ÇOK GÜZELMİŞ CANIM YAzemuszemus
Merhaba kızlar a.s.
geçmişi okudum, sabahtan beri iş yaptım
izne gideceğim için işlerimi toparlamam gerekiyordu...
ben iki hafta izindeyim, yarın gece kısmet olursa İstanbula gidiyorum, yazmaya çalışırım ama belkide
vaktim olmayacak, kendinize bebişinize çok iyi bakın, öpüyorum hepinizi
Beni unutmayın anacım:))
iyi akşamlar kıslar uzun zamandan sona tekrar geldim ben bu ara pek ii değilim pisikolojim iice cozuttu benim aşırı sinirliyim çok gerginim hiç konuşasım gelmiyo çok memnuniyetsizim yorgun hissediyorum hep kendimi sizdede oluyomu bunlar
ÇOK GÜZELMİŞ CANIM YAzemuszemus
iyi akşamlar kıslar uzun zamandan sona tekrar geldim ben bu ara pek ii değilim pisikolojim iice cozuttu benim aşırı sinirliyim çok gerginim hiç konuşasım gelmiyo çok memnuniyetsizim yorgun hissediyorum hep kendimi sizdede oluyomu bunlar
ben çıkıyorum canlarımm hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnnn dikkat edin kendinize hepinizi yarın sağlıklı görmek istiyorum....
kızlar bende kaçıyorum iyi akşamlar
aryaa paylaşım için sağol canım
aşeren arkadaşlar en azından 1-2 atın agzınıza aklınızda kalmasın
fazlası zararmış zaten herşeyin fazlası zarar
hepinize sağlıklı bir haftasonu diliyorum
.
cnm sanada iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah ay benim cnm neler istioda dr çoğunu yasakladı:1no2:
Herkese İyİ akŞamlar bebİŞlerİnİze ve kendİnİze İyİ bakın Çok ÖpÜyorummm
bizde seni öptük şeker sende iyi bak miniğimize.
bende 21 yasindayim gebzede yasiyorum ismim melekşen
cnm çok güzelmiş ismin aramızda en genç sensin galiba yanılmıyorsambuyrunnnnnnnnn
cnm çok beğendimde çok pahalılar ya doğumdan sonrada giyemeyeceğiz daha mı uygun şeyler alsak hamileyken.
cnm walla coş pozitif düşünzemuszemus yoksa bebişinde sinirli olur benden söylemesi çok uğraşırsın sonra.ben uykusuzluk halsizlik bulantı yaşamakta bazen öyle oluyorum ama hemen silkiniyorum sonra sende öyle yap tatlım.daha öncede söyledim sinirliyseniz içinizden ya kuddüs çekin günde 100 tane.yerimseniben
neyse kızlar şöyle sizlere bi bakayım dedim hadi ben kaçtım iyi tatiller sizlere öpüyorumm by
cnm sende kendine ve yiğenimize iyi bak lütfen giderken teyzelerine el salladımı bakayım okaydirigubbakcemile3
.
cnm sanada iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah ay benim cnm neler istioda dr çoğunu yasakladı:1no2:
cnm çok güzelmiş ismin aramızda en genç sensin galiba yanılmıyorsambuyrunnnnnnnnn
cnm çok beğendimde çok pahalılar ya doğumdan sonrada giyemeyeceğiz daha mı uygun şeyler alsak hamileyken.
cnm walla coş pozitif düşünzemuszemus yoksa bebişinde sinirli olur benden söylemesi çok uğraşırsın sonra.ben uykusuzluk halsizlik bulantı yaşamakta bazen öyle oluyorum ama hemen silkiniyorum sonra sende öyle yap tatlım.daha öncede söyledim sinirliyseniz içinizden ya kuddüs çekin günde 100 tane.yerimseniben
Evet canm bencede çok tuzlular hamilelik bOyunca giyilebilecek birşeye okadar para verirken acırım ben .
Hoşgeldin canm . Evet aynı şeyler bizdede mevcut herşeye sinirlenme aglama ama bu hamileliğin getirmiş oldugu durum.Migde bulantılarım yüzünden artık sinirlerim iyice yıpranmıştı şükür olsun mide bulantıları gecmeye baslıyor artık yavas yavas sinirlerimde yerine geliyor.
cnm sende kendine ve yiğenimize iyi bak lütfen giderken teyzelerine el salladımı bakayım okaydirigubbakcemile3
.
doğru sölüyosun cnm benimde silkinmem lazım
candycİm sakİn ol hayatım sıkma Üz<Ülme kendİnİ nasıl hİssedersen unutma kuzunda aynısını hİssedİyo sende onu dÜŞÜn ve sakİn ol canım İkİ can olduĞunu unutma
kızlar ben geldiim, amma kaynatmışsınız, çıktığımdan beri 30 dan fazla sayfa olmuş biriken okuayyım dedim ama ıı ıııı yetişemiyom hızınıza kaydirigubbakcemile3
neyse gelelim bana, n-ben dr.a kadar gidip muayene olmadan geldim canlarım, benim randevum dörtbuçuk da olmasına rağmen saat beşe geldiğinde hala benden öncekiler bile (saat dörtte randevusu olanlar) muayene olamamışlar bekliyorlardı, baktım baya uzun sürecek sıkıldım ve açıkçası çalışanların da ilgisizliğine kızdığım için muayene olmadan çıktım geri, ilk kez gitmeme rağmen ne bir form ne bir kayıt hiçbirşey yapan yoktu, bende haftaya zaten hasekide 2li tarama için randevum olduğundan vazgeçtim bugün, napimm bebişimi özleyeceğim artık 1 hafta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?