2010 Şubat Anneleri

canım süper bişey bu ya harika bayıldım gerçekten böle konuşuyolardır bencedee hehe zemuszemus

Ben doktoruma sormuştum. O da bana en iyisi Nivea'nın badem yağı demişti. Başka bişey ya da daha pahalı ürünler kullanmana gerek yok dedi.

ben kullandım niveya son aya kadar hiç çatlak yoktu
ama son ay çatladım bebeğin kanala yerleştiği ay
karnım çok çatladı olucaksa oluyor kızlar takmayın kafanıza
ne denerseniz deneyin çatlıyor ama nemli tutmaya özen gösterin benim çok kaşınıyordu kaşınırken nemlendirice ve yağlar iyi geliyor

gecen sizin sayfalara goz attımda bebisleriniz cok tatl Allah bagıslasın hepsini.
kızla bizde ogunleri gorebilecek miyiz ya daha coook var ....

bende badem yağı sürüyorum ama bakalım ne olcak aynen olucaksa olucak ama tedbir bizden tevekkül allahtan artıkk

inş. canım herşey yolunda gitsin
benim çok şükür bulnatılarım azaldı tiksinti duyuyorum hala ama ben dışarı çıkıyorum ama bişiy alamıyorum cinsiyeti belli olsun
aslında eşim bebe eşyası dikililen fabrikada çalışıyor biraz şaşnslıyız istediğim zaman gidip ordan bişiyler bakıcam inş..

canım nasıl oluyomuş o cinsiyet tahmini çok merak ettim ya yaparsan çok sevinirim...
eşimin d. tarihi : 08/03/1979
benim d. tarihim : 16/07/1979
sat: 29 Nisan

çok sağol canım walla çok merak ettim en azından avuntu olur bakalım....

canım benimde en son gittiğimde kananmam vardı 1 hafta rapor verdi doktor progestan kullandım geçti şimdi ne durumda merak ediyorum insanın akılna geliyo sağlıklım değilmi die bulantılarımda azaldı normal aslında
3 hafta geçti işte üzerine tam 1 ay olsun öle gideyim dedim hem testlerin yapılacağı haftada
önceden analarımız doğduğumuz gün görmüş bizi ne usg si doktora bile bi kere gitmiş anam :)

kızlar merhaba.....tecrübeli biri olarak söyleyeyim çatlaklar için.....
ben sadece vazelin kullandım.hiç göbegimde asla çatlak yok.sadece biraz popomda var .onuda zaten oraya sürmek hiç aklıma gelmemişti.yani sürmedigimden dolayı çatlamış.ben önemsemiyorum orayı.ama göbekte olursa güzel olmaz gibi geliyo bana.altıncı ayda başlamıştım tabi göbek pek yoktu ozaman.günlük sürerdim.zaten yaglıya gece gerilse bile yaglı oldugumuz için sorun olmadı..banada doktorum badem yagı var ama dokoz ay için maliyetin artar boşver onun yerine vazelin kullun demişti. bundada aynen vazelin kullanmayı düşünüyorum...

SHıNE bu cinsiyet tahmin olayı ne güzelim ...öyle bişey varsa hadi bizede bak bakalım tutacakmı.yada nerden bakıyorsun bizede söyle

Ay kızlar bİde dÜn bİŞey farkettİm gÖbİŞİmİn altları bİrazcık Çatlamaya baŞlamıŞ ne yapcam ben yaa

canım ben ÇAMA marka badem sütü kullanıyorum eczanelerde satılıyor banada biri önerdi hamilelikte kullanmış hiç çatlağı olmamışş ben kullanıyorum arada

cinsiyet tahmini erkek çıktı

kızlan ben netteki bütün tahminlere baktım hepsi farklı bi kız bi oğlan önce usgde ama en net kucağımıza alınca öğrencez inşallah:))))))))

he evet ben bunu biliyorum yalnız türkçeside var bunun rus cinsiyet takvimi sıfırsız olarak yazılıcakmış yalnız sonuçlar farklı çıkıyo sonra

anacıgım neyi nere yazacagız.türkçe degil ya tarif edin yada biz bilgileri verelim hımm olmazmı.becerikliler hadi..

banada kız çıktı hadi bakalım hayırlısı amacımız biraz eğlence değilmi kızlar bu takvim anne babanın kanına göre oluyo kimin kazı tazeyse bebek onun cinsiyetinden oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…