- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
fikirevi gözün aydın..
ancak benim için haberler o kadar iyi değil b virüsü hamilelikten sonra kaptığım anlaşıldı yarın doktorşa kara vereceğiz ve sanırım gebeliğim sonlanacak benim için dua edin
günaydın serapçım nasılsın.benim ikili testin sonucu biri riskli çıktı.4lü tarama yapacaz dedi. sen nasılsın bebiş nasıl canım.zemuszemus
fikirevi gözün aydın..
ancak benim için haberler o kadar iyi değil b virüsü hamilelikten sonra kaptığım anlaşıldı yarın doktorşa kara vereceğiz ve sanırım gebeliğim sonlanacak benim için dua edin
canım hayırdır ne oldu ben uzak kaldım konulardan üzüldüm bak şimdi biz iyiyiz dün ilk defa sanki kıpırdama hissettim içimde dinlenmeye çalışıyorum işte özledim valla sizler çok sağol canım çok duyarlısın çok öptüm sevgiler herkese
selam kızlar bende 13 haftalık hamileyim. geçen hafta ikili testim yapıldı. sonuç çok şükür normal çıktı ama yaşımdan dolayı amniosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.10 gün sonrada cinsiyet için gidicem allah nasip ederse.ama bir şey dikkatimi çekti genelde hep kız var değil mi?demekki kız senesi:)
Kızlar hepİnİzİ Çok ÖpÜyorum kendİnİze İy bakın benİm bulantılarım geÇtİ artık normale dÖndÜm kİ gerÇİ Çok olmamıŞtı ama olsun sevgİyle kalın
fikirevi gözün aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?