2010 Şubat Anneleri

canım ya bende ciğer yedim çok canım istedi gözüm döndü yedim ama şimdi üstüne para verseler yemem çok iğrendimm
canım bende kızım olsa ELA koymak istiyorum Ahu da güzel bir isim

benim memleket edirne ve bizim orda tava ciğer çok meşhurdur ve acayip canım istiyor.. annem hamileyken yemiş... bi sorun olmamış.. ciğer niye yasak ki?

Ya kızlar ne raslantı bende akŞam cıĞer aŞerdım eŞıme bugÜn al dedım nıye yasakkı ya bende ıstıyom yemek

Kızlar ya akŞama kadar sıtenın baŞındayım bılgıssayar zararlı ama sızde nde kopamıyorum ne yapacaz ya

BİZDE SENİ SEVİYORUZ CANIM BENDE HARBİDEN HEPİNMİZİ ÇOK SEVİYORUMzemuszemus

MEMNUN OLDUM TATLIMzemuszemus
bende canımmm çok öptümm

canım ya bende ciğer yedim çok canım istedi gözüm döndü yedim ama şimdi üstüne para verseler yemem çok iğrendimm
canım bende kızım olsa ELA koymak istiyorum Ahu da güzel bir isim

afiyet olsun kızlar ahuda güzel elada güzel bencee

ay canım benimde 28 şubat yada 1 mart dedi doktor
ama ben sezeryan düşünüyorum
14 şubat diyecegim bakalım doktor uygun bulacak mı?
inşallah bulur bende 14 şubat istiyorum

benim memleket edirne ve bizim orda tava ciğer çok meşhurdur ve acayip canım istiyor.. annem hamileyken yemiş... bi sorun olmamış.. ciğer niye yasak ki?

ooo hemşoyuz yani
benim babam kırklareli annem edirneli
ve ciğeri bende severim
canım onu bende anlamadım
bir yerde karaciğer kan yapar hamilelere önerilir diyor
hatta eşimin teyzesi geldi ingiltereden orada hamilelere en çok önerdikleri şey karaciğermiş
ama birkaç sitede ciger en başta gelen yasak olarak yazılmış
bende dayanamıyorum 1-2 yiyorum
sanırım azı karar çoğu zarardır
sonuçta bu tüm besinler için geçerli

Ya kızlar ne raslantı bende akŞam cİĞer aŞerdİm eŞİme bugÜn al dedİm nİye yasakkİ ya bende İstİyom yemek

canım aşerdinde hemen iki 3 tane at ağzına fazla yeme düşüğe neden olurmuş diolardı
ben geçen gün pastaneye girdim poğaça aldım orda börek gördüm çok canım çekti ama almadım sonra ruyamda sabahlara kadar tepsi tepsi börekler istiyom istiyom vermiyolar ertesi günü hemen aldım yedim bebek istedi heralde öle ıstıraplı ruya gördüğüme göre a.s

Merhaba kızlar a.s.

geçmişi okudum, sabahtan beri iş yaptım

izne gideceğim için işlerimi toparlamam gerekiyordu...

ben iki hafta izindeyim, yarın gece kısmet olursa ıstanbula gidiyorum, yazmaya çalışırım ama belkide

vaktim olmayacak, kendinize bebişinize çok iyi bakın, öpüyorum hepinizi

Beni unutmayın anacım:))

hayırlı yolucuklar mis gibi bir tatil dilerim sana

çoooooooook güzel ama bakalım kız mı olacak bizim bebiş kız olursa örerim bundan

ya kızlar ne biliyim hiç erkek şeylerine gitmiyo elim kız isimleri bakıyorum. kız kıyafetleri bakıyorum ,int. değil dışarda gezerkende nerdeyse alıcakken buluyorum kendimi erkek çıkıcak bide o pembişler elimde patlıycak bekliyorum bakalım ama böylede içim gidiyo işte...

fatmacım kıyamam yanıma mı geliyosun... gel canım beklerim ben... istanbul yaniyyyyyy tutuşiyyy......

hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım vakit buldukça yaz ayrıca hiç unuturmuyuz seni sende kendine ve bebişine çok iyi bak

volseçim ben 14. haftada kontrole gidicem nasipse inş. bebiş gösterir ne olduğunuu :)

ciğermi düşüğe neden oluyomuş ay kıyamam canım bebek çok istemiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…