• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bende 3 hafta önce migdem bulanıyor diye ağlamaya başladım sonra hamilelikte kilo alıcam ben nasıl kiloları veririm diye bağra bağıra ağladım gözlerim kan çanağı oldu resmen ama şimdilerde ağlama isteğim geçti.kilo almadan nasıl vericem diye ağlıyordum bu bebek beni benlikten çıkarttı bide zaten sulugözümdür ağlamaya yer arıyor olmuştum.

kaydirigubbakcemile3 cnm aslında bizi 9 ay çekmeleri lazım belgesel olarak.

günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun neşeniz bol bulantınız az olsun... moraliniz çok sancınız az olsun ve bebişiniz sağlıkı olsun ...

gözün aydın canım çok sevindim ...

evet çok kaptırmamak lazım ilk aylarda ama belli bi haftadan sonra zaten tam olarak söylüyolar aslında alışverişe ondan sonra başlamak lazım.. yoksa işte insanın elinde patlıyo aldıkları.. arkadaşına üzüldüm walla...

amin canım aminnnnn inşallahhh....

güle güle kullan canım çok güzel olmuş

hoşgeldin cnmmmmm

günaydın canlar.dün hepinize cvp yazdım ama siteye ne oldu anlamadım hep hata verdi yazdıklarım silindi.Fatoşcum limoncum derinderencim ve iyi haber alan tüm arkadaşlarım darısı başımıza gözünüz aydın.derinderencim hoşgeldin cnm sel haberlerini duydukça hep aklımdaydın.iyi geçmesine çok sevindim.bende yarın dr gidicem inşallah bu sefer uyumaz benim yaramaz ense kalınlığını ölçücez.bu arada benim bulantım dünden beri geçti kızlar ama ben bu seferde neden böyle birden geçti diye uyuz oldum.şu evhamlarımdan kurtulurum umarım yarın.herkesin iyi olmasına çok sevindim cinsiyet öğrenenlerinde gözüaydın benimkinide söylese keşke yarın.:Saruboceq:
saol canım benim darısı başına.
ya kızlar benim kabusta bu sabah geri geldi ne güzel 1 haftadır çok rahattım ben off yaaa dönüyor resmen midem şuannn
geçmiş olsun canım ya
selam herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar...opuyorumnanaktan
günaydın tatlım sanada hayırlı cum alar.

kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3

profili düzenleye geldim.resimi o dogum,kilo çizelgesi bölümüne geldim orda verdigin resmi sag tıklayıp yapıştır bölümü aktif degil.yani üstüne geliyorum buna basamazsınız gibi .basıyorum yapıştırmıyoooo

canım ozaman soyle deneyebilirsin CTRL+ C tusuna basıp kopyala sonra CTRL + V tusuna basıp yapıstırmayı dene. bu da olmyosa elle yazıver cnm adresi oyle kabul eder herhalde.

kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3

Aaa cnm bizim burdasın demek evet dün çok güzel yağmur yağdı burda keşke bugünde yağsa onun serinliği var.

yok canım askolsun al bakalım annesi yeni tam tamına 12 haftalık :1hug:

http://lbdf.lilypie.com/R7Hhp3.png

saol cnm benim çok teşekkür ederim hemen yapıyorum teyzesiopuyorumnanaktan

fatoşcum benim yerimede derin nefesler çek içine ahh burda soluduğumuz hava rezalet ... orda bu nefeste esra içn diyip iki soluklan :sinifsinif:

ah canım diş etlerim benimde çok hassas ya sorma ama bu dönemlerde oluyomuş o yüzden çok üstünde durmuyorum ama yinede dikkat etmek lazım...

kızlar benimde diş etlerim kanamaya başladı fırçalarken sanırım yeterince kalsiyum alamıyoruz.

snm cim nasıl olmuş cetvel gözüküyor di mi demek ben 3 aydır süt emziriyordumkaydirigubbakcemile3

kızlar benimde diş etlerim kanamaya başladı fırçalarken sanırım yeterince kalsiyum alamıyoruz.

snm cim nasıl olmuş cetvel gözüküyor di mi demek ben 3 aydır süt emziriyordumkaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım çok sevimli olmuş...

kızlar size yazıcam yazıcam salıdan beri hep unutuyorum.
dr bize bazı tavsiyerlde bulundu belki sizler biliosunuzdur ama ben yazayım dedim
bahçe toprak işi yapıyosan kesinlikle eldivensiz toprak elleme,dışarıdan yeşillik yeme,sebze meyveleri bol bol suda yıka,hatta sebzeleri sirekelide suda beklet sonra pişir yada ye dedi zaten sebze meyve konusundaöyle yapıyorum ama anlamadığım kedilerde bulunanmı dedi kedilerden bulaşanmı ne bi hastalık taoprakta varmış bilgisi olan yada dr butür şeyler söyleyen parmak kaldırsınn:)))kaydirigubbakcemile4

Back
X