2010 Şubat Anneleri

güle güle git canım.bol bol dinlen.biz bekleriz seni...
GeBe Hamile Giyim

ayy kızlar su linkteki hamile kıyafetlerine bakın ne kadar güseller..

güzelmiş begendim

fikirevi tam hetırlamıyorum ama sen doktordan geldinmi.benmi kaçırdımCADIARZU

iyi akşamlar kıslar uzun zamandan sona tekrar geldim ben bu ara pek ii değilim pisikolojim iice cozuttu benim aşırı sinirliyim çok gerginim hiç konuşasım gelmiyo çok memnuniyetsizim yorgun hissediyorum hep kendimi sizdede oluyomu bunlar

benim yorgunluklar artık yava yavaş geçmeye başladı

ÇOK GÜZELMİŞ CANIM YAzemuszemus

Hoşgeldin canm . Evet aynı şeyler bizdede mevcut herşeye sinirlenme aglama ama bu hamileliğin getirmiş oldugu durum.Migde bulantılarım yüzünden artık sinirlerim iyice yıpranmıştı şükür olsun mide bulantıları gecmeye baslıyor artık yavas yavas sinirlerimde yerine geliyor.

neyse kızlar şöyle sizlere bi bakayım dedim hadi ben kaçtım iyi tatiller sizlere öpüyorumm by

ben çıkıyorum canlarımm hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnnn dikkat edin kendinize hepinizi yarın sağlıklı görmek istiyorum....

cnm sende kendine ve yiğenimize iyi bak lütfen giderken teyzelerine el salladımı bakayım okaydirigubbakcemile3

Fıfacım daha gelmedi inşallah güzel haberlerle gelicek bakalım napıyormuş onun yaramaz

neyse kızlar şöyle sizlere bi bakayım dedim hadi ben kaçtım iyi tatiller sizlere öpüyorumm by

Güle Güle canm sanada iyi tatileer

candycım sakın ol hayatım sıkma Üz<Ülme kendını nasıl hıssedersen unutma kuzunda aynısını hıssedıyo sende onu dÜŞÜn ve sakın ol canım ıkı can olduĞunu unutma

kızlar ben geldiim, amma kaynatmışsınız, çıktığımdan beri 30 dan fazla sayfa olmuş biriken okuayyım dedim ama ıı ıııı yetişemiyom hızınıza kaydirigubbakcemile3

neyse gelelim bana, n-ben dr.a kadar gidip muayene olmadan geldim canlarım, benim randevum dörtbuçuk da olmasına rağmen saat beşe geldiğinde hala benden öncekiler bile (saat dörtte randevusu olanlar) muayene olamamışlar bekliyorlardı, baktım baya uzun sürecek sıkıldım ve açıkçası çalışanların da ilgisizliğine kızdığım için muayene olmadan çıktım geri, ilk kez gitmeme rağmen ne bir form ne bir kayıt hiçbirşey yapan yoktu, bende haftaya zaten hasekide 2li tarama için randevum olduğundan vazgeçtim bugün, napimm bebişimi özleyeceğim artık 1 hafta daha

bu arada hepinize tek tek yazamadım canlarım o kadar sayfa birikmiş ki, hepinizi öpüyorum kızlar

ah kuzum ben 1 aydır görmedim yavrumu dahada 1 hafta var bide stresliyim iyi olda geçer kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…