canım elde yaptım eşinin kanı daha taze çıktı ama genede allah bilir eşinin 2007 de yenilenmiş senin 2006 da yani eşinin daha yeni oluyo senin bu yıl 08/03/2009 da yenilenmiş oluyo yaniii
tabiki canım öylesine yapıyoz.ama bi seferde kız çıksa hep erkek çıkıyo...yok sıfır koymadım.hatta sıfır koyarakta denedim yine erkek çıkıyo..neyse olsun bakalım..
gözün aydın güzel haberlerle geliceksin demiştim sana...hayırlısı olsun napalım bende öğrenemedim... amannn ben artık geçtim cinsiyetten saklıyo napim... istemiyo demek bilelim zamanı gelince oda cesaretini toplar nasılsa.. gösterir bizede:)))
saglıklı olduguna sevindim canım....eee sended yok ölemiiii cinsiyet bide bir ay sonra pöffffff.sende şöyle bir iki hafta sonra başka doktora git istersen hımm ne dersin
hayırlısı olsun canım sağol uğraştın tşk ederim... opuyorumnanaktan
doktor kesin kızmı dedi peki görüldümü
saol canım valla çok umutluydum ya hani artık belli olsunda bişeylerden başlayalım almaya diye neyse hayırlısı
saolasın canım yok valla cinsiyet sadece benziyo dedi öbür ay değişebilir dedi saçmaladı durdu off
bende bi hafta sonra başka bi dr a gitmeyi düşünüyorum
yok emin degilim dedi.ama benim doktor daha bugüne kadar hiç yanılmamış başta ne derse çıkıyo.bende ona güvenerek kesin kız diyom.eger bende yanılırsa şaşırırım valla....
Ya kızlar bende bi başka doktoramı gitsem ne yapsam:jeyyar:
BENCEDE İNANMAMAK GEREKİR FALA İNANMAYALIM FALSIZ KALMAYALIM DEMİ naniknanik
yok arkadaşım öle dediyse doğrudur neden değiştireceksinki memnunsan doktorunu bunlar tahmin sadece
девочка ne demekti ? benim bundan olacakmış da :dance:
девочка ne demekti ? Benim bundan olacakmış da :dance:
benimkinde çin takvimindede erkek çıkıyokaydirigubbakcemile3
девочка bende bu çıktı, 0 lı ve 0 sız.
ayy camdankalp çok sevindim,herşeyin yolunda olduğuna.. bebişini gördün ne güzel. Eee böyle kesin değil diyorsunuz ama ben yine de listeye kız diye yazayım seni :) topiğimizin kızları az olduğu için kıymetlii..maşallah canım..
ayy bence de başka bi dr lara gidin de öğrenin artık şu cinsiyetleri iyice anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?