk:

hoşbulduk canım.

mrb meleklerin anneleri
nasılsınız.
ben hemen alışveriş yapmam gibi geliyor
son aylarda birşeyler almaya başlarım galiba.
insan görünce hepsindende almak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…