2010 Şubat Anneleri

ben iki kilo verdim ama geri almaya başladım. 1 kilosunu geri aldım. Ben elevit ve demir ilacını sabah içince kötü oluyorum. O zaman yine kokulara hassasiyet başlıyor. Bütün gün tetikte oluyorum. Çareyi yatarken içmekte buldum...

Geçmiş olsun kanamam olmadı ama tahmin edebiliyorum ne kadar üzücü.bebeğim sağlıklımı ya birşey olursa korkusu zor.herşey yolunda gider inşallah.

canım geçmiş olsun yaa inş hemen iyi olursun bebeğinde zarar görmez bol bol dua et Rabbim şu mubarek ramazan ayında duaları boş çevirmez tekrar geçmiş olsun canım

Günaydın!!!..zemuszemusbugün mide yanmaları dşında bi sorun yok sabah sabha kıymalı börek yedim.mmmm çok iiyiydi!!!

günaydın mide yanması bulantılar geçince olurmuş zaten
afiyet olsun börekler yarasınn kuzuna ama hamur işide kilo yapar die korkuyorum ben ama yemedende edmiyorum 2 haftadr bir iştahım açıldı nasıl yiyorum durmadan bişiyler tıkınıyorum 1 kilo aldım 51 kilo oldum :)

Canım sağlık ocağı nerden anladı idrar yolu enfeksiyonu olduğunu onlar da mı tahlil yaptı. Bir de ziyaretine geliriz demişler ya senin evine mi geliceklermiş. Ben daha kayıt olmadım. Bizim çok yakına açıldı sağlık ocağı oraya gittim kayıda ama daha kayıt defterlerimiz yok sonra gel dediler...

Çok geçmiş olsun canım. Yıkım oldu yazmışsın, beni de korkuttun ama çok şükür bebeğin iyiymiş. Diğer tahlillerini de tamamlayınca biraz rahatlarsın canım. İnşallah tekrar etmez, üzmez seni.

keşke bende yıyebilsem dr. beslenemıyosun dedi ağzım uçuk içinde vücut direnci düşmüş bebişini düşün dedi düşünüyorum ama ne yapayım yıyemıyorummafoldumben

keşke bende yıyebilsem dr. beslenemıyosun dedi ağzım uçuk içinde vücut direnci düşmüş bebişini düşün dedi düşünüyorum ama ne yapayım yıyemıyorummafoldumben

ay canım ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum benimde bulantılarım 5. haftadan 11 haftaya kadar sürdü ilk zamanlar hele bişiy yiyemiyodum hiç kusmadım ama gece yarısı mide bulantısıyla uyanıyodum bişiy yiyemiyodum en iyi armut geldi kaç kio armut tükettim bilmiyorum çok şükür geçti doktorun serum felan vermedimi vitamin felan ? bazılarının gebeliğin sonuna kadar sürüyomuş imş. öle olmaz tatlım bazısı çıkarsada yiyo çünkü sen yediğin zaman bebiş alıyomuş alıcağını çıkarsada yarıyormuş zor ama böle dene istersen.
ağzında uçuk çıkmış sıkıntıdan olmuştur geçmiş olsun

vitamin verdi uçuklar beslenememekten çıkmış umarım bitecek

uyumak istiyorum bayılıcam uykusuzluktan bide tansiyoum düşmüş 10 / 5 ayran içtim yemek yiyip uzanıcam biraz iş yerindeyim patron geç gelecek 1 saat uyusam yeter walla.
birde kızlar şişen varmı aranızda benim akşamları ayaklarım çok şiş oluyor.

Biliyorum cnm alınmadım zaten ama yardımınıza ihtiyacım var yazdım bu az çok birilerinin dikkatini çekmeliydi birtek senin çekti.boşver kimin ne sorunu varsa onu konuşuyor işte.benimde cvp yazamadığım kişiler oluyor ama önemli konular varsa yada sorular muhakkak cvp yazmaya çalışıyorum..bir iki kişi sürekli kendi aralarında konuşacaklarsa bunu msn de yapmalılar bence burda bir grubuz haksızmıyım.ben burda herkesi çok seviyorum hamilelik pskolojisi işte kimse kırılmasın.

Cnm çok geçmiş olsun.tansiyonuna dikkat et stres üzüntü düşmanı biliyorsun.herşey yolundaymış ne güzelkendine dikkat et cnm yat sürekli dinlen.:teselli:

çok haklısın cnm hareketlerini bir hissetsek.o zamanda paniklemeye başlıcaz ay bugün hareket etmedi ay 4 saatte bir hareket ediyorkaydirigubbakcemile3Benim bir arkadaşımın bir gün hiç hareket etmedi son aylarıydı korktu ertesi gün dr gitti uyuyormuş.yani 9 ay panik sürekli olucak galiba.

aryacım kusura bakma canım ya ben temizlik yapıyorum o yüzde o kuyup çıkıyorum.ingilizceden ben anlıyorum ama nasıl olucakk.bide doktora ne zaman göstercen opuyorumnanaktan

essemayit lekelenme tekrarlamadı ok diye düşünüyorum durum ama akşam yine çok uyudum.. İyi geliyor ne yapayım.. uyuyorum.. ben normalde depek yemek seçen biri değilim ama etleri pilavı makarnayı falan yiyemiyourm meyve ve sebze ile iyi aram birde yapay şeyler yememeye çalışıyorum (maviyesill icin bildireyim :)) bi tek sitenin birinde yazıyorsu lifli seyler için sabah kornflakes yeyin diye onu denedim bugun ama çok şekerli geldi midem bulandı sütü de sevmiyorum zaten bi daha yemem.. sonra börek yiyince bastırsı iyi geldi.. ekşi yiyenin kızı, tatlı yiyenin oğlu oluyormuş tamam da tuzlu yiyenin nesi oluyor pekiii??yerimseniben

Ben sabahları aç karnına trioid ilacı içtiğimden demiri inhibe ediyormus(emilimini azaltıyor) o yüzden akşam yemeklerden sonra içiyorum folik asit hapı midemi bulandırırdı ama bunda öyle bi etki görmedim belki hapı içince hemen uyyorum ya ondandır.. akşam içmekte sakınca yok sanıyorum

bence mümkün oldukça limon, limonata, domates gibi seyleri yemeye calis yiyebiliyorsam üzüm,mısır falan ye... limonata mideye kötü gelmiyor aksine bana hep iyi geldi.. Hem de bl vitaminli uçuk-aft lara da iyi gelir?? ne dersin olabilir mi?? bir de bence iştahlı biri ile yemeye otur belki açar canım ne dersin?kaydirigubbakcemile

aryaa... ben de okudum ama yorum yazana kadar öğle yemek arası oldu.. aklıma ne geldi sen bi şekilde sonucu buraya yükleye biliyorsan yada yazabilirsen sana çeviri yapabilrim?? OK? örnek bi adet de bulucam anlamını sana atıcam ok? Nolur sıkmayın canınızı.. bebiişii düşün mutlu ol ok??:teselli:

escos meyve sebzeyle aran iyiyse iyi et bende yiyemiyorum balık yemek gerekiyo ama hiç sevmem
süt çok önemli ama ben günde iki bardak süt içiyorum mutalaka çok faydası var bi kase yoğurt yemeğe çalışyorum sütlaç felan yapsan yesende olur ben sütü dolaptan çıkarıp su gibi içiyorum hiç nefes almadan
tuzlu yiyince ne oluyor bende bilmiyorum ama ben tatlı yedim hemde çok seviyorum aretim hiç yiyemedi görümek bile istemedi hamile şuanda kızı olucak , benimde içime hep kızım olucak gibi geliyo hayrılsıı

Son düzenleme:

bende ilk zamanlar süt içiyordum ama artık miğdem bulanıyor son 2 haftadır falan içemiyorum.yoğurduda bıraktım ama günde 1 avuç ceviz ve bol meyve yiyorum.dr meyveyi sakın ihmal etme dedi dedi .
birde elevit i tok karın demir ilaçını aç karnına dedi bana dr siz nasıl alıyorsunuz banada demir ilaçı bulantı yapıyor gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…