2010 Şubat Anneleri

canım ben baktm ama doğrumu bilmiyorum banada bakarmısın
benim doğum tarihim 14/10/1983
eşiminki 04/08/1977 sat 05/05/2009

kızlar ya okuyamadım ama resmen ultrasonda bebısının cınsıyetı bellı olan varmı ya cok merak ettım? :uhm:

:umursamaz:bana cevap veren yok öylemiiyi anacıgım hadi ben çıkayım barisenağlama

ayy papatya, olmuş bak bu sefer.. renkli ultrason heralde seninki.. çok net.. ben hiç anlamam ama sanki bu hiç kız cocuğuna benzemiyor :)

ebrucum senin usg de net çıkmış. maşallah kızına. ne güzel ya bebişleriniz resmen poz vermiş size. benimkinin usg resminde sırtı var :)

kızlar acil bir bilgi rica edicem yarın 2 li testim var.aç mı gideyim tokmu geri gelmek istemiyorum

kızlar az önce öğrendik hemen size yazayım dedim..
Allah inşallah hayırlısını sağlıklısını versin,
bize minik bi prenses geliyormuş. doktor süper bi doktor yanılacağını zannetmiyorum %90 kız dedi..
Sağlıklı gelsin de ister kız olsun ister erkek, hiç önemli değil.. Ama çok merak ediyoduk :))

maaşallah canım ya çok sevindimdemek sende öğrendin darısı bizlere inşallah

allah analı babalı büyütsün birtanem çok sevindim darısı başıma 19unda bende 12+4 olacagım
inşallah benim doktorumda söyler
:Saruboceq:
benim içinde kız erkek farketmez ama meraktan çatlıyorum :sm_cool:

kızlar amma çok kaynatmısınız dr.dan gelenler gözünüz aydın bizim görüş günümüz cuma bakalım bizim bebiş gösterecekmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…