kızlar bebişime gelen ilk hediyesi sizlerle paylaşmak istedim :ecrin_bebek:
selam kızlar herkesin iyi ve mutlu olmasını diliyorum allah tüm şikayetlerimizi kaldırsın güzel ve şen hamişler olalım...........
ben küçükkken gs liydim dayım bjk liydi dayı ben beşiktaşlıyım deyince para veriyodu :smiley-cool: az parasını yemedim :)
selam kızlar herkesin iyi ve mutlu olmasını diliyorum allah tüm şikayetlerimizi kaldırsın güzel ve şen hamişler olalım...........
mrb kızlar.
escoscum geçmiş olsun. bence de dr'una danışmalısın. önemli bişey yoktur, ama bol bol dinlen bence.
ben bekliyorum valla bakalım devam etcek mi diye... korktum ya..
ben bilmiyroum ya korkuyorum bekliyim birazGünaydın kızlar,
Canım benim her sabah karnıma kramp giriyor açıkçası. Alerjik astım olduğum için illaki hapşurarak uyanıyorum taş gibi oluyor karnım. Çok üzülüyorum ama elimden bişi gelmiyor. Kahverengi leke konusununda ise mutlaka doktorunla görüş. Kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum ama böyle durumlarda aramazsam dr um bana kızıyor. Boşuna mı verdik numarayı sana, bişiy olunca arıyacaksın diye... Sen de tedbir amaçlı aramalısın bence.
ben de oyle dusunuyorum hormanlar yeterli baskılayamazsa adet günü adet olur gibi bişişler olabiliyormuş..ESCOS Biraz bekle canm eger akıntının rengi kırmızıya dönerse hemen doktorunu ara çünkü kahverengi akıntı normal canm. Aynı benmde lekelenmelerim oldu hatta kırmızıya döndü doktora gittim proluton iğne verdi geçti canm.Stres yorgunluk bazen etkiliyor canm.Bol bol dinlen ayaklarını yukarıya dik öyle uzan kalkma fazla yerinden umarım bbişeycigin kalmaz merak etme.Bebeğe bişey olmuşmudur diye endişelenme sakın kötü düşünme .
yani adet oldun gibi mi oldu 4-5 gün sürdü??canım aynısı benim başma geldi adet günm gelince kahverengi lekelenme oldu iki sonra biraz yoğunlaştı sonra gene azaldı 4 5 gün sürdü bebeğimde bi problem yoktu usg ye girdim felan çok şükür
doktor cok yogu n ya işyerindeyim bende 6 erkek 1 bayanız ofiste pek arayamayabilirim..canım dr. unu ara hemen bi git görün bence ben olsam beklemem ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede imkanın varsa git derim ben.. usg de bi baksın rahatla sende e tabi bizde...
inşallah bişi olmaz canım.
bence adet zamanın olduğu içindir canım.opuyorumnanaktan
ya kızlar bende akşamları saat 9 u zor görüyorum... eşimle akşamları film izlerdik keyif yapardık... şimdi hiçbi filmin sonunu getiremiyosun diyo bana ama napim resmen gözkapaklarımla kavga ediyorum kapanmasınlar diye ama şampiyon hep aynı.... birde öğlen yemeklerinden sonra tatlı bi uyku bastırıyo evde olsam şekerleme yapcam ama iş yerinde olmuyo işte((
kızlar neşeli resim albümüm il yaşım diye bir kitap var ben arkadaşımda gördüm mutlaka alıcam sizde internetten bir inceleyin isterseniz ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?