2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar 2 li taramaz testinde 13 haftalık çıktı tam net çıkıyormu acaba artık budur deilmi benim haftam çünkü 1 hafta önde die doğum tarihini farklı farklı dio doktor sıkıldım

gözün aydın canım....

teşekkür ederim canım
Benimki de 1.7 idi sanırım. Doktorum kötü bişey söylemedi. ıkili testin sonucunu da yarın alacağım.

demekki benim sonucum normal herkesin bu aralıklarda çıktı heralde sağol canım senin sonucunda iyi çıkar inşallah benim ne zaman çıkacağı belli değil bir atlatsak şu testleri iyice rahatlıcam

snm2008 sanada geçmiş olsun canım baya korku yaşamışsınız ALLAH bidaha göstermesin ve meleğin seni bidaha hiç üzmesin sorunsuz bir hamileliğimiz olur inşallah hepimizin

snm2008 geçmiş olsun senin bebiş gece gece heyecan aramış galiba adrelani yüksek olacak.bu tip sorunlar gece çıkınca çok zor oluyor dr a ulaşamıyorsun acil e gitsen bi dert gitmesen ayrı dert ama neyseki seninki bebekten kaynaklı değilmiş.

maviyeshill canım 2010 Şubat anneleri ile aramızda konuşmuştuk sadece göbiş resimleri ayrı topikte olsun diğerlerini hep burdan paylaşalım diye.her topikte ayrı birşey olunca yetişemiyoruzda birde işten katılınca yetişmek ve takip etmek inan zor oluyor.

Çok sevindim iyi olduğunuza. İnşallah üzmez seni bi daha.

arkadaşlar 2 li taramaz testinde 13 haftalık çıktı tam net çıkıyormu acaba artık budur deilmi benim haftam çünkü 1 hafta önde die doğum tarihini farklı farklı dio doktor sıkıldım

canım benimde dün bebeğin gelişimi 1 hafta ilerde çıktı doktora bende sordum değişebilirde dedi.ama böyle devam ederse doğumunu 1 hafta önce hesap ediyoruz bebeğim gelişimine göre dedi.yani değişebilirmiş canım şimdi 1 hafta önden gidip 1 ay sonra tam gününde çıkabilirmiş

hihoyyythihoyyyt.bende şubatta doğum yapıcam ALLAH NASIP EDERSE.DÜN DOKTORA GİTTİM %70 KIZ DEDİ ÇOKK MUTLUYUM .2HAFTAYA KADAR TAM BELLİ OLURMUŞ.15 HAFTALIK HAMİLEYİM.

Hoş geldin aramıza yeni Şubat annesi hayırlı olsun.

burcuberru canımcım daha önce sorum burda bu konuyu ama msjım arada kaynadı diğer şeyleri burdan paylaşıyoruz tabiki bu konu benim için çok önemli çünkü aslında hepimiz için önemli o yüzden böyle bir konu açma ihtiyacı duydum herkesin doktoru ayrı birşey söyleyebiliyor şunu ye bunu yeme diye

ayy ben ne yapıcam bugün ilk defa bulantılar için dün dr un verdiği ilaçı aldım iyi hoş bulantılarımı kesti ama ben paso birşeyler yiyorum bugün.tamam halen tiskindiğim şeyleri yiyemiyorum ama saat 9 dan beri 4 tane tost öğlen yemek yedim yarım kiloya yakın meyve yedim ve dur diyemiyorum yine acıktım.

Fikirevi dr a gidecekti bugün hatta Papatya da gidecekti gelmediler daha galiba.fikirevini merak ediyorum dr u ne dedi acaba zayıflamasına serum falan verse bari kız paraladı kendini.

elbette hepimiz için çok önemli ama ben takip edemiyorum açıkcası kendi adıma konuşayım buraya bile okuyorum cevap yazmaya gelince hep iş çıkıyor canım topik konun çok güzel ama farklı farklı yetişmek zor oluyor bana

haklısın canım ama biz zaten paylaşımlarımızı burdan yapıyoruz bende çoğu zaman geçmişi okuyamıyorum atladığımız çok şey olabiliyor.başka topic açmayalım diye karar almışsınız ama ben onuda okumadım

bu arada bir önceki msjın için bende senin gibiyim hatta şu anda bile önümde bir tepsi yemek duruyor durmadan yiyiyorum benide doktorun verdiği demir hapı böyle yaptı acayip iştahımı açtı kendimi durduramıyorum.ama seninde maşallahın var 4 tost birde öğlen yemeği olsun canım ye gitsin bebişine yarasın inşallah

mrb şubat anneleri nasılsınız.
bizler çok şükür iyiyizzz.

rahatsız olan arkadaşlara
çok çok geçmiş olsunnn

canım bende durmadan yiyorum hiç doymuyom ya kocaman bi tost yedim son yudumu yuttum sanki hiç bişiy yememiş gibiydim delikafadulden hebire bişiyler yemem lazım bide karnım tok olsada gözüm doymuyo canım çekiyo nasıl bişiydir anlamadım kaydirigubbakcemile3
fikirevini bende meerak ettim nerelerde kaldı ya birlikte yaptırıcaktık ben aldım sonuçları

hihoyyythihoyyyt.bende şubatta doğum yapıcam ALLAH NASIP EDERSE.DÜN DOKTORA GİTTİM %70 KIZ DEDİ ÇOKK MUTLUYUM .2HAFTAYA KADAR TAM BELLİ OLURMUŞ.15 HAFTALIK HAMİLEYİM.

hayırlı olsun canım gözün aydınn sağlıklı sıhatli kucaklarsı inşallah miniğini.. opuyorumnanaktan

mrb şubat anneleri nasılsınız.
bizler çok şükür iyiyizzz.

rahatsız olan arkadaşlara
çok çok geçmiş olsunnn

hoşgeldin canımm buyrunnnnnnnnn

Hamile kadin duygusaldir**

- hick, hick hick...
- N'oldu askim, bisey mi var?
- Daha n'olsun Ahmet. Baksana su televizyona...
- E ne var, mankenler Laila'da egleniyolar.
- Farketmedin mi??
- Yoo neyii.
- Bak su ortadaki kirmizili kiz var ya, ben anlarim, gozlerinden belli. Nasil kederli nasil uzgun. Sen bakma egleniyo gibi g?r?nd?g?ne, kim bilir ne derdi var garibin... Dokunsan aglayacak kizcagiz. Hick, hick.
- Haydaaaaaaaa.........

**Hamile kadin sinirlidir**

- Ellerine saglik askim, yemek harika olmus. Biraz daha sulu olsaydi.
- Ne demek istiyosun sen Ahmet
- Hiic ne diycem. Dedim ki biras daha su......
- Kes kes anladim ben seni anladiiiiiiim. Annen ?amur yapsa bayila bayila yersin dimi.
- Ama Hayatim. Ben simdi ne de...
- Bak hala konusuyo, o kadar merakliysan annenin yemeklerine gider annenin yanina yerlesir, orada yersin doya doya.
- Iyi de Askim ben simdi annemden bahse..
- He ben durduk yere cikartiyorum yane dimi, kiskaniyo muyum ben senin anneni onu mu demek istiyosun.
- Yok Hayatim ben kiskandigini filan s?ylemek isteme...
- Kes Ahmet kes, daha fasla konusup sinirlendirme beni. Hem suclu hem g?cl? yaaaaa...
- Haydaaaaaaa....

**Hamile kadinin tanimlanamaz agrilari vardir**

-Ayh. Ahmet kalk.
- Noldu Hayatim, bi yerin mi agriyo.
- Evet ayh, elimi tut da dogrulayim.
- Neren agriyo sevgilim.
- Nasil anlatiyim ki yaa. B?yle su sag taraftaki kaburga kemigim sanki kirilmis, damarlari gerdirip b?yle liflere dogru bastiraraktan.
-
- Yani sanki b?yle lifler kopmus da damarlara carparaktan kemiklere b?yle dolanip da... Anladin dimi?
- (saskin bakislar)
- Uffff. Uyu Ahmet uyuuu.

** Hamile kadinlar fena aserir**

- Ahmeeet.
- ...........
- Ahmet kalk. Canim acayip kavun istedi.
- Yarin alsam olmaz mi askim yaaaaaaaa.
- Tabi ki olmaz. Simdi Alman lazim.
- Tamam Hayatim alayim.
(tam kapidan cikacakken)
- Ahmet dur dur. Simdi de s?yle kaymakli bi ekmek kadayifi cekti canim. Bosver kavunu onu al sen.
- Tamam Hayatim.
- Ahmeeet. Ciktin mi caniiim.
- S?le Hayatim, tam cikiyodum.
- Bak sen kadayifi da birak. Hani gecen belgeselde cikmisti ya b?yle kirmizi bi meyve, bi tek Afrikada yetiisiyomus. Ondan getir sen.
- E yuhhh artik.
- : (

** Hamile kadin kiskan? olur**

- Ondan sonra Hayatim. Ayse Hanim da katildi mi tartismaya.
- HAngi Ayse Hanimmis bu.
- E bizim ofisteki memure Ayse hanim.
- Daha ?nce hic bahsetmemistin bu Ayse hanimdan. Niye soz etmedin.
- Sirasi gelmemistir Hayatim
- Bilmemi istemedigin bisey var da ondan mi anlatmadin bana bu kadini.
- Yok Hayatim ne olabilir ki. Alemsin valla.
- Sozu gecistirme Ahmet. Kim bu Ayse hanim. Ne var aranizda.
- Olur mu oole sey askim. Hem kac yasinda kadin.
- He ?yle miii? Yasi kucuk bi citir olsa fena olmas hani dime? Adisin Ahmet.
- Haydaaaaa...

kızlar az önce bu yazıyı buldum çok güldüm paylaşmak istedim

voles,essemayit,burcuberru,maviyeshill,bulbul cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için.
Hicbirimiz yaşamayız insallah boyle yaramazların korkutmalarını.
Bu arada benim bulantılar epey hafifledi kızlar ilac almıyorum 1 haftadır. Neyse bu olay olduktan sonra bulantım azalınc okadar korktumki niye bulanmıyorum diye kafayı taktım. o da bir gostergeymis yani :))
neyse hayırlısıyla su yaramazların tekmelerini duyalım da ozaman kafamız bulanmaz. bidahaki randevum 12 eylülde 16 hafta olucaz ozaman insallah. kızlar dr beslenme konusunda artık duzenli beslenmeye baslaman lzm dedi. elevit ve demir hapı verdiç il demir hapı icme denememizde kustum :)pes etmedim ardından ikinciyi cıkarmadım. bunları hamileligin sonuna kadar alıcaz dedi. bildiginiz gibi et,tavuk ve hafatda 1 en az balık yemelisin dedi. kalsiyum acısından yesil sebzeler zengindir dedi. Enginar,semizotu,brokoli bol bol ye dedi. yogurt yiyorum ama sut içmiyorum dediğimde yavas yavas içmeye baslaman lazım dedi. benim de 3 gun ilerde bebişsim ve satı duzeltti rtık bebisin gelisimine gore takip edicez dedi. ben hala kilo almamısım artık bidahki kontrolede almanı bekliyorum dedi. ki deliler gibi yiyorum. dun ruyamda pizza yiyordum. sabah kalktım cnm pizza istiyor diye herhalde ruyamda acıktım. neyse midem tam duzelmedigi icin yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…