bitanesi
hulen
günaydın hoşgeldiniz kızlar iyisiniz inş..
günaydın canım çok şükür iç güveysinden hallice sen nasılsın ? kaydirigubbakcemile3
kızlar dün gece süper bişey oldu: 23:30 civarıydı ve eşimle sohbet ediyorduk. veeeeeeeeeeee ilk kez içimde bi kelebek uçuyo gibi bi hareketlilik oldu. hissettim onu :lepi: süper bişeydi. en kısa sürede bu hissi yaşayın inş. çok güzelllllll. (sevindirik mi oldum nee) sositososito
kızlar ramazana az kaldı oruç tutacakmısnız ?
valla çok şükür. şu bulantı ve kusmalardan kurtuldum galiba.şu ağzımdaki iğrenç acılıktan da kurtulursam değmeyin keyfime. bide doktır randevum var yaa: onun heyecanı bastı. çıkacam birazdan. dua edin bana. a.s.
kızlar ramazana az kaldı oruç tutacakmısnız ?
hadi güle güle git canım ikili yaptıracaksın degilmi..
sağol güzelim. bugün ense ölçümü yapılacak. yarın da başka hastanede kan ile alakalı işlemleri yaptırcam.
günaydın canım nasılsın hayırlı ve güzel bir gün diliyorum
günaydın canım süper bişey harika en kısa zamanda bizde hissederiz inşallah darısı başımıza
bana dün dr tutmucaksın dedi ama ben denicem :umursamaz: hiç bişi olmaz allahın izniyle annemin bana hamileyken ramazana 1 hafta kala suyu gitmiş ama doğmamışım o zamanda şimdiki gibi doktor kontrolü falan filan yok tbi...sonra 1 ay orucunu tutmuş bu arada ben 9 ayı çokdan doldurmuşum şuyumda bitmiş ramazanı tutmuş bitirmiş annem 3 günde bayramı yapmış bayramdan sonra doğmuşum ben 4800 gr hihoyyyt
hadi güle güle git canım ikili yaptıracaksın degilmi..
sağol güzelim. bugün ense ölçümü yapılacak. yarın da başka hastanede kan ile alakalı işlemleri yaptırcam.
herşey yolunda gider umarım...
:gitme::gitme:hadi kızlar çıktım ben. geç kalmayayım. türkkahvesi kız-erkek eşitliğini bozdu: kızlar önde. bakalım ben ne yapıcam. inş cinsiyetini de öğrenirim. öpüldünüz.
günaydın canım süper bişey harika en kısa zamanda bizde hissederiz inşallah darısı başımıza
herşey yolunda gider umarım...
Kızlar herkes en iyi kendini bilir ama bence bu yaz sıcaklarında oruç tutp ne bebeğinizin ne de kendinizin sağlığını riske atmayın. Sonuçta özel bir durum bu, bu yıl da tutmayıverelim. Günde yedi öğün beslenip, bebği susuz bırakmamk için 22,5-3 litre su içip dengeli beslenmemeiz gereken bu dönemde bütün günü aç-susuz geçirmenin bir sevabı olacağına inanmıyorum ben. Benim naçizane fikrim tabi, şimdi önceliğimiz bebişimiz...
Kızlar herkes en iyi kendini bilir ama bence bu yaz sıcaklarında oruç tutp ne bebeğinizin ne de kendinizin sağlığını riske atmayın. Sonuçta özel bir durum bu, bu yıl da tutmayıverelim. Günde yedi öğün beslenip, bebği susuz bırakmamk için 22,5-3 litre su içip dengeli beslenmemeiz gereken bu dönemde bütün günü aç-susuz geçirmenin bir sevabı olacağına inanmıyorum ben. Benim naçizane fikrim tabi, şimdi önceliğimiz bebişimiz...
haklısın canım çok doğru
valla çok şükür. şu bulantı ve kusmalardan kurtuldum galiba.şu ağzımdaki iğrenç acılıktan da kurtulursam değmeyin keyfime. bide doktır randevum var yaa: onun heyecanı bastı. çıkacam birazdan. dua edin bana. a.s.
bana dün dr tutmucaksın dedi ama ben denicem :umursamaz: hiç bişi olmaz allahın izniyle annemin bana hamileyken ramazana 1 hafta kala suyu gitmiş ama doğmamışım o zamanda şimdiki gibi doktor kontrolü falan filan yok tbi...sonra 1 ay orucunu tutmuş bu arada ben 9 ayı çokdan doldurmuşum şuyumda bitmiş ramazanı tutmuş bitirmiş annem 3 günde bayramı yapmış bayramdan sonra doğmuşum ben 4800 gr hihoyyyt
hadi kızlar çıktım ben. geç kalmayayım. türkkahvesi kız-erkek eşitliğini bozdu: kızlar önde. bakalım ben ne yapıcam. inş cinsiyetini de öğrenirim. öpüldünüz.
hadi kızlar çıktım ben. Geç kalmayayım. Türkkahvesi kız-erkek eşitliğini bozdu: Kızlar önde. Bakalım ben ne yapıcam. Inş cinsiyetini de öğrenirim. öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?