2010 Şubat Anneleri

eşim13 02 1978
ben 28 01 1985
sat 02 mayıs 2009
bide benimkine baksana canım çincem zayıfta biraz:))

mavi kısma eşininiz doğum tarihini gün ay yıl olarak yazın
pembe kısım sizin gün ay yıl olarak yazın
en alta SAT gün ay yıl yazın pe ile başlayan yere basın aboyka kız manyk çıkarsa erkek oluyomuş

sagol canım dedigin gibi yaptım banada erkek çıktı...ay ben anlamadım buradada başka topiklerdede baktırmıştım ikiside erkek demişti.anacıgım bana hep erkek çıkıyo ama yüksek ihtimalle kızım olacak...

kanı tazeyse derken canım ?

şöle canım erkeklerin kanı 4 yılda bir yenileniyomuş kadınlarında 3 yılda kimin daha önce yenilenmişse bebek onun cinsiyetinden oluyomuş bana tekrar verirmisin eşinin ve senin doğum tarihni elde yapayım bidee

camdankalp gelmedi mi daha?

geldim canım geldim
herşey yolunda çok şükür ense kalınlığımız çok normal çıktı gelişimi çok iyi çok sağlıklı bi bebek dedi gebeliğinde çok temiz dedi ne demekse..:))
elevite devam dedi ve birde demir hapı yazdı...
cinsiyete gelince... bu ay sölücekti kesin güyaa ama önümüzdeki ay demesinmii:1shok:
ay hani bu sefer sölücektiniz dedim yok dedi
bari bişeye benzetin nolur dedim sırnaşık şey ii tamam kıza benzettim ama bu ay kız diyipde testisini saklayan çok erkek bebek oluyo dedi -tatlicadiarzu-
yani kafam karıştı anlıcanız kesin bişey demedi...
şimdilik ne pembeyiz ne maviii mirmirmirmir
neyse sağlıklı olsunda hiç önemli değil zaten sadece merak :1closedeyes:

08/ 03/1979 eşimin
16/ 07/1979 benim
29 nisan sat

sağol canım... Şeniz

canım tutucak diye bişey yok zaten eğlence amaçlı bunlar
başlara sıfır yazmadan yazdın değilmi

gözün aydın güzel haberlerle geliceksin demiştim sana...hayırlısı olsun napalım bende öğrenemedim... amannn ben artık geçtim cinsiyetten saklıyo napim... istemiyo demek bilelim zamanı gelince oda cesaretini toplar nasılsa.. gösterir bizede:)))

saglıklı olduguna sevindim canım....eee sended yok ölemiiii cinsiyet bide bir ay sonra pöffffff.sende şöyle bir iki hafta sonra başka doktora git istersen hımm ne dersin

08/ 03/1979 eşimin
16/ 07/1979 benim
29 nisan sat

sağol canım... şeniz

canım elde yaptım eşinin kanı daha taze çıktı ama genede allah bilir eşinin 2007 de yenilenmiş senin 2006 da yani eşinin daha yeni oluyo senin bu yıl 08/03/2009 da yenilenmiş oluyo yaniii

canım tutucak diye bişey yok zaten eğlence amaçlı bunlar
başlara sıfır yazmadan yazdın değilmi

tabiki canım öylesine yapıyoz.ama bi seferde kız çıksa hep erkek çıkıyo...yok sıfır koymadım.hatta sıfır koyarakta denedim yine erkek çıkıyo..neyse olsun bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…