güzel olmuş güle güle kullan
istanbulda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor... süper.. ben biraz izleyim
bende kızımı gördüm rüyamda 4-5 aylık falan olurmuş bana anne diyo şaşırıyorum konuşuyo benimle bide çimdik atıyo du sıpam
istanbulda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor... süper.. ben biraz izleyim
yok cnm yasak değilse korkmanızı gerektiecek bişe de yoktur benim dr hiç bir şey yasak değil mutfak haricinde yasaklar 32. hafta başlıcak dedi
bende kızımı gördüm rüyamda 4-5 aylık falan olurmuş bana anne diyo şaşırıyorum konuşuyo benimle bide çimdik atıyo du sıpam
çok güzel yaa bizede yağsa keşkeee off bu sıcaklar hiç çekilmiyo vallaaa
dr. aksı birşey demedikçe ilişkinin bir zararı yoktur değil mi :kedi:
kızlar merhaba nasılsınız bugün geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim güzel haberleri olanlar varsa gözleri aydın hepinize merhabaaaaaaaaa:sm_cool:
kızlar merhaba nasılsınız bugün geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim güzel haberleri olanlar varsa gözleri aydın hepinize merhabaaaaaaaaa:sm_cool:
nasıl oldu cetvelim kızlar :)))
aslında begendiğim çok kız ismi var ama en çok hiranur istiyom karar veremeyen arkadaşlar olursa kız ismi konusunda harıka isimler var elimde anlamıda hoş ve ilk kez duyulan isimler çogu isterseniz verebilirim
merhaba... hoşgeldin
HOŞ GELDİN TATLIMzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?