2010 Şubat Anneleri

yok hayatım neden rahatsız etsin aşkol yaa bende duymuştum bu tarz şeyler aslı var bunların biliyorumm şutarafagitti

sinemcim google a ticker yaz arat
sana bu cetvel sitelerini açacak. iistediğin birini seçi sat tarihini gireceksin.
o tickerı buraya koymak içinse profilinde kilo takip var
oraya http ile başlayan adresi yapıştıracaksın.. işte bu kadar

arya cnm bişe sormak istiyorum cnm sen kapatalım dedin ama aklıma takıldı bende özellikle geceleri çok korkuyorum yaz hali ile klima çalıştırmamak için saglıksız oldugu için pencereleri açık yatıyoruz evim birinci kat ve korkuyorum gece uyanıyorum ve saatlerce uyuyamıyorum sonra hali ile gece wc ihtiyacım oluyo özellikle son zamanlarda wc ye gitmeye korkuyorum eşimi kaldırıyodum ilşk zamanlarda ama artık kaldırmak ta istemiyorum kıyamıyorum çok erken gidiyo işe 6:45 gibi kendim gitmeye çalışıyorum ama korkuyorum sende olanlarda bunun gibi bişelermiydi ((((((((

kızlar günaydın hepinize,
iyi haberler var bugun sayfada ne güzel.
ben sabahta kotuydum gec geldim ise ( dunden beri cok fenayım.
kızlar bu arada ben de cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı olsanıza nasıl yapcam???

cnm bende aynıyım artık midem bulanmayınca kendimi tuhaf hissediyorum nerdeyse 24 saat bulantılı bir hayatım var.cnm son sat ver yapalım.

bende normalde iki isim asla istemezdim ama HıRANUR bir araya gelince harika bir anlam çıkıyo o yüzden istiyorum

p.tesi günü eşimde koparmış gelmiş bütün ipleri görüşmiycem dioya bakalım ne olucak....

ben de eşimin öyle dediği günleri görebilecekmiyim acaba...
Böyle kötü gelin durumuna düşüyorum kızlar ama bir bilseniz neler çektiğimi

AY NİYE BÖYLE ÇIKMIŞ ANLAMADIM
KIZLAR BİZ KIZ OLURSA ELA YADA LORİN
ERKEK OLURSA DORUK YA DA BURKAY İSTİYORUZ
YAZMAYA ÇALIŞMIŞTIM opuyorumnanaktan

Ela çok zarif bir isim. Lorini ilk defa duyuyorum. Bence özellikle böyle pek duyulmadık olunca anlamı çok önemli. Ne demek acaba.
Ben de Melinda ismini duyunca bayılmıştım. tamam dedim aradığım isim bu. Ama herkes koyma diyor. Zaten türkçe bi anlamı yok. İspanyolca güzelim demekmiş. Şimdi kız olursa melis düşünüyoruz. Erkek kesin utku olcak. Yanlarına birer tane daha bulabilsek iyi olur...

Ahh ah ben doğumdan önce (kayınvalidemin) üst katına taşınacağımmafoldumben
Yemek yapması mı... Üç öğün kahvaltı yemeye razıyım kızlar hiç sormayın wallahi:umursamaz:

vallah hepsine yazacak şeyler var ama hzıınıza yetişemiyourm yaa bugun işler biraz yogun ben yemeğe.. fifa1415 bekliyoruz guzel haberlerini!!

Yok cnm sen büyük ihtimalle cam açık diye hırsızdan eve biri gireceğinden korkuyorsun sanırım.içini rahat tut benimki tamamen farklıydı.

aslında begendiğim çok kız ismi var ama en çok hiranur istiyom karar veremeyen arkadaşlar olursa kız ismi konusunda harıka isimler var elimde anlamıda hoş ve ilk kez duyulan isimler çogu isterseniz verebilirim

selaaaaammmmm nasılsınız valla bu mübarek günde iyi dedikodu yapmışınız delikafadulden

slm hoşgeldinn epey kaynattık walaa

ya kızlar ben bi önceki sayfalara cvp yazıodum tam herkese hatta önemlide şeyler yazıcaktım sanırım benim müdür geldi pat die kapattım hepsi uçtu şimdide lavaboya gitti.ölelikle girebildim bayabi giremem artık o gidene kadar çok fazla kaynatmayın sonra geçmiş okumam zor oluyo:))))) öptüm hepinizi byyy

günaydın can canlar walla geçmişi okiyim dedim ama oku oku bitmiyo ben okudukça sayfalarda artıyo en son pes ettim... pofidinin iyi haberlerini okudum ama gözün aydın canım kan testinde temiz çıkar inş. bu arada fatoşcum cetvel süper olmuş... başka kaçırdıklarım varsa özür dilerim iyi haberler verenlerin gözü aydın ..

cnm ben eskiden etkilenirdim de böyle şeyler duyduğumda kimse etkilensin istemiyorum.teşekkür ederim cnm.

anladım canım paylaşman iyi olduuu

selaaaaammmmm nasılsınız valla bu mübarek günde iyi dedikodu yapmışınız delikafadulden

hoşgeldin tatlım valla kaynattık sabah sabah iyi oldu hehe :sm_cool:

kızlar günaydın,

ben de bugün işe geç gelenlerdenim. üstüne bir de dünkü bir iş için fırça yedim patrondan :) zaten koçişle de arayı düzeltemedik sayılır...:gitme: neyse artık hayırlısı.

pofidi canım sevinsim, bebişin büyümüş ne güzel. inş test sonuçlarında iyi çıkar.

fifacım iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz tatlım. Allah yardımcın olsun..

Öğleden sonra kk'ya giremem heralde,müşteriye gidicem, bu moral bozukluğu ile.. offff

hoşgeldin şekerim hafta sonu geldi çok güzel valla kaçırdığın pek bişey yok aslında kaynattık sabah sabah kayınvalidelerden eltilerden.. :teytey:

Başka nasıl stres atıcaz yahu. Tek düşündüğümüz şu karnımızdaki masumlar. Yani biz stresli olunca Allah korusun onlar üzülür. Aaa yoksa hiç biz kaynanaları töbe töbe:kedi:

bizim de erkek olursa DORUK içimizden geçmişti.

Evet doruk süper. Bizim de çok beğendiğimiz bir isim. Hem anlam hem ses olarak. Ama utku ile yakın anlamlı olduğu için eşim pek sıcak bakmıyor bizim ikinci ismimizn doruk olmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…