2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canım....

aynen canım ya karnımda bi kıpırtı olucak diye öyle bekliyorum senin gene az kalmış bana 9 gün var daha ya bi yolu yok mu karnımızdaki bebeğimizin sesini dinlemenin uygun bi yolu illa soyulucakmıyız?

kızlar ben geldim 2li test sonucumu aldım doktor çok güzel dedi Allah ıma çok şükür
Oruç konusunuda sordum biz önermiyoruz ama kendine güveniyosan tutarım rahtsızlanmam diyosan tutabilirsin ama ben önermem dedi
maydanozu sordum yeme dedi onun suyunu sıkıp içiyolar adet sökülsün die bazen dedi.
ama tek tük yesen salatalara katsan az birşey olmaz dedi.

canım 1.7 gayet iyi bi değer iyi sayılır ne demek benimde 1.6 çıktı değerim risk 3 mm den büyük çıkarsa var. bu dr.lar tam dayaklık he... maşallah canım kızına çok sağlıklı şu anda... cicilerinide iyi günlerde giysin inşallah... ah bu cinsiyetler öğrenildikçe içim içimi yiyo benimki niye göstermiyo şeysini.... :asigim:

aynen canım ya karnımda bi kıpırtı olucak diye öyle bekliyorum senin gene az kalmış bana 9 gün var daha ya bi yolu yok mu karnımızdaki bebeğimizin sesini dinlemenin uygun bi yolu illa soyulucakmıyız?

canım ben geçen sağlı ocağına gittiğimde hamile bir bayan vardı kaç aylıktı bilmem ama bir cihazla kalo atışlarını dinlediler ben bile duydum bilgin olsun

streteskopla dinle kız ben bazen dinliyorum:lepi:
tanıdığın eczane varsa isteyiver

canım benim çok sağol içimi rahatlattın birde gittiğim doktor prof.du içim içimi yedi o lafından sonra.
inşallah sende gittiğinde öğrenirsin artık benden baya ilerdesin göstermesi gerekirdu ama utangaçmı olucak senin bebişin saklanıyor

gözün aydın canımmm çok sevindim... güzel haberler duyunca çok seviniyorum... alkisalkisalkis bende orucu tutmayı düşünmüyorum canım hamilelikte çok doğru bulmuyorum... onca saat aç susuz sonuçta bebeğimizin tam bizden besleneceği döneme geldik önceden açta kalsak bizim depomuzdan alıyordu aç kalması söz konusu değil ama artık büyüdüler ve yediklerimize ortak olmaya başladılar... ben oruç tutarken onada tutturmuş olucam en beslenmesi gereken zamanda.... gelişmesinde bi aksilik olsun istemiyorum Allah korusun....

evet canım tek yolu soyulacaz yada hastanedeki randevunun gününü bekliycez yada miniğimiz gümbür gümbür tekmeliycek tek yolu bunlar rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah hiçbirimiz üzülmeyiz şu bir kaç haftayı atlatınca daha rahat olcaz inşallah bebişlerimizin tekmelerini duyunca gerek kalmıycak doktorlara biz miniklerle aramızda halletcez inşallah:))

kızlar selam,
1 haftadır giremiyorum nete. biliyosunuz en son konusmalarımızda esim izin almıstı 4 gunlugune biyerlere kacacaktık. neyse gecen crsba gecesi bebisimiz bizi cok korkuttu. Gece 2gibi wccye girdim ve kanamam oldugunu gordum ve kızlar o an Allah kimseye yasatmasın okadar korktumki epey kanamam olmustu kahverengi sekilde. sonucta oldugmuz yerde kadın dogum dr yok en yakın yer 40 dk. gece o telasla gittik devlet hastanesine cunku ozellerde kimse yok. Neyse bebisimin iyi oldugunu ogrendim ama su 1haftadır yasadıklarım cok zordu. psikolojim bozuldu resmen. Persembe gunu kendi drla gorustum iste rahimagzı acıklıgına bakıldı mı dedi bende bana bisey soylemedi dedim. neyse istanbula cık uzak olmadıgımız icin gel dedi. Neyse feribotu kacırdık ve gene kahverengi lekelenme tarzı geldigi icin ozel dra gittik. sonra orda bebisimin iyi saglıklı oldugunu gordum drda moral verdi cok sukur. hatta dr erkek olursa beni arayın erkeğe benziyor dedi. Neyse Cuma gunu kendi drmuza gittik hicbir problem yok dedi bazen kılcal damarlardan dolayı kanama olabiliyormus. Rahimde bir acılma yokmus ama kasık agrılarım oldugu icin bir igne verdi onu oldum. ense kalınlıgı icin de pzt gunu gittik.
Ay kızlar pzt gunu bebisi gormeye gittigimizde namaz kılar gibi duruyordu ve hicbiseye tepki yok dr boyle olcemeyiz dedi oksurdum gobegi salladık ama banamısın demiyor birde ayakları capraz yapmıs varya cok komikti. neyse 5 dk yuru tatlu biseyler ye dedi he.emen yedik ve yaramaz donmus :))
ense kalınlıgımız ve burun kemigi olcumuz yapıldı. temiz cıktı cok sukur. Ve cinsiyeti ogrenmek istiyomuyuz dedi :) ben de tabiki dedim kesin olmamakla birlikte erkek dedi. Pipisinin resmini de bize verdi :)) Sonra cıkarken de cinsiyet %100 degil hazırlık yapmayın 16.hafta da kesinlestiricem dedi ee bende durumuyum % kac ihtimal peki dedim gene % vermedi ama buyuk yuzdeler dedi :))
Boyle iste kızlar cok uzun yazdım ama okadar zor bir hafta gecirdimki ama cok sukur minigim beni daha fazla uzmedi ve insallah uzmeyecek bundan sonra. 3ayı atlattık Allahın izniyle . Allah kimseye yasatmasın arkadaslar. Kayınvalidemde kalıyorum oyuzden ınternetim sınırlı. Aksamları esimin cebinden okuyorum sizi ama cevap yazamadım cepten uzun uzun :))
Dua edin bize olur mu bidaha bu afacan beni üzmesin :)))

Benimki de 1.7 idi sanırım. Doktorum kötü bişey söylemedi. İkili testin sonucunu da yarın alacağım.

inşallah canım walla o tekmeleri bende biran önce hissetmek istiyorum... bazı dr.ların ağzınan cimbizla alıyosun lafı... en azından tekmeleri hissettikçe bilirim ki bebeğim iyi ....

canım walla zor bi hafta olmuş cidden ama sonucun tatlı bitmesine çok sevindim canım... oğluşun şaka yapmış sana ... ama üzmesin bakim anneyi klava: yazık anneye bundan sonra uslu uslu büyüsün tekmelere razıyız başka bi acı yaşatmasınlar bizlere.... Allahım hepsini korusun inşallah :Saruboceq:

sağol canım benim
oruç konusunda bende senin gibi düşünüyorum korkuyorum bişiy olmasından bugün öğlen dışarı çıktım 1 saat sonuçalrımı alamaya yanıma su almayı unutmuşum minübüste baygınlık geldi zor dayandım inene kadar tutmak çok zor sıcaklarda

snm2008 canım geçmiş olsun ama sorun olmamasıda güzel gözün aydın cinsiyetinide görmüşsünüz hadi hayırlısı ben göremedim uyuyodu

merhaba arkadaşlarımm...... naılsınız? pek okuyamıyorum geçmişi ama arada takip ediyorum, inşallah iyisinizdir. bizde iyiyiz çok şükür annemdeyim hala, cuma dönüyorum evime nasipse. burda pek nete girmiyorum eve gidince bol bol yazuşuruk :)
öptüm... a.s. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…