gözün aydın canım....
Benimki de 1.7 idi sanırım. Doktorum kötü bişey söylemedi. ıkili testin sonucunu da yarın alacağım.
kızlar selam,
1 haftadır giremiyorum nete. biliyosunuz en son konusmalarımızda esim izin almıstı 4 gunlugune biyerlere kacacaktık. neyse gecen crsba gecesi bebisimiz bizi cok korkuttu. Gece 2gibi wccye girdim ve kanamam oldugunu gordum ve kızlar o an Allah kimseye yasatmasın okadar korktumki epey kanamam olmustu kahverengi sekilde. sonucta oldugmuz yerde kadın dogum dr yok en yakın yer 40 dk. gece o telasla gittik devlet hastanesine cunku ozellerde kimse yok. Neyse bebisimin iyi oldugunu ogrendim ama su 1haftadır yasadıklarım cok zordu. psikolojim bozuldu resmen. Persembe gunu kendi drla gorustum iste rahimagzı acıklıgına bakıldı mı dedi bende bana bisey soylemedi dedim. neyse istanbula cık uzak olmadıgımız icin gel dedi. Neyse feribotu kacırdık ve gene kahverengi lekelenme tarzı geldigi icin ozel dra gittik. sonra orda bebisimin iyi saglıklı oldugunu gordum drda moral verdi cok sukur. hatta dr erkek olursa beni arayın erkeğe benziyor dedi. Neyse Cuma gunu kendi drmuza gittik hicbir problem yok dedi bazen kılcal damarlardan dolayı kanama olabiliyormus. Rahimde bir acılma yokmus ama kasık agrılarım oldugu icin bir igne verdi onu oldum. ense kalınlıgı icin de pzt gunu gittik.
Ay kızlar pzt gunu bebisi gormeye gittigimizde namaz kılar gibi duruyordu ve hicbiseye tepki yok dr boyle olcemeyiz dedi oksurdum gobegi salladık ama banamısın demiyor birde ayakları capraz yapmıs varya cok komikti. neyse 5 dk yuru tatlu biseyler ye dedi he.emen yedik ve yaramaz donmus :))
ense kalınlıgımız ve burun kemigi olcumuz yapıldı. temiz cıktı cok sukur. Ve cinsiyeti ogrenmek istiyomuyuz dedi :) ben de tabiki dedim kesin olmamakla birlikte erkek dedi. Pipisinin resmini de bize verdi :)) Sonra cıkarken de cinsiyet %100 degil hazırlık yapmayın 16.hafta da kesinlestiricem dedi ee bende durumuyum % kac ihtimal peki dedim gene % vermedi ama buyuk yuzdeler dedi :))
Boyle iste kızlar cok uzun yazdım ama okadar zor bir hafta gecirdimki ama cok sukur minigim beni daha fazla uzmedi ve insallah uzmeyecek bundan sonra. 3ayı atlattık Allahın izniyle . Allah kimseye yasatmasın arkadaslar. Kayınvalidemde kalıyorum oyuzden ınternetim sınırlı. Aksamları esimin cebinden okuyorum sizi ama cevap yazamadım cepten uzun uzun :))
Dua edin bize olur mu bidaha bu afacan beni üzmesin :)))
arkadaşlar 2 li taramaz testinde 13 haftalık çıktı tam net çıkıyormu acaba artık budur deilmi benim haftam çünkü 1 hafta önde die doğum tarihini farklı farklı dio doktor sıkıldım
hihoyyythihoyyyt.bende şubatta doğum yapıcam ALLAH NASIP EDERSE.DÜN DOKTORA GİTTİM %70 KIZ DEDİ ÇOKK MUTLUYUM .2HAFTAYA KADAR TAM BELLİ OLURMUŞ.15 HAFTALIK HAMİLEYİM.
burcuberru canımcım daha önce sorum burda bu konuyu ama msjım arada kaynadı diğer şeyleri burdan paylaşıyoruz tabiki bu konu benim için çok önemli çünkü aslında hepimiz için önemli o yüzden böyle bir konu açma ihtiyacı duydum herkesin doktoru ayrı birşey söyleyebiliyor şunu ye bunu yeme diye
elbette hepimiz için çok önemli ama ben takip edemiyorum açıkcası kendi adıma konuşayım buraya bile okuyorum cevap yazmaya gelince hep iş çıkıyor canım topik konun çok güzel ama farklı farklı yetişmek zor oluyor bana
mrb şubat anneleri nasılsınız.
bizler çok şükür iyiyizzz.
rahatsız olan arkadaşlara
çok çok geçmiş olsunnn[/QUOT
tekrar hoşgeldin iyiyiz bizde dr olan arkadaşların gelmesini bekliyoruz güzrl haberleri vardır umarım.
ayy ben ne yapıcam bugün ilk defa bulantılar için dün dr un verdiği ilaçı aldım iyi hoş bulantılarımı kesti ama ben paso birşeyler yiyorum bugün.tamam halen tiskindiğim şeyleri yiyemiyorum ama saat 9 dan beri 4 tane tost öğlen yemek yedim yarım kiloya yakın meyve yedim ve dur diyemiyorum yine acıktım.
Fikirevi dr a gidecekti bugün hatta Papatya da gidecekti gelmediler daha galiba.fikirevini merak ediyorum dr u ne dedi acaba zayıflamasına serum falan verse bari kız paraladı kendini.
hihoyyythihoyyyt.bende şubatta doğum yapıcam ALLAH NASIP EDERSE.DÜN DOKTORA GİTTİM %70 KIZ DEDİ ÇOKK MUTLUYUM .2HAFTAYA KADAR TAM BELLİ OLURMUŞ.15 HAFTALIK HAMİLEYİM.
çok çok geçmiş olsunnn
çok çok geçmiş olsunnn[/QUOT
tekrar hoşgeldin iyiyiz bizde dr olan arkadaşların gelmesini bekliyoruz güzrl haberleri vardır umarım.
hoşbulduk canım hadi inş.
bende yarın gidecegim doktura
inş. bende güzel haberler getiririm size.
hoşbulduk canımhayırlı olsun canım gözün aydınn sağlıklı sıhatli kucaklarsı inşallah miniğini.. opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm buyrunnnnnnnnn
yaa beni kimse duymuyoo
hassaslaşıyomuyum noluyorum pöff
:1no2: senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?