2010 Şubat Anneleri

günaydın canım çok şükür iç güveysinden hallice sen nasılsın ? kaydirigubbakcemile3

günaydın canım nasılsın hayırlı ve güzel bir gün diliyorum

günaydın canım süper bişey harika en kısa zamanda bizde hissederiz inşallah darısı başımıza

kızlar ramazana az kaldı oruç tutacakmısnız ?

bana dün dr tutmucaksın dedi ama ben denicem :umursamaz: hiç bişi olmaz allahın izniyle annemin bana hamileyken ramazana 1 hafta kala suyu gitmiş ama doğmamışım o zamanda şimdiki gibi doktor kontrolü falan filan yok tbi...sonra 1 ay orucunu tutmuş bu arada ben 9 ayı çokdan doldurmuşum şuyumda bitmiş ramazanı tutmuş bitirmiş annem 3 günde bayramı yapmış bayramdan sonra doğmuşum ben 4800 gr hihoyyyt

hadi güle güle git canım ikili yaptıracaksın degilmi..

kızlar ramazana az kaldı oruç tutacakmısnız ?

ben tutacagımı sanmıyorum.açlık neysede susuzluga dayanama gibi geliyo.bide yeni yeni bulantılardan kurtulurken tekar başlatamam.kızımdada tutmadım.ama borcumu azar azar ödeyip bitirdim.inşallah bundada nasip olur.doktorlar ilk üç ay,ve son üç ay tutulmasını tavsiye etmiyorlar.çogumuz daha üç ayı atlatamadık.ben bügün üç ayı tamamladım çok şükür

ben tutmak istiyorum ama çok acıkıyorum biraz aç kalayım elim ayağım titriyo kafam gidiyo herkes tutma diyo oruçsuzda ramazanı hissedemem ki Rabbim güç versinde inş. tutalım sorularla islamiyet sitesinde okumuştum ilk 3 ve son 3 ayda oruç tutmayınız bebek için zararlı diyordu.Bende reflu gastirit hepsi var ne olucam bilmem CADIARZU

Herkese günaydın, şafak 182 :lepi:

Eklentiler

• $waitingfor.webp
    844 bayt · Görüntüleme: 19
hadi kızlar çıktım ben. geç kalmayayım. türkkahvesi kız-erkek eşitliğini bozdu: kızlar önde. bakalım ben ne yapıcam. inş cinsiyetini de öğrenirim. öpüldünüz.

günaydın canım süper bişey harika en kısa zamanda bizde hissederiz inşallah darısı başımıza

07papatya: cahilliğimin kusuruna bakma :kedi:, bu forumda yeniyim de Sat nedir tatlım?

07papatya: cahilliğimin kusuruna bakma, :kedi:bu forumda yeniyim de Sat nedir tatlım?

Bende tutamıycam sanırım kızlar acıkıyorumda sık sık susuyorum bıde fenalaŞıyorum ben

hayırlı haberlerle geliceksin canım hiç merak etme ama gelir gelmezde yaz tamam mı merakla ve heyecanla seni bekliyoruz...

sağol canım benim hepimizin günleri sıkıntısız ve rahat geçsin inşallah...

maşallah hayatım sezeryanla doğdun sanırım hem susuz hemde 4800 normal doğum..... bişey diycem ama ya su geldikten sonra 24 saat içinde en geç doğumun gerçekleşmesi gerekiyor diye biliyorum ben yoksa bebek boğuluyormuş (Allah korusun) tam olarak boşalmamıştı sanırım annenin suyu.. ama genede nasıl dayanabilmiş walla helal olsun eskilerde var ne varsa bizim nesil fos çıktı....

hadi kızlar çıktım ben. geç kalmayayım. türkkahvesi kız-erkek eşitliğini bozdu: kızlar önde. bakalım ben ne yapıcam. inş cinsiyetini de öğrenirim. öpüldünüz.

hadi canım dediğim gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz... hayırlısıyla git gel.... du bide su dökem arkandan çabuk gel kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…