kızlar yardımınıza ihtiyacım var eşim ikilitest sonucumu almış ama yabancı dil hiçbirşey anlamadım normal değerlerin kaç olması gerekiyor biliyormusunuz?
Günaydınnnnn nasılsınız ?
biz bugün iyi gibiyiz ama annenin uykusu var bide sürekli tıkınıyo.onun haricinde annem de bende iyiyiz :)
slm kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıllar ayy kızlar bişi soracam sizdede varmı dün gece başımın agrısından çatlıyodum kafamı kaldıramıyodum yatmadan önce duş aldım ve burnumdan çok az da olsa kan geldi ve çok şükür ki agrısı o kadar kalmadı burun kanaması iyi bişeymi sizce hamişlikte
hayatım istersen netten gir aynı ikili test kağıdı gibi değerleri gösteren siteler var ben aldım osnucumu ama değerleri hiç bilimiyorum doktor çok normal dedi ama yanımda deil kağıt netten bi baksan
tansiyon aleti var ama aklıma hiç bakmak gelmedi haklısın aslında ensemden geliyo çünkü agrı ayyyy allah korusun inş tansiyon değildir
saol cnm cvp yazdığın için baktım netten ama hiç birşey anlamadım mecbur dr gittiğimde öğrenicem.iki tane grafik var onlardada hiç birşey anlaşılmıyor.not filanda yok ing.pek iyi değil çözemedim eşimin iyidir o dahi çözemedi.benimki biraz farklı nettekilerden ama yinede saol.bende kapris yapıcam artık bana kimse cvp yazmıyor diye:umursamaz: Ama kıyamıyorum size:çok üzgünüm:
Günaydınlar herkese...
maşallah ebru hanım bu ne enerji
Biz de sümsük sümsük dolanıyoz:S Yatmakla geçecek heralde benim hamileliğimkafamçokkarıştı
Kızlar Pzt günü kanamayla beraber 2 gün hastanede yattım . Dün akşam çıkabildim. İlkini anlamamıştım ama bu sefer benim için yıkım oldu. Hem kanama hem yüksek tansiyon. Doktor karaciğer enzimlerime baktırdı ıvır zıvır bir sürü test yapıldı. Yavrum bebeğim de nasıl hareketli içerde maşallah topaç gibi dönüyor. Onu öyle gördükçe ben kendi kendime kızıyorum bir bebeği tutamıyorsun diye.. Ailemden kimse yok yanımda zaten gelseler de ev ev üstüne olmuyor bir süre sonra sıkılıyorlar. Ben gideyim desem yola çıkamıyorum. Ne plasentada ne bebekte görülen yapısal bir kusur yok ama böyle de oluyormuş. Doktorum 9 ay bile kanayan olduğunusöyledi. Bir hafta tansiyon ölçümü yapıcam.. Hafta olarak erken ama bu Pzt ayrıntılı doppler ultrasona giriyorum. Benim için dua edin bu arada fazla giremicem inşallah aralarda görüşürüz. hepinize sağlıklı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?