2010 Şubat Anneleri

hayırlı yolculuklar ii tatiller kendine ve bebişine iibak

kızlar ben çıkıcam birazdan mesaim bitiyo herkese güzel bir hafta sonu dilerim pazartesi epinizi sağlıklı sırhatli mutlu göreyim inş.. opuyorumnanaktan

aaa memnun oldum valla:)) ya ama ben izmitte yaşıyourm nereden bulacam tava ciğeri şimdi yaaa... bi de yanında acı biber ve tazecik tuzlu domatesler... ayy günaha gircem şimdi binin canı istiycek...:kedi:

volseçim ben 14. haftada kontrole gidicem nasipse inş. bebiş gösterir ne olduğunuu :)

canım bende 14 de g,itmiştim ama öğrenemedim inşallah sen öğrenebilirsin.. bizim dr. biraz nemrut çıktıda.. umarım seninde gönlünde yatan çıkar...

YA TATLIM DAYANAMAYIP ALICAM VALLA ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR BUNLAR HARİKAA BENDE BİR KAÇ BİŞEY ALDIM VALLA DAYANAMADIM KAPŞONLU YELEK ALDIM SLOPET ALDIM MAMA ÖNLÜĞÜ ALDIM NAPIMMM YAAA sırnaşık şey

canım hiç sorma ya içim gidiyo hiç bişey almadım daha bekliyorum daha neyi bekliyorum bilmiyorum ama erken daha diyip duruyolar ama ben alışveriş yapmak istiyorum yaaaa bebek kıyafeti aşeriyorum şu andaaaaaa delikafadulden

aaa memnun oldum valla:)) ya ama ben izmitte yaşıyourm nereden bulacam tava ciğeri şimdi yaaa... bi de yanında acı biber ve tazecik tuzlu domatesler... ayy günaha gircem şimdi binin canı istiycek...:kedi:

evet tatlım bahsetmeyelim fazla birde çok yararlı değilmiş zaten
ama kızlar havuç suyu yararlı
onu tavsiye ederim
benim doktorum önerdi
bugun taze sıkan yer buldum çok hafif
gerçi ben fazla içemedim bitmedi bir bardak ama
o benim anormalligimdendir muhtemelen
hala alışamadım hamileliğe ne yemek gerekli ne değil beceremiyorum bir türlü
:sinifsinif:

Taşıdıkları riskler dolayısıyla hamilelik boyunca uzak durmanız gereken bazı yiyecekler vardır. Bunlar:

- Yumuşak olgunlaşmamış peynir, pastörize edilmemiş koyun ve keçi sütünden yapılmış peynir ve çiğ yumurta; listeria (gebelikte fetüse geçerek düşüğe sebep veren bir bakteri türü) enfeksiyonu riski taşıdıkları için tehlikeli olabilir.

- Ciğer ve ciğer ürünleri fazla alındığında bebeğinize zarar verebilecek yüksek miktarda A vitamini taşırlar.

- Eğer ailenizin alerjik bir geçmişi varsa; çocuğunuzun da olma riskine karşı yer fıstığından uzak durun.

- Özellikle gebeliğin ilk 3 ayında diet kola ve suni tatlandırıcıları kullanmayın.

Kızlar ciğer zararlı benimde cnm çekiyor en sevdiğim şey ama yiyemiyorum.Volescim çok ciciler bayıldım kızlar yemek yapıyorum ondan arada bakabiliyorum.gidenleri öpüyorum.

ben çıkıyorum canlarımm hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnnn dikkat edin kendinize hepinizi yarın sağlıklı görmek istiyorum....

kızlar bende kaçıyorum iyi akşamlar
aryaa paylaşım için sağol canım
aşeren arkadaşlar en azından 1-2 atın agzınıza aklınızda kalmasın
fazlası zararmış zaten herşeyin fazlası zarar
hepinize sağlıklı bir haftasonu diliyorum

kızlar ya bu arada şey diyecegim biz ön muhasebe bilen sekreter arıyoruz
23-25 yaş civarı olursa
çünkü bizim ekip hep genç
bayrampaşa-gaziosmanpaşa-topkapı civarında oturanlar tercih sebebi
bilginiz olsun
tanıdığınız biri varsa bana haber verirsiniz olur mu?

ben çıkıyorum canlarımm hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnnn dikkat edin kendinize hepinizi yarın sağlıklı görmek istiyorum....
GÜLE GÜLE CANIM İİ BAK KENDİNE

SANADA GÜLE GÜLE ATTLIM:gitme:

Herkese ıyı akŞamlar bebıŞlerınıze ve kendınıze ıyı bakın Çok ÖpÜyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…