bizim de erkek olursa DORUK içimizden geçmişti.
Ela çok zarif bir isim. Lorini ilk defa duyuyorum. Bence özellikle böyle pek duyulmadık olunca anlamı çok önemli. Ne demek acaba.
Ben de Melinda ismini duyunca bayılmıştım. tamam dedim aradığım isim bu. Ama herkesa koyma diyor. Zaten türkçe bi anlamı yok. İspanyolca güzelim demekmiş. Şimdi kız olursa melis düşünüyoruz. Erkek kesin utku olcak. Yanlarına birer tane daha bulabilsek iyi olur...
canım bende kızım olursa ELA düşünüyorum erkeğede kağan
aslında begendiğim çok kız ismi var ama en çok hiranur istiyom karar veremeyen arkadaşlar olursa kız ismi konusunda harıka isimler var elimde anlamıda hoş ve ilk kez duyulan isimler çogu isterseniz verebilirim
günaydın can canlar walla geçmişi okiyim dedim ama oku oku bitmiyo ben okudukça sayfalarda artıyo en son pes ettim... pofidinin iyi haberlerini okudum ama gözün aydın canım kan testinde temiz çıkar inş. bu arada fatoşcum cetvel süper olmuş... başka kaçırdıklarım varsa özür dilerim iyi haberler verenlerin gözü aydın ..
ayy bende bana yazdın sandımsırnaşık şey
http://lbdf.lilypie.com/aRG6p3.png
aryacım tam aynısı yok bunu yaptım bak bakalım beğencenmi tatlım
anladım canım paylaşman iyi olduuu
hoşgeldin tatlım valla kaynattık sabah sabah iyi oldu hehe :sm_cool:
hoş geldin canım saol tatlımgünaydın can canlar walla geçmişi okiyim dedim ama oku oku bitmiyo ben okudukça sayfalarda artıyo en son pes ettim... pofidinin iyi haberlerini okudum ama gözün aydın canım kan testinde temiz çıkar inş. bu arada fatoşcum cetvel süper olmuş... başka kaçırdıklarım varsa özür dilerim iyi haberler verenlerin gözü aydın ..
selaaaaammmmm nasılsınız valla bu mübarek günde iyi dedikodu yapmışınız delikafadulden
olsun canım olmuş güzel...cnm kıyamam sana yaptınmı bende bu fatoş nereye kayboldu diyordum saol cnm ben de düzelttim ama olmamışmı?biz bunu eşimle yaptıkta o bunu beğenmişti bakıyorum seninkinede
kızlar lilypieden cetveli yapıyorum da burdaki hangi adresi alıcam URL'i mi ?? ve kilo dogum takibe mi kopyalıycam ??
galiba haklısın herşey hormonlar yüzündenebruli ilk zmanlarda bende öyleydim hiç istemiyodum hatta eşim gelip öpüyo ben kaçıyodum ayrı odalarda yatmadık ama sarılmazdım ona tiksiniyodum ama şimdi her an yanımda olsun istiyom bende rüyalarımda onu görüyom :)))))))) hormonlardan galibaaa
hoş geldin canım saol tatlım
günaydın kuşum
kızlar lilypieden cetveli yapıyorum da burdaki hangi adresi alıcam URL'i mi ?? ve kilo dogum takibe mi kopyalıycam ??
nasıl oldu cetvelim kızlar :)))
nasıl oldu cetvelim kızlar :)))
ya kızlar ben size özel birşey sorucam yanı ancak burada dile getirebilirim ben hamıle kaldığımdan beri eşimi yanıma istemiyorum zavallım salonda yatıyor ( kokulara karşı hassasıyetimden dolayı ) ama son günlerde rüyamda süreklı oynaştığımızı görüyorum ya acaba bilğinç altım istıyomu ne....
sana detaylı anlattım geçmişte.. görmedin sanırım
ah canım çok normal böle olması ama artık gelsin adam yanına bak rüyalarda görülüyo bir işaret olmasın tatlımmm zemuszemus
canım cok saol gormemistim ama buldum saol yardımların icin yaptım he he :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?