2010 Şubat Anneleri

selam kızlar herkesin iyi ve mutlu olmasını diliyorum allah tüm şikayetlerimizi kaldırsın güzel ve şen hamişler olalım...........

ben küçükkken gs liydim dayım bjk liydi dayı ben beşiktaşlıyım deyince para veriyodu :smiley-cool: az parasını yemedim :)

Bizimkide mi öyle yaparki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben cıkıyorum yine gelicem ama önce işlerimi halledeyim yoksa kociş beni vuracak kaydirigubbakcemile3

mrb güzel anne adayları nasılsınız?yaa arkadaşlar ben çok uyuyorum sizde mi öylesiniz?inş. bebişimde uykucu lurda beni üzmez geceleri:))))

nbatur cnm bende aynıyım
dokunmasalar günde 3 saat uyurum :))))))))

mrb kızlar.

escoscum geçmiş olsun. bence de dr'una danışmalısın. önemli bişey yoktur, ama bol bol dinlen bence.

essemayit ne güzel cici kız öyle Rabbim giydirmeyi nasip etsin inş cümlemize..

voles eğer resimdeki sensen hiç 30 yaşında ve 72 kilo birine benzemiyorsun. varsa başka resmin eklesene profiline,merak ettim..tabi sen de istersen :)

ya kızlar bende akşamları saat 9 u zor görüyorum... eşimle akşamları film izlerdik keyif yapardık... şimdi hiçbi filmin sonunu getiremiyosun diyo bana ama napim resmen gözkapaklarımla kavga ediyorum kapanmasınlar diye ama şampiyon hep aynı.... birde öğlen yemeklerinden sonra tatlı bi uyku bastırıyo evde olsam şekerleme yapcam ama iş yerinde olmuyo işte((

selam kızlar

volescim garip ama bugün bende senin gibi hissediyorum bomboş allah korusun sanki hamile değilim ne şişkinlik ne ne bi kıpırdanma sabahtan beri ona canımı sıkıyorum benimde kontrolüme daha 5 gün var pazartesi günü yani ya inşallah gene her zamanki gibi iyi haberlerle geliriz doktor amcanın yanından......üfffff ya geçmiyo bu merak daha9 gün önce gittim doktora ama diğer usg nin günü gelene kadar çatlıyo insan meraktan ya keşke evde ultrason olsaydı(

mrb kızlar.

escoscum geçmiş olsun. bence de dr'una danışmalısın. önemli bişey yoktur, ama bol bol dinlen bence.
ben bekliyorum valla bakalım devam etcek mi diye... korktum ya..

ben bilmiyroum ya korkuyorum bekliyim biraz
ben de oyle dusunuyorum hormanlar yeterli baskılayamazsa adet günü adet olur gibi bişişler olabiliyormuş..
canım aynısı benim başma geldi adet günm gelince kahverengi lekelenme oldu iki sonra biraz yoğunlaştı sonra gene azaldı 4 5 gün sürdü bebeğimde bi problem yoktu usg ye girdim felan çok şükür
yani adet oldun gibi mi oldu 4-5 gün sürdü??
canım dr. unu ara hemen bi git görün bence ben olsam beklemem ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede imkanın varsa git derim ben.. usg de bi baksın rahatla sende e tabi bizde...
doktor cok yogu n ya işyerindeyim bende 6 erkek 1 bayanız ofiste pek arayamayabilirim..
inşallah bişi olmaz canım.

bence adet zamanın olduğu içindir canım.opuyorumnanaktan

off inşallah fatos

senden daha beteri var BENN dün başım ağrıyor diye 6 da çıktım eve gittimakşam saat 6.30 da bi uyudum sabah 7.30 a kadar ama yinede haftalardır uykusuz gibiyim sabah yataktan çıkamadım.biz zaten kocayla aştık bu durumları söyleniyor ama yapacak birşey yok oda biliyor.yazık sürekli ben karımı özledim ya bune böyle çoçuğumuz olacak diye 9 ay karımı göremiyecekmiyim ben diyo.

hatta bi tüyo vereyim çok uyuyanın oğlu olur kasığı ağrıyanın kızı der bizimkilerde.bana o yüzden kesin senin oğlun olacak bu kadar uykuya diyorlar hayırlısı bakalım.

escos canım normal adet gibi deildi ilk 2 gün kahve rengi leke oldu 3 gün çok geldi koyu renk kan gibi ama sonra kahverengi leke şekline döndü çok şükür bitti bidahda olmadı ama sölemeyi unuttum bir kutu progestan içtim birde doktor bir tane besleyici iğne vurdu.

kızlar neşeli resim albümüm il yaşım diye bir kitap var ben arkadaşımda gördüm mutlaka alıcam sizde internetten bir inceleyin isterseniz ben çok beğendim

slm kızlar nasılsınız
yazlıktaydım geçmiş çok birikmiş yine okuyamayacağım inşallah herkesten güzel haberler vardır

dün ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 1.7 çıktı doktor iyi sayılır dedi canım sıkıldı biraz sizce iyimi

bu arada benimde kızım oluyor dayanamadım dün ilk cicisini aldım sonrada onu kızımın çocuklarına göstermek için saklıcam ilk kıyafeti olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…