günaydın hayırlı günler
fatoş günaydın canım ailenden ayrılmak çok zor demi ben annemi 1 hafta görmeyince özlüyorum ama bebeğin olunca herkesi unutacaksın diolarr :ecrin_bebek:
evet canım çocuk hepsini unutturuyo diolar.annemde öle der bi kız evlendiği eve anca çocuğu olunca alışır der hep.zemuszemus
kızlar az önce öğrendik hemen size yazayım dedim..
Allah inşallah hayırlısını sağlıklısını versin,
bize minik bi prenses geliyormuş. doktor süper bi doktor yanılacağını zannetmiyorum %90 kız dedi..
Sağlıklı gelsin de ister kız olsun ister erkek, hiç önemli değil.. Ama çok merak ediyoduk :))
günaydın canlarım.camdan kalp ii haberlerine sevindim gözün aydın.artık evimdeyhim kızlar izmire geldik dün ailemde ayrılmak yine çok koydu çok ağladımmafoldumben
evet canım bebeğimiz olunca alışıcaz heralde ben hala kendimi annemin küçük kızı gibi hissediyorum çok özlüyorum ama çok şükür sağlar ve başımızdalarr
günaydın bu arada :)
en son sen yenilemişsin canm kız cıkıyor.Herşeyin hayırlısı olsun.
kızlar günaydın nasılsınız fatoşcum hoşgeldin allah kavuştursun tatlım
günaydın canım saol. amin.bide doğumdan sonra giderim allah nasip ederse.zemuszemus
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=21785&stc=1&d=1249914918kızlar bunu bi girin bakalım oluyomu.bu sefer kapatmadan bi daha deneyeyim dedim.cevap yazın oluyomu açtınızmı..degilse ben bu işi beceremiyorum demek
http://img35.imageshack.us/img35/1205/126s.png
bu da benim kızım 12+6 iken şimdi 15+3 olduk maşşallah
bize minik bi prenses geliyormuş. doktor süper bi doktor yanılacağını zannetmiyorum %90 kız dedi..
Sağlıklı gelsin de ister kız olsun ister erkek, hiç önemli değil.. Ama çok merak ediyoduk :))
kızlar amma çok kaynatmısınız dr.dan gelenler gözünüz aydın bizim görüş günümüz cuma bakalım bizim bebiş gösterecekmı
günaydın canlarım.camdan kalp ii haberlerine sevindim gözün aydın.artık evimdeyhim kızlar izmire geldik dün ailemde ayrılmak yine çok koydu çok ağladımmafoldumben
ben açtım canım olmuş baktımmm gördüm bebişiniii
ayy papatya, olmuş bak bu sefer.. renkli ultrason heralde seninki.. çok net.. ben hiç anlamam ama sanki bu hiç kız cocuğuna benzemiyor :)
papatya ne kadar net çıkmış bebişin ayyy çok tatlı valla
renkli ultrason mu bizimki siyah*beyaz veriyor
ekranda görüyorumda resimde birşey belli olmuyor
kızlar acil bir bilgi rica edicem yarın 2 li testim var.aç mı gideyim tokmu geri gelmek istemiyorum
günaydın hayırlı günler
fatoş günaydın canım ailenden ayrılmak çok zor demi ben annemi 1 hafta görmeyince özlüyorum ama bebeğin olunca herkesi unutacaksın diolarr :ecrin_bebek:
evet canım bebeğimiz olunca alışıcaz heralde ben hala kendimi annemin küçük kızı gibi hissediyorum çok özlüyorum ama çok şükür sağlar ve başımızdalarr
iyiyim canım acayip uykum var sabah 6 dan sonra uyuyamadım valla sersem gibiyim bugün bebişimle konuşuyorum devamlı oda bana karşılık veriyo kızlar biliyomusunuz biz çözdük cidennn :lepi:
anacıgım sanki pipi varmış gibi duruyo.amadoktor onu görmezmiii.yok anacıgım volesin dedigi benim kız erkek gibi olacaksengözlerimebaksanab
canlar günaydın nasılsınız bakalım bugün haftanın 2. günü bu haftada bitti sayılır:))) bir hafta daha bebişlerimize kavuşmaya az kaldı :sm_cool:
olmuş canım olmuş hemde çok güzel olmuş renkli çektirmişsin süper ya.. eli kolu herbiyerleri çok net çıkmış Allahım hepsini korusun inşallah Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... bende böyle bi resim istiyorum ama 6. aydan sonra çektir yüzü falan tam belli olur dediler.. arkadaşım çektirmişti bebeğin suratını almışlar aynı baba bu kadar olur ya dudaklar gözler daha anne karnında kime benzeyeceği belli bende bekliyorum bakalım...
canım süper bende resimlerde aynı böyle seninde 2. resimde yüzü çok belli gözü ağzı :)) Allah onları bize, bizi onlara bağışlasın..
gözün aydın canım ohh sen cinsiyet merakından kurtuldun darısı bize:)) artık alışverişler isim bakmalara başlayabilirsin ahh ahh biz anca 9. ayda yapıcaz galiba bu işleri... kaydirigubbakcemile3
sende güzel haberlerle geliceksin canım merak etme maşallah şubat bebeklerine hepsi muhteşemler... ayrıca hepsi pekte bi pozcu kaydirigubbakcemile3
canım benim Allah kavuştursun.. ama üzülme bebiş doğunca onlar duramazlar yanında epey bi kalırlar malum hepimiz (yani ilk bebeği olanlar) tecrübesiziz.. onun için bizi yanlız bırakmazlar kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?