cnm walla ben ilk bebeğimi kaybettim ya gece karnıma vuruyorlardı korkutuyorlardı.büyüklerim hocaaya götürdü tüm korkularım geçti sübyen muskası verdi boy muskasıda deniyor ve şimdi Allahıma şükür hiç korkmuyor ve korkutulmuyorum dövülmüyorumda siz benim halimi görseydiniz bacaklarımda morluklar oluyordu yuvarlak yuvarlak dövüyorlardı.yaşamadan önce bende inanmıyordum hoca bana dualarla korumuşsun kendini dedi.yoksa evlendirmezlermiş bile.şükür yarabbim iyiyim şimdi o isim bebeğini koruyacak dedi o yüzden koymayı düşünüyorum umarım bunları buraya yazmam sizi rahatsız etmemiştir arkadaşlar.
yok hayatım neden rahatsız etsin aşkol yaa bende duymuştum bu tarz şeyler aslı var bunların biliyorumm şutarafagitti
fikir evi lorinin anlamı ne acaba
kızlar günaydın hepinize,
iyi haberler var bugun sayfada ne güzel.
ben sabahta kotuydum gec geldim ise( dunden beri cok fenayım.
kızlar bu arada ben de cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı olsanıza nasıl yapcam???
AY NİYE BÖYLE ÇIKMIŞ ANLAMADIM
KIZLAR BİZ KIZ OLURSA ELA YADA LORİN
ERKEK OLURSA DORUK YA DA BURKAY İSTİYORUZ
YAZMAYA ÇALIŞMIŞTIM opuyorumnanaktan
p.tesi günü eşimde koparmış gelmiş bütün ipleri görüşmiycem dioya bakalım ne olucak....
sanırım öle banada öle geldi o zaman çok normal ağrılarınız kızlarr:)))
kural 1....şunu ye bunu ye şöle yapma ayağını sıcak tut kussanda ye kendini düşünmüyosanda torunumu düşün vb. ile başlayan cümlelere hazırlıklı olunnnn süprizzzzz
Herkese günaydınnn, cumanız mübarek olsun canlarım, birazdan doktora çıkacağım ama sanırım en erken akşam girebilirim tekrar, öğlen başka bir branştaki rutin kontrolüm var, öğleden sonra da ikili test için randevu aldım özel bir dr.dan bu konuda iyiymiş ona gideceğim, bana dua edein kızlar, çıkmadan szlere bi bakayım dedim sanırım genel olarak herkes iyi, başağrıları için geçmiş olsun canlarım
canım gözün aydın inşallah tahlillerin de iyi çıkar, darısı başıma
canım geçmiş olsun, şimdi iyimisin, bebişin de korkmuştur belki ama sen şimdi iyiysen o da iyidir merak etme,
çok güzel olmuş cnm
canım bence de psikolojik olabilir, ama sen yine de dinlenebiliyorsan biraz yat dinlen geçer inşallah
Kızlar ben çıkıyorum gelince yazarım sizlere, hepinizi öpüyoruz kızlar
Ahh ah ben doğumdan önce (kayınvalidemin) üst katına taşınacağımmafoldumben
Yemek yapması mı... Üç öğün kahvaltı yemeye razıyım kızlar hiç sormayın wallahi:umursamaz:
ayyyyy aryacım benim 2 görümcem 1 eltim altlıüstlü oturuyolar eltim 10-11 yıllık evli ve daha evinde yemek yapmamış kaynanam arada ebruyu da çagırın diyo ama hiç çagıan yok(((((((( midemin bu halde olugunu da biliyolar oysaaa mana neyse en azından hakları geçmemiş oluyo
yani başkalarının ağrılarını duydukça derdini dinledikçe sende başlıyabiliyor bu psikolojik ağrı:))) ben mesela birsi kaşındımı karşımda bende kaşınırım onun gibi yanee tabi ikinci faktröde etkili olabilir senin durumda (kayınvalide sendromu):smiley-cool:
arya cnm bişe sormak istiyorum cnm sen kapatalım dedin ama aklıma takıldı bende özellikle geceleri çok korkuyorum yaz hali ile klima çalıştırmamak için saglıksız oldugu için pencereleri açık yatıyoruz evim birinci kat ve korkuyorum gece uyanıyorum ve saatlerce uyuyamıyorum sonra hali ile gece wc ihtiyacım oluyo özellikle son zamanlarda wc ye gitmeye korkuyorum eşimi kaldırıyodum ilşk zamanlarda ama artık kaldırmak ta istemiyorum kıyamıyorum çok erken gidiyo işe 6:45 gibi kendim gitmeye çalışıyorum ama korkuyorum sende olanlarda bunun gibi bişelermiydi((((((((
selaaaaammmmm nasılsınız valla bu mübarek günde iyi dedikodu yapmışınız delikafadulden
cnm walla ben ilk bebeğimi kaybettim ya gece karnıma vuruyorlardı korkutuyorlardı.büyüklerim hocaaya götürdü tüm korkularım geçti sübyen muskası verdi boy muskasıda deniyor ve şimdi Allahıma şükür hiç korkmuyor ve korkutulmuyorum dövülmüyorumda siz benim halimi görseydiniz bacaklarımda morluklar oluyordu yuvarlak yuvarlak dövüyorlardı.yaşamadan önce bende inanmıyordum hoca bana dualarla korumuşsun kendini dedi.yoksa evlendirmezlermiş bile.şükür yarabbim iyiyim şimdi o isim bebeğini koruyacak dedi o yüzden koymayı düşünüyorum umarım bunları buraya yazmam sizi rahatsız etmemiştir arkadaşlar.
cnm ben eskiden etkilenirdim de böyle şeyler duyduğumda kimse etkilensin istemiyorum.teşekkür ederim cnm.
selaaaaammmmm nasılsınız valla bu mübarek günde iyi dedikodu yapmışınız delikafadulden
günaydın can canlar walla geçmişi okiyim dedim ama oku oku bitmiyo ben okudukça sayfalarda artıyo en son pes ettim... pofidinin iyi haberlerini okudum ama gözün aydın canım kan testinde temiz çıkar inş. bu arada fatoşcum cetvel süper olmuş... başka kaçırdıklarım varsa özür dilerim iyi haberler verenlerin gözü aydın ..
bizim de erkek olursa DORUK içimizden geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?