zaten büyükler karışmasa olmaz.cnm walla Allahım nasip ederse erkek olursa Yağız Eren
Kız olursa Asya düşünüyorum ama nasip.Ereni koymak zorundayım neden dersen bende sübyen var muska takıyorum annem bana hamileyken al basmış ondan bana geçmiş belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben böyle şeylere inanıyorum yaşayınca inanıyor insan.ve muskamı yapan hoca oğlun olursa adını eren koyucaksın kız olursa karışmıyorum dedi.[/QU
ben kız ismi vereyim hazal hazan asya eylül öykü duru derin
aryacım senin takvimin neden yanış biliyonmu canımcım yalnış yerden yapmışın ondan sen süt emzirmene çizelge yapmışın
Cnm benim takvimin şuan doğruyu gösteriyor.düzelttim ben birkaç gün önce yanlışın olmasın kilo takipte benimki dur bir bakayım.
zaten büyükler karışmasa olmaz.cnm walla Allahım nasip ederse erkek olursa Yağız Eren
Kız olursa Asya düşünüyorum ama nasip.Ereni koymak zorundayım neden dersen bende sübyen var muska takıyorum annem bana hamileyken al basmış ondan bana geçmiş belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben böyle şeylere inanıyorum yaşayınca inanıyor insan.ve muskamı yapan hoca oğlun olursa adını eren koyucaksın kız olursa karışmıyorum dedi.
doğru yerde cnm kilo takipte.ayrıca şuan doğru 11.haftama girdim.
arya bende hep rüyamda usg de erkek oldugunu görüyodum dr emin olamıyorum diyordu benkide kız olabilir diyodu ben hayır ben görüyorum erkek diyodum tersi çıktı kız geliyo hayırlısı ile
kızlar bebeklerinize ne isim düşünüyosunuz geçengün görümcem eşime anneannemizin ismini koyalım dedi ismi munise eşimde senin de kızın oldu sen neden koymadın biz kızımıza hiranur ismini koyacaz dei begenmediler kızımın ismini umrumda değil eşim de bir kabul etse bu ismi ben hira olsun çok istiyorum ama eşim istemiyoo(
Herkese günaydınnn, cumanız mübarek olsun canlarım, birazdan doktora çıkacağım ama sanırım en erken akşam girebilirim tekrar, öğlen başka bir branştaki rutin kontrolüm var, öğleden sonra da ikili test için randevu aldım özel bir dr.dan bu konuda iyiymiş ona gideceğim, bana dua edein kızlar, çıkmadan szlere bi bakayım dedim sanırım genel olarak herkes iyi, başağrıları için geçmiş olsun canlarım
hadi güzel haberlerle gel canımm
canım gözün aydın inşallah tahlillerin de iyi çıkar, darısı başıma
inşallah canım hepimize
canım geçmiş olsun, şimdi iyimisin, bebişin de korkmuştur belki ama sen şimdi iyiysen o da iyidir merak etme,
çok güzel olmuş cnm
canım bence de psikolojik olabilir, ama sen yine de dinlenebiliyorsan biraz yat dinlen geçer inşallah
Kızlar ben çıkıyorum gelince yazarım sizlere, hepinizi öpüyoruz kızlar
hepimizin başında var valla en güzeli takmamak ama olmuyo bazen çok sinir oluyorum.o onların vicdansızlıkları cnm boşver herkes bir alem zaten benimkilerde bazen öyleler ama ben alıştım takmıyorum artık ilk zamanlar eşimin çok başının etini yedim onlar yüzünden ama yapmamaya çalışıyorum artık birgünleri birgünlerini tutmuo
günaydın canım sen nasılsın
Herkese günaydınnn, cumanız mübarek olsun canlarım, birazdan doktora çıkacağım ama sanırım en erken akşam girebilirim tekrar, öğlen başka bir branştaki rutin kontrolüm var, öğleden sonra da ikili test için randevu aldım özel bir dr.dan bu konuda iyiymiş ona gideceğim, bana dua edein kızlar, çıkmadan szlere bi bakayım dedim sanırım genel olarak herkes iyi, başağrıları için geçmiş olsun canlarım
hadi güzel haberlerle gel canım
Kız olursa Asya düşünüyorum ama nasip.Ereni koymak zorundayım neden dersen bende sübyen var muska takıyorum annem bana hamileyken al basmış ondan bana geçmiş belki aranızda inanmayanlar vardır ama ben böyle şeylere inanıyorum yaşayınca inanıyor insan.ve muskamı yapan hoca oğlun olursa adını eren koyucaksın kız olursa karışmıyorum dedi.[/QU
ben kız ismi vereyim hazal hazan asya eylül öykü duru derin
aryacım senin takvimin neden yanış biliyonmu canımcım yalnış yerden yapmışın ondan sen süt emzirmene çizelge yapmışın
ne güzel ya istediğin zaman okuyup istediğin zaman yazabiliyosundur keşke bizlerde bu zorrr şartlarda çalışabilseydik :))):teytey:
kaydirigubbakcemile3 ok cnm ondan 10 ay olduğunu düşünmedim takvimindeki bebiş tam 10 da duruyor ya o yüzden demekki doğru anlamışım.:1hug:
bilgiler için sağol canım ayrıca biz ilk fotoğrafımızı çektirdik kardeşimin nişanında fotoğrafçıda çalışınca imkanımda çok açıkçası
günaydın canlarım hayırlı cumalar.güzel bir gün geçirin inşallah.hepiciğinizi öpüyorum...
günaydın kızlar nasılsınız dün doktora gittim
bebiş 6.7mm olmuş 13 haftayla uyumlu çok şükür hersey yolundaymış
ense kalınlığı 1.7 mm bu günde 2 li test için kan vereceğim
doktor ağustosu beklemedi bebiş 5 gün önden gelişiyomuş
inşallah hersey yolunda gider
temiz sonuçlar alırım
[/COLOR]
bende inanırım aslında butür şeylere ama senin bahsettiğin şeyi hiç duymadım bilmiyorum yani daha doğrusu anlamadımda ama senin ianncın tabiki sen ne istiyosan o olur..
tarih doğru tatlım breasfeeding emzirmekte o yüzden dedim.ali basmasına bende inannırım.
kızlar günaydın hepinize,
iyi haberler var bugun sayfada ne güzel.
ben sabahta kotuydum gec geldim ise( dunden beri cok fenayım.
kızlar bu arada ben de cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı olsanıza nasıl yapcam???
canım geçmiş olsun googleye gebelik çizelgesi yaz orda ayrıntılı gösteriyo eğer yapamazsan muhtemel doğum tarihini söle ben yaparım veya son satını
canım geçmiş olsun googleye gebelik çizelgesi yaz orda ayrıntılı gösteriyo eğer yapamazsan muhtemel doğum tarihini söle ben yaparım veya son satını
kızlar günaydın hepinize,
iyi haberler var bugun sayfada ne güzel.
ben sabahta kotuydum gec geldim ise( dunden beri cok fenayım.
kızlar bu arada ben de cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı olsanıza nasıl yapcam???
cnm walla ben ilk bebeğimi kaybettim ya gece karnıma vuruyorlardı korkutuyorlardı.büyüklerim hocaaya götürdü tüm korkularım geçti sübyen muskası verdi boy muskasıda deniyor ve şimdi Allahıma şükür hiç korkmuyor ve korkutulmuyorum dövülmüyorumda siz benim halimi görseydiniz bacaklarımda morluklar oluyordu yuvarlak yuvarlak dövüyorlardı.yaşamadan önce bende inanmıyordum hoca bana dualarla korumuşsun kendini dedi.yoksa evlendirmezlermiş bile.şükür yarabbim iyiyim şimdi o isim bebeğini koruyacak dedi o yüzden koymayı düşünüyorum umarım bunları buraya yazmam sizi rahatsız etmemiştir arkadaşlar.
AY NİYE BÖYLE ÇIKMIŞ ANLAMADIM
KIZLAR BİZ KIZ OLURSA ELA YADA LORİN
ERKEK OLURSA DORUK YA DA BURKAY İSTİYORUZ
YAZMAYA ÇALIŞMIŞTIM opuyorumnanaktan
günaydın canım geçmiş olsun benimkisinide voles yaptı saolsun malesef ben bilmiyorum nasıl yapıldığını ama bilen birisi kesin yazar :)
canım benimm çooook geçmiş olsun sana hakikaten kabullenilir bir durum deil anlattıkların aşılmasıda çok zor gibi görünüyor.ben inanırım böyle şeylere korkarımda heran tetikte gibi dolanırım. senin için o isim hakikaten önemli bi yer taşıo çok doğru bi karar vermişsin allah yarıdmcın olsun bu düşünceleri atlatmakta kolaydeğil bravo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?