banada kız çıktı hadi bakalım hayırlısı amacımız biraz eğlence değilmi kızlar bu takvim anne babanın kanına göre oluyo kimin kazı tazeyse bebek onun cinsiyetinden oluyomuş
mavi kısma eşininiz doğum tarihini gün ay yıl olarak yazın
pembe kısım sizin gün ay yıl olarak yazın
en alta SAT gün ay yıl yazın pe ile başlayan yere basın aboyka kız manyk çıkarsa erkek oluyomuş
kanı tazeyse derken canım ?
camdankalp gelmedi mi daha?
camdankalp gelmedi mi daha?
şöle canım erkeklerin kanı 4 yılda bir yenileniyomuş kadınlarında 3 yılda kimin daha önce yenilenmişse bebek onun cinsiyetinden oluyomuş bana tekrar verirmisin eşinin ve senin doğum tarihni elde yapayım bidee
sagol canım dedigin gibi yaptım banada erkek çıktı...ay ben anlamadım buradada başka topiklerdede baktırmıştım ikiside erkek demişti.anacıgım bana hep erkek çıkıyo ama yüksek ihtimalle kızım olacak...
kızlar pardon Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. burdan olucakmı bi deneyin
geldim canım geldim
herşey yolunda çok şükür ense kalınlığımız çok normal çıktı gelişimi çok iyi çok sağlıklı bi bebek dedi gebeliğinde çok temiz dedi ne demekse..:))
elevite devam dedi ve birde demir hapı yazdı...
cinsiyete gelince... bu ay sölücekti kesin güyaa ama önümüzdeki ay demesinmii:1shok:
ay hani bu sefer sölücektiniz dedim yok dedi
bari bişeye benzetin nolur dedim sırnaşık şey ii tamam kıza benzettim ama bu ay kız diyipde testisini saklayan çok erkek bebek oluyo dedi -tatlicadiarzu-
yani kafam karıştı anlıcanız kesin bişey demedi...
şimdilik ne pembeyiz ne maviii mirmirmirmir
neyse sağlıklı olsunda hiç önemli değil zaten sadece merak :1closedeyes:
geldim canım geldim
herşey yolunda çok şükür ense kalınlığımız çok normal çıktı gelişimi çok iyi çok sağlıklı bi bebek dedi gebeliğinde çok temiz dedi ne demekse..:))
elevite devam dedi ve birde demir hapı yazdı...
cinsiyete gelince... bu ay sölücekti kesin güyaa ama önümüzdeki ay demesinmii:1shok:
ay hani bu sefer sölücektiniz dedim yok dedi
bari bişeye benzetin nolur dedim sırnaşık şey ii tamam kıza benzettim ama bu ay kız diyipde testisini saklayan çok erkek bebek oluyo dedi -tatlicadiarzu-
yani kafam karıştı anlıcanız kesin bişey demedi...
şimdilik ne pembeyiz ne maviii mirmirmirmir
neyse sağlıklı olsunda hiç önemli değil zaten sadece merak :1closedeyes:
08/ 03/1979 eşimin
16/ 07/1979 benim
29 nisan sat
sağol canım... şeniz
canım tutucak diye bişey yok zaten eğlence amaçlı bunlar
başlara sıfır yazmadan yazdın değilmi
bana burdanda erkek çıktı..cadıarzu
banada erkek çıktı :))
ama dr kıza benzetti ...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?