2010 Şubat Anneleri

bende inanırım aslında butür şeylere ama senin bahsettiğin şeyi hiç duymadım bilmiyorum yani daha doğrusu anlamadımda ama senin ianncın tabiki sen ne istiyosan o olur..

arya ilk kez böyle bişe duydum cnm nasıl bişe buuu bulaşıcı mı yani anlamadım bana açarmısın biraz cnm

kızlar günaydın hepinize,
iyi haberler var bugun sayfada ne güzel.
ben sabahta kotuydum gec geldim ise ( dunden beri cok fenayım.
kızlar bu arada ben de cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı olsanıza nasıl yapcam???

bende kızım olursa DERİN düşünüyorum erkekiçin kararsızız zor bir konu

hepimizin başında var valla en güzeli takmamak ama olmuyo bazen çok sinir oluyorum.

ne güzel ya istediğin zaman okuyup istediğin zaman yazabiliyosundur keşke bizlerde bu zorrr şartlarda çalışabilseydik :))):teytey:

evet canım şanslıyım sabahta istediğim saatte geliyorum :)
ama sanırım başka yerde olsa kesin çalışamazdım
özellikle bu son 3 hafta çok zor geçti bende
allahtan bugun iyiyim
bu arada paylaşımlar için sağol
çok güzel bilgiler vermişsin
emegine sağlık

kaydirigubbakcemile3 ok cnm ondan 10 ay olduğunu düşünmedim takvimindeki bebiş tam 10 da duruyor ya o yüzden demekki doğru anlamışım.:1hug:

:) evet 11. haftaya girdim bugun çok mutluyum bir an önce geçse zaman

bilgiler için sağol canım ayrıca biz ilk fotoğrafımızı çektirdik kardeşimin nişanında fotoğrafçıda çalışınca imkanımda çok açıkçası

ama canım öyle fotoyu çektirdik demekle olmazki
koyacaksın bizde görecegiz
bakalım göbiş ne durumda?

bende daha hiç yok zaten 4 kilo da verdim ya
kimse inanmıyor hamile olduğuma :sinifsinif:

günaydın canlarım hayırlı cumalar.güzel bir gün geçirin inşallah.hepiciğinizi öpüyorum...

hayırlı cumalar canım
hepimiz için güzel şeyler dileyelim bugun

canım senin adına çok sevindim
darısı başımıza
offf ben daha 19 agustosa kadar bekleyecegim
zaman geçmiyor valla
bebişimi özledim
artık hareket ediyor sanırım ben her ne kadar hissetmesemde
lmaz:

hayırlı haberlerle gel canım merakla bekliyoruz seni
:teytey:

bende inanırım aslında butür şeylere ama senin bahsettiğin şeyi hiç duymadım bilmiyorum yani daha doğrusu anlamadımda ama senin ianncın tabiki sen ne istiyosan o olur..

cnm walla ben ilk bebeğimi kaybettim ya gece karnıma vuruyorlardı korkutuyorlardı.büyüklerim hocaaya götürdü tüm korkularım geçti sübyen muskası verdi boy muskasıda deniyor ve şimdi Allahıma şükür hiç korkmuyor ve korkutulmuyorum dövülmüyorumda siz benim halimi görseydiniz bacaklarımda morluklar oluyordu yuvarlak yuvarlak dövüyorlardı.yaşamadan önce bende inanmıyordum hoca bana dualarla korumuşsun kendini dedi.yoksa evlendirmezlermiş bile.şükür yarabbim iyiyim şimdi o isim bebeğini koruyacak dedi o yüzden koymayı düşünüyorum umarım bunları buraya yazmam sizi rahatsız etmemiştir arkadaşlar.

ah şu çok bilmiş insanlar gençlere fırsat vermezler bebişlerimiz doğuncada siz bakamıyonuz derler valla derlerde derlerr...

kızlar bu arada ben de cetvel yapmak istiyorum bana yardımcı olsanıza nasıl yapcam???

canım geçmiş olsun googleye gebelik çizelgesi yaz orda ayrıntılı gösteriyo eğer yapamazsan muhtemel doğum tarihini söle ben yaparım veya son satını

canım geçmiş olsun googleye gebelik çizelgesi yaz orda ayrıntılı gösteriyo eğer yapamazsan muhtemel doğum tarihini söle ben yaparım veya son satını

cnm walla aynısını yapabilirsen sevinirim beceremedim ben sat 16.05.2009 :1hug:

AY NıYE BÖYLE ÇIKMIŞ ANLAMADIM
KIZLAR BıZ KIZ OLURSA ELA YADA LORıN
ERKEK OLURSA DORUK YA DA BURKAY ıSTıYORUZ
YAZMAYA ÇALIŞMIŞTIM opuyorumnanaktan

günaydın canım geçmiş olsun benimkisinide voles yaptı saolsun malesef ben bilmiyorum nasıl yapıldığını ama bilen birisi kesin yazar :)

canım benimm çooook geçmiş olsun sana hakikaten kabullenilir bir durum deil anlattıkların aşılmasıda çok zor gibi görünüyor.ben inanırım böyle şeylere korkarımda heran tetikte gibi dolanırım. senin için o isim hakikaten önemli bi yer taşıo çok doğru bi karar vermişsin allah yarıdmcın olsun bu düşünceleri atlatmakta kolaydeğil bravo sana

AY NİYE BÖYLE ÇIKMIŞ ANLAMADIM
KIZLAR BİZ KIZ OLURSA ELA YADA LORİN
ERKEK OLURSA DORUK YA DA BURKAY İSTİYORUZ
YAZMAYA ÇALIŞMIŞTIM opuyorumnanaktan

güzel isimler cnm ela ve naz isimlerini çok severim

saol cnm biraz zor oldu cidden ama 1 hafta okundum ve bu muska beni iyi etti yoksa tuvalete dahi gidemiyordum geceleri.Allahım herkesi korusun böyle şeylerden akıla da fazla getirmemek lazım o yüzden kapatıyorum bu konuyu sizlerde etkilenmeyin canlarım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…