merhaba kızlar a.s.
Geçmişi okudum, sabahtan beri iş yaptım
izne gideceğim için işlerimi toparlamam gerekiyordu...
Ben iki hafta izindeyim, yarın gece kısmet olursa istanbula gidiyorum, yazmaya çalışırım ama belkide
vaktim olmayacak, kendinize bebişinize çok iyi bakın, öpüyorum hepinizi
beni unutmayın anacım:))
kızlar ben çıkıcam birazdan mesaim bitiyo herkese güzel bir hafta sonu dilerim pazartesi epinizi sağlıklı sırhatli mutlu göreyim inş.. Opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıcam birazdan mesaim bitiyo herkese güzel bir hafta sonu dilerim pazartesi epinizi sağlıklı sırhatli mutlu göreyim inş.. opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıcam birazdan mesaim bitiyo herkese güzel bir hafta sonu dilerim pazartesi epinizi sağlıklı sırhatli mutlu göreyim inş.. opuyorumnanaktan
aaa memnun oldum valla:)) ya ama ben izmitte yaşıyourm nereden bulacam tava ciğeri şimdi yaaa...ay canım benimde 28 şubat yada 1 mart dedi doktor
ama ben sezeryan düşünüyorum
14 şubat diyecegim bakalım doktor uygun bulacak mı?
inşallah bulur bende 14 şubat istiyorum
ooo hemşoyuz yani
benim babam kırklareli annem edirneli
ve ciğeri bende severim
canım onu bende anlamadım
bir yerde karaciğer kan yapar hamilelere önerilir diyor
hatta eşimin teyzesi geldi ingiltereden orada hamilelere en çok önerdikleri şey karaciğermiş
ama birkaç sitede ciger en başta gelen yasak olarak yazılmış
bende dayanamıyorum 1-2 yiyorum
sanırım azı karar çoğu zarardır
sonuçta bu tüm besinler için geçerli
volseçim ben 14. haftada kontrole gidicem nasipse inş. bebiş gösterir ne olduğunuu :)
YA TATLIM DAYANAMAYIP ALICAM VALLA ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR BUNLAR HARİKAA BENDE BİR KAÇ BİŞEY ALDIM VALLA DAYANAMADIM KAPŞONLU YELEK ALDIM SLOPET ALDIM MAMA ÖNLÜĞÜ ALDIM NAPIMMM YAAA sırnaşık şey
aaa memnun oldum valla:)) ya ama ben izmitte yaşıyourm nereden bulacam tava ciğeri şimdi yaaa...bi de yanında acı biber ve tazecik tuzlu domatesler... ayy günaha gircem şimdi binin canı istiycek...:kedi:
GÜLE GÜLE CANIM İİ BAK KENDİNEben çıkıyorum canlarımm hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnnn dikkat edin kendinize hepinizi yarın sağlıklı görmek istiyorum....
kızlar bende kaçıyorum iyi akşamlar
aryaa paylaşım için sağol canım
aşeren arkadaşlar en azından 1-2 atın agzınıza aklınızda kalmasın
fazlası zararmış zaten herşeyin fazlası zarar
hepinize sağlıklı bir haftasonu diliyorum
kızlar ya bu arada şey diyecegim biz ön muhasebe bilen sekreter arıyoruz
23-25 yaş civarı olursa
çünkü bizim ekip hep genç
bayrampaşa-gaziosmanpaşa-topkapı civarında oturanlar tercih sebebi
bilginiz olsun
tanıdığınız biri varsa bana haber verirsiniz olur mu?
kızlar hepiniz ciktiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?