2010 Şubat Anneleri

fikirevi gözün aydın..

ancak benim için haberler o kadar iyi değil b virüsü hamilelikten sonra kaptığım anlaşıldı yarın doktorşa kara vereceğiz ve sanırım gebeliğim sonlanacak benim için dua edin

ahucum gÖzÜn aydın tatlım.
melocum allah yardım etsın canım ınŞallah bebıŞe zarar gelmeden atlatılrsın.

dualarım seninle güzelim: allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var eşim ikilitest sonucumu almış ama yabancı dil hiçbirşey anlamadım normal değerlerin kaç olması gerekiyor biliyormusunuz?

günaydın serapçım nasılsın.benim ikili testin sonucu biri riskli çıktı.4lü tarama yapacaz dedi. sen nasılsın bebiş nasıl canım.zemuszemus

canım hayırdır ne oldu ben uzak kaldım konulardan üzüldüm bak şimdi biz iyiyiz dün ilk defa sanki kıpırdama hissettim içimde dinlenmeye çalışıyorum işte özledim valla sizler çok sağol canım çok duyarlısın çok öptüm sevgiler herkese

allah hakkınızda hayırlı olan neyse onu göstersin...........

es;8556744]canikolar günaydınn nasılsınız bakalım bugün maşallahınız var.... maşallah hepinizeee

canım ismim Esra başka ne diye sesleniyolar anlamadım şeniz mi? ben denk gelmedim canım ama diyolarsada mahsuru yok... kaydirigubbakcemile3 ama tek adım var kaydirigubbakcemile3

maşallah canım maşallah hamarat gördüm seni 3 lü testte sadece kan alınıyor başka bişey yok canım... karından su alınıyor dediğin Amniyosentez testtlerinde risk görülen anne adaylarına dr. isteği doğrultusunda yapılıyor bizden farklı bi durum o Kurbiş yaptırdı onu maalesef inşallah test sonuçları iyi çıkar onunda hayırlısıyla... 3 lü testten korkmana gerek yok yani sadece kan alıcaklar....

amin canım aminnn hep birlikte inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla... :Saruboceq:

canım aşkolsun ya niye merak etmiyelim burda hepimiz birbirimizi merak ediyoruz hepimizin yaşadığı deneyimler önemli bilmek istiyoruz... hadi tatilini bitir gelde (eminim sen bitsin istemiyosundur gerçi ama) kaldığımız yerden muhabbete aynen devam.... opuyorumnanaktan

selam canım çok sağol cevap yazdığın için evet tatil bitmese keşke hiç valla bende özlediö sizleri muhabbete yabancı kalmak kötüymüş neyse az kaldı sizleri çok öptüm sevgiyle kalın bebişlere ve kendiniz dikkat edin SERAPP

canım ben bugün 17. haftama giriyorum ama o dediklerini 10 gün öncesine kadar yaşadım umarım sende en kısa zamanda atlatırsın.....

günaydın canlarım hayırlı sabahlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Kızlar hepınızı Çok ÖpÜyorum kendınıze ıy bakın benım bulantılarım geÇtı artık normale dÖndÜm kı gerÇı Çok olmamıŞtı ama olsun sevgıyle kalın

canım 2li test sonuçlarında 4 tane grafik var 3 ü düşük risk biri yüksek risk çıktı. ayın 10 nunda 4 li tarama yapçak inşallah ii çıkar çıkmazsa allah korusun karından su alacakmış çok korkuyom serapım dua et ban.:Saruboceq:

selam kızlar bende 13 haftalık hamileyim. geçen hafta ikili testim yapıldı. sonuç çok şükür normal çıktı ama yaşımdan dolayı amniosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.10 gün sonrada cinsiyet için gidicem allah nasip ederse.ama bir şey dikkatimi çekti genelde hep kız var değil mi?demekki kız senesi:)

günaydın kızlar...

melocum, Rabbim hakkında hayırlısını versin, çok zor bir karar vereceksiniz.Allah yardımcın olsun canım..

yağmur20 hoşgeldin canım aramıza.. Allah tamamına erdirsin inş. vee şubat anneleri listesinin 100. annesi sensin..

aramıza hoşgeldin canım doktormu istedi amniosebtezi istediyse yaptır

Allah yardımcın olsun canım hakkımızda herşeyin hayırlısı.Üzme kendini ve dr dan gelince bizede haber ver.çok geçmiş olsun :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…