2010 Şubat Anneleri

günaydın canlarım.camdan kalp ii haberlerine sevindim gözün aydın.artık evimdeyhim kızlar izmire geldik dün ailemde ayrılmak yine çok koydu çok ağladımmafoldumben

günaydın hayırlı günler
fatoş günaydın canım ailenden ayrılmak çok zor demi ben annemi 1 hafta görmeyince özlüyorum ama bebeğin olunca herkesi unutacaksın diolarr :ecrin_bebek:

günaydın hayırlı günler
fatoş günaydın canım ailenden ayrılmak çok zor demi ben annemi 1 hafta görmeyince özlüyorum ama bebeğin olunca herkesi unutacaksın diolarr :ecrin_bebek:

evet canım çocuk hepsini unutturuyo diolar.annemde öle der bi kız evlendiği eve anca çocuğu olunca alışır der hep.zemuszemus

evet canım çocuk hepsini unutturuyo diolar.annemde öle der bi kız evlendiği eve anca çocuğu olunca alışır der hep.zemuszemus

evet canım bebeğimiz olunca alışıcaz heralde ben hala kendimi annemin küçük kızı gibi hissediyorum çok özlüyorum ama çok şükür sağlar ve başımızdalarr

aman da aman maşallah.. gözün aydın canım. topikteki kız sayısı arttı artık..kız anaları atağa geçti :)

günaydın canlarım.camdan kalp ii haberlerine sevindim gözün aydın.artık evimdeyhim kızlar izmire geldik dün ailemde ayrılmak yine çok koydu çok ağladımmafoldumben

fatoscum hoşgeldin. o ayrılıkları ben de çok iyi bilirim canım.okulu da sayınca yıllardır gurbetteyim. ama şimdi çok şükür annemler buraya taşındı, benim için bitti çok şükür..canım iyi olsunlar da yine gider görürsün..

günaydın canım saol. amin.bide doğumdan sonra giderim allah nasip ederse.zemuszemus

kırk uçurmaya gidersin sonrada yumurta toplarsın arkadaşımmm

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

iyiyim canım acayip uykum var sabah 6 dan sonra uyuyamadım valla sersem gibiyim bugün bebişimle konuşuyorum devamlı oda bana karşılık veriyo kızlar biliyomusunuz biz çözdük cidennn :lepi:

canlar günaydın nasılsınız bakalım bugün haftanın 2. günü bu haftada bitti sayılır:))) bir hafta daha bebişlerimize kavuşmaya az kaldı :sm_cool:

olmuş canım olmuş hemde çok güzel olmuş renkli çektirmişsin süper ya.. eli kolu herbiyerleri çok net çıkmış Allahım hepsini korusun inşallah Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... bende böyle bi resim istiyorum ama 6. aydan sonra çektir yüzü falan tam belli olur dediler.. arkadaşım çektirmişti bebeğin suratını almışlar aynı baba bu kadar olur ya dudaklar gözler daha anne karnında kime benzeyeceği belli bende bekliyorum bakalım...

http://img35.imageshack.us/img35/1205/126s.png
bu da benim kızım 12+6 iken şimdi 15+3 olduk maşşallah

canım süper bende resimlerde aynı böyle seninde 2. resimde yüzü çok belli gözü ağzı :)) Allah onları bize, bizi onlara bağışlasın..

gözün aydın canım ohh sen cinsiyet merakından kurtuldun darısı bize:)) artık alışverişler isim bakmalara başlayabilirsin ahh ahh biz anca 9. ayda yapıcaz galiba bu işleri... kaydirigubbakcemile3

kızlar amma çok kaynatmısınız dr.dan gelenler gözünüz aydın bizim görüş günümüz cuma bakalım bizim bebiş gösterecekmı

sende güzel haberlerle geliceksin canım merak etme maşallah şubat bebeklerine hepsi muhteşemler... ayrıca hepsi pekte bi pozcu kaydirigubbakcemile3

canım benim Allah kavuştursun.. ama üzülme bebiş doğunca onlar duramazlar yanında epey bi kalırlar malum hepimiz (yani ilk bebeği olanlar) tecrübesiziz.. onun için bizi yanlız bırakmazlar kaydirigubbakcemile5

ben açtım canım olmuş baktımmm gördüm bebişiniii

iyi bari bu sefer yapabilmişim.artık tutmayın beni

ayy papatya, olmuş bak bu sefer.. renkli ultrason heralde seninki.. çok net.. ben hiç anlamam ama sanki bu hiç kız cocuğuna benzemiyor :)

anacıgım sanki pipi varmış gibi duruyo.amadoktor onu görmezmiii.yok anacıgım volesin dedigi benim kız erkek gibi olacaksengözlerimebaksanab

papatya ne kadar net çıkmış bebişin ayyy çok tatlı valla
renkli ultrason mu bizimki siyah*beyaz veriyor
ekranda görüyorumda resimde birşey belli olmuyor

benim yedi haftalık bile renkli usg var böyle top gibi..veriyorlar gittigim yerim usg si iyi.sagol canım

kızlar acil bir bilgi rica edicem yarın 2 li testim var.aç mı gideyim tokmu geri gelmek istemiyorum

canım hiç farketmiyo.çogumuz tok gittik.nasıl istiyorsan öyle...

maşallah.artık dengeledik cinsiyet olayını.allah tamamına erdirir inşallah.kızlar valla pek tatlı oluyoookaydirigubbakcemile2

bilirim o duyguyu.ama zamanla alışıyosun bunlara ben pek zorlanmamıştım.çok çabuk adapte oldum evime.ama ablam hergün aglayarak arardı özledim sizi diye...:sinifsinif:

günaydın hayırlı günler

ben hala annemin yokluguna alışamadım.çok özlüyorum ..dogum yapacagım zaman sanırım çok kötü olacagım.anneniz sag ne güzel.allah ayırmasın kızlar:Saruboceq::çok üzgünüm:

evet canım bebeğimiz olunca alışıcaz heralde ben hala kendimi annemin küçük kızı gibi hissediyorum çok özlüyorum ama çok şükür sağlar ve başımızdalarr

dimi.insan ailesinin yanında hep kendini öyle hissedir.bende öyle hissedirdim:ecrin_bebek:

günaydın bu arada :)

günaydın canıma.s

kızlar günaydın nasılsınız fatoşcum hoşgeldin allah kavuştursun tatlım

sanada günaydın canıma.sa.s

sanada günaydın canım...
evet her ay renkli usg leri karşılaştırdıkça artık iyice belirginleştigini biliyosun.bizim kızındavar.bizde saç şekline kadar belli.gözler dudaklar.öyle netki .aynen bizde bu babaya benzeyecek demiştim tıpkı babası oldu valla.belli oluyo dogru

papatya günaydın canım Allah sabır versin acını hafifletsin annelerden bahsedim seni üzdükse kusura bakmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…