ne demek canlarım
bildiklerimizi paylaşalım ki
hatalarımız azalsın :)
mesela ben ciger yedim bugun yasakmış çogu sitede öyle yazıyor
allahtan taneyle 5 tane falandı ama olsun
bir daha yemem ögrenmiş oldum :)
bu arada kzıına AHU adını koymak isteyen var mı?
hani kendi adım diye söylemiyorum ama anlamı da güzel
alkisalkisalkis
BİZDE SENİ SEVİYORUZ CANIM BENDE HARBİDEN HEPİNMİZİ ÇOK SEVİYORUMzemuszemuskızlar yaa ben sizleri çok seviommmm opuyorumnanaktan
bende SERAP kızlar 25 yaşındayımmm ödemeler varda yazamadımmmm
benim memleket edirne ve bizim orda tava ciğer çok meşhurdur ve acayip canım istiyor.. annem hamileyken yemiş... bi sorun olmamış.. ciğer niye yasak ki?ne demek canlarım
bildiklerimizi paylaşalım ki
hatalarımız azalsın :)
mesela ben ciger yedim bugun yasakmış çogu sitede öyle yazıyor
allahtan taneyle 5 tane falandı ama olsun
bir daha yemem ögrenmiş oldum :)
bu arada kzıına AHU adını koymak isteyen var mı?
hani kendi adım diye söylemiyorum ama anlamı da güzel
alkisalkisalkis
bende canımmm çok öptümmBİZDE SENİ SEVİYORUZ CANIM BENDE HARBİDEN HEPİNMİZİ ÇOK SEVİYORUMzemuszemus
MEMNUN OLDUM TATLIMzemuszemus
canım ya bende ciğer yedim çok canım istedi gözüm döndü yedim ama şimdi üstüne para verseler yemem çok iğrendimm
canım bende kızım olsa ELA koymak istiyorum Ahu da güzel bir isim
ya merak ediyom acaba mart annesini şubat annesimi olucam bi doktor 2 mart dedi diğeri bebeğin daha büyük duruyor 15 şubat ta olabilir dedii 14 şubatta olsun barimde kocişime sevgililer günü hediyem olurr kaydirigubbakcemile3
benim memleket edirne ve bizim orda tava ciğer çok meşhurdur ve acayip canım istiyor.. annem hamileyken yemiş... bi sorun olmamış.. ciğer niye yasak ki?
Ya kızlar ne raslantı bende akŞam cİĞer aŞerdİm eŞİme bugÜn al dedİm nİye yasakkİ ya bende İstİyom yemek
Merhaba kızlar a.s.
geçmişi okudum, sabahtan beri iş yaptım
izne gideceğim için işlerimi toparlamam gerekiyordu...
ben iki hafta izindeyim, yarın gece kısmet olursa İstanbula gidiyorum, yazmaya çalışırım ama belkide
vaktim olmayacak, kendinize bebişinize çok iyi bakın, öpüyorum hepinizi
Beni unutmayın anacım:))
çok şeker vallaa ay kızım olursa onu kokoş gibim süsleycemmm zemuszemus pembişli şeylerr felan ama oğlan olsada farketmez ama içimde hep kız olucak gibi bir his var ruyamdada kızın olucak dediler senin içinedemi kız gibimi geliyo
çoooooooook güzel ama bakalım kız mı olacak bizim bebiş kız olursa örerim bundan
Merhaba kızlar a.s.
ben iki hafta izindeyim, yarın gece kısmet olursa İstanbula gidiyorum, yazmaya çalışırım ama belkide
Merhaba kızlar a.s.
canım aşerdinde hemen iki 3 tane at ağzına fazla yeme düşüğe neden olurmuş diolardı
ben geçen gün pastaneye girdim poğaça aldım orda börek gördüm çok canım çekti ama almadım sonra ruyamda sabahlara kadar tepsi tepsi börekler istiyom istiyom vermiyolar ertesi günü hemen aldım yedim bebek istedi heralde öle ıstıraplı ruya gördüğüme göre a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?