2010 Şubat Anneleri

ya arkadaşlar bende rüyamda doğum yaptığımı gördüm sezeryanla doğum yapıyorum doktorlar bayıltıyorlar bayılırkende beni kesmeyin diyorum sonra görüyorumki doğum yapmışım hemende yürümeye başalamışım hayırdır inşallah dün doğum konusunu konuşunca rüyama girdi galiba

yok cnm yasak değilse korkmanızı gerektiecek bişe de yoktur benim dr hiç bir şey yasak değil mutfak haricinde yasaklar 32. hafta başlıcak dedi

bende kızımı gördüm rüyamda 4-5 aylık falan olurmuş bana anne diyo şaşırıyorum konuşuyo benimle bide çimdik atıyo du sıpam

yok cnm yasak değilse korkmanızı gerektiecek bişe de yoktur benim dr hiç bir şey yasak değil mutfak haricinde yasaklar 32. hafta başlıcak dedi

valla bizim bir tehlike olmadığı halde doktorumuz 3 ay dikkat edin ani hareketler yapmayın dedi ama dikkatli olduktan sonra sorun olmaz bence

bende kızımı gördüm rüyamda 4-5 aylık falan olurmuş bana anne diyo şaşırıyorum konuşuyo benimle bide çimdik atıyo du sıpam

ay maşallah çok güzel yaa özlemiş annesini baksanaaa alkisalkisalkis

kızlar merhaba nasılsınız bugün geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim güzel haberleri olanlar varsa gözleri aydın hepinize merhabaaaaaaaaa:sm_cool:

aslında begendiğim çok kız ismi var ama en çok hiranur istiyom karar veremeyen arkadaşlar olursa kız ismi konusunda harıka isimler var elimde anlamıda hoş ve ilk kez duyulan isimler çogu isterseniz verebilirim

isimleri bekliyoruz:)

bende geçende 2 yaşlarında tombidik bi kız gördüm rüyamda. Benim kızımmış. Tövbe yarabbim tövbe tövbe ama çok şükür kaynanama benzememiş diyordum.(Kızlar vallahi bu öfkeme ben bile kızıyorum ama elimde değil. Kafayı yiyorum o kadın söz konusu olunca.Günah diye de çok üzülüyorum. Sizden başka da kimseyle paylaşamam zaten böyle bişeyi)

Ebrucuğum senin muhtemel doğum tarihin ne zaman. Ben de son ultrasona göre bugün 13+6 yım. Sata göre 12+6...

ayyy evet cnm yaa daha çookkk var gibi doguma kucagımıza alıncada ne kadar çabuk geçti dicez inş

ahh tmm biricik mericik hemne gönderiyorum baya çok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…