2010 Şubat Anneleri

bizim de erkek olursa DORUK içimizden geçmişti.

çok güzel isim di mi?
bizim gelinin ablası koyacaktı sonra vazgeçmiş
eşim ve ben çok begendik
dedik o zaman biz koyalım
onlar at ismi diye vazgeçmişler
ama sonuçta doruk son nokta ulaşılmazda demek
valla benim çok hoşuma gidiyor

canım lorin ninni demek, lori'de uyumak
lorin kürtçe bir isim
eşim kürt kökenli
ama bizim için ismin kulaga hoş gelmesi ve anlamının güzel olması önemli
melinda ispanyol kökenliymiş ama bence çok hoş bir isim
benim bir arkadaşım şirel koydu kızının adını
anlamı tanrının şarkısı demekmiş
biz aslında o ismi çok begenmiştik
sonra söylemesi zor olur diye vazgeçti
sonuçta hangi dilden oldupu farketmez -tabi bu benim düşüncem-
hepimiz kardeşiz :teselli:
çok sosyal içerikli oldu

canım bende kızım olursa ELA düşünüyorum erkeğede kağan

ela çok güzel bir isim son günlerde oldukça revaçta

aslında begendiğim çok kız ismi var ama en çok hiranur istiyom karar veremeyen arkadaşlar olursa kız ismi konusunda harıka isimler var elimde anlamıda hoş ve ilk kez duyulan isimler çogu isterseniz verebilirim

valla gönder tatlım sonuçta 7 ay var her an fikrimiz değişebilir :)

hoşgeldin canım beni kaçırmışsın kaydirigubbakcemile3 şaka şaka artık alınganlık yok
normal halime dönüyorum
güzel bir gün geçirmen dileğiyle

ya kızlar ben size özel birşey sorucam yanı ancak burada dile getirebilirim ben hamıle kaldığımdan beri eşimi yanıma istemiyorum zavallım salonda yatıyor ( kokulara karşı hassasıyetimden dolayı ) ama son günlerde rüyamda süreklı oynaştığımızı görüyorum ya acaba bilğinç altım istıyomu ne....

ebruli ilk zmanlarda bende öyleydim hiç istemiyodum hatta eşim gelip öpüyo ben kaçıyodum ayrı odalarda yatmadık ama sarılmazdım ona tiksiniyodum ama şimdi her an yanımda olsun istiyom bende rüyalarımda onu görüyom :)))))))) hormonlardan galibaaa

kızlar lilypieden cetveli yapıyorum da burdaki hangi adresi alıcam URL'i mi ?? ve kilo dogum takibe mi kopyalıycam ??

anladım canım paylaşman iyi olduuu

hoşgeldin tatlım valla kaynattık sabah sabah iyi oldu hehe :sm_cool:

hoş geldin canım saol tatlım
selaaaaammmmm nasılsınız valla bu mübarek günde iyi dedikodu yapmışınız delikafadulden

günaydın kuşum

cnm kıyamam sana yaptınmı bende bu fatoş nereye kayboldu diyordum saol cnm ben de düzelttim ama olmamışmı?biz bunu eşimle yaptıkta o bunu beğenmişti bakıyorum seninkinede
olsun canım olmuş güzel...
kızlar lilypieden cetveli yapıyorum da burdaki hangi adresi alıcam URL'i mi ?? ve kilo dogum takibe mi kopyalıycam ??

evet url yi kopyalıyorsun

galiba haklısın herşey hormonlar yüzünden
hoş geldin canım saol tatlım

günaydın kuşum

günaydın şeker

ah canım çok normal böle olması ama artık gelsin adam yanına bak rüyalarda görülüyo bir işaret olmasın tatlımmm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…