2010 Şubat Anneleri

Voles senin kızın olucak bence.. içime doğdu bi an, söylemek istedim :))) bakalım tutacak mı?

hayırlısı olsun canım düşünceni paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan

canım bu haftalarda burun kanaması normal biliyosun ama şiddeti,ne bağlı birazda tabiki... çok şiddetli oluyosa mutlaka dr. unla konuş canım... sonuçta o kanlar bize lazım o kadar ilaç alıyoruz....

esmacım walla sizler kız dedikçe bende kıza yönleniyorum bide oğluş çıkarsa tam komedi olur... bu zamana kadar babaannemiz yüzünden melissa diye sevdik zaten.... babaannemizin içine kız doğuyoda en başından beri gitmiş etekler, pembe pembe eşofmanlar falan almış:)) babaanne ya erkekse diyorum olsun bunlar dursun 2. ye diyo:)))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haklısın hayatım sabah yıne doktordan gelınce kanamaya basladı yoruldum dıye yataga uzanmıstım bırden asırı kanadı butun yatagım yastıgım halım hep kan oldu banyoya gıdınceye kadar. esım cok ısrar ettı hadı doktora gıdelım dıye ama ben kabul etmedım normal dıye zaten bıraz daha devam ederse gıdecem mecbur

benim göbeğim maşallah burnumda:)) karnı burnunda diyolar ya ben öyleyim işte:))) insan ister istemez bu hale gelince anne olucağına daha çok inanıyo kaydirigubbakcemile3

Ben bu cuma ikili teste gidicem. Bebeği en son 6 haftalıkken görmüştüm. Daha doğrusu görememiştim çünkü arkadaş 1mmydi! Belki onun için daha kendimi hamile gibi hissedemiyorum..

Ay ben her gün günde 10 posta ayna karşısına geçiyorum çıktı mı göbeğim diye ama yemek de yemesem tık yok. Bu cuma 12. haftaya giricem ben de..

merhabalar kızlar , şimdi geldik doktordan üçlü testimiz yapıldı, çok şükür ölçümlerimizin hepsi normal çıktı, kan testinin sonucunuda cumartesi günü alacakmışız evet kızlar rüyalarım gerçek oldu %90 kızım olacakmış çok mutluyum çooookkkkkkk....................

hayırlı olsn canım gozun aydn senın 2 oglun vardı kız ıstıyordun dımı rabbım gonlune gore vermıs ne guzel herkesın ole olur ınsallah

Gözünaydın... Darısı başıma.. :Saruboceq:

hayırlı olsn canım gozun aydn senın 2 oglun vardı kız ıstıyordun dımı rabbım gonlune gore vermıs ne guzel herkesın ole olur ınsallah

Evet canım 2 tane oğlum var ayaklarım yere basmıyor sanki rabbim herkesin gönlündekini versin inş.sağlıklada kucağımıza alırız inş bebişlerimizi..

Kızlar ben geldim Allaha şükür testler temizmiş:Saruboceq:
Cinsiyeti yine öğrenemedik yine göstermedi edepsiz.kaydirigubbakcemile3
2 hafta sonraya kaldı.
Bu arada soruları sordum Batmalar için normal dedi kasılmalar ve karnın taş gibi olması pek iyi değilmiş adet sancısına benze sancılar kramplar iğne batmaları normalmiş.baş ağrısı için ilaç sordum hiç bir şekilde ilaç vermem sana dedi:bbo: yat uyu başın ağrıyınca dedi.bu arada 1.5 kilo almışım kızlar ben kızdı dr çok dedi.haftada 400 gr alıcaksın dedi.ama ben kilo vermiştim filan dedim 1 ayda bu kiloyu alman fazla dedi.ceviz yiyiyorum dedim haftada 2 kez bir avuç yicekmişim ben hergün yiyiyordum.şimdi dikkat edicem biraz artık.

Benim sıpa sırt üstü yatmıştı bisiklet çeviriodu bacaklarıyla volesle benöğrenemicez galiba cinsiyeti tam.ama maşallah çok büyümüştüikili test kötü diye çok korkmuştum şükür kızlar ya saolun dualarınız için geçmişi okuyamadım henüz.şimdi bir okuyayım.

Evet canım 2 tane oğlum var ayaklarım yere basmıyor sanki rabbim herkesin gönlündekini versin inş.sağlıklada kucağımıza alırız inş bebişlerimizi..

ayy nasıl sevındıgını tahmın edebılıyorum ınsallah hayılrı evlat olur benımde bı akrabam kız cocugu cok ıstıyordu 5 oglu oldu artık vazgectı kızdan bende hep kız kardesım olsun ıstemısımdır artık gec kızım olsun ıstedım onada erkek dedı ınsallah ıkıncısı kız olur butun dualrım o yonde rabbım kabul eder ınsallah

gozun aydın canım benım. bende gıttım bugun doktora benım kıde acmadı bacakları baya ugrastı doktor ama yok bıze el sallamaktan backları acmaya fırsatı olmadı
cok sukur ıkılınde temızmıs

ay selmacım çok sevindim canım adına yaa Rabbim hayırlısıyla kız evlat mutluluğunuda yaşatıcak sana... ama çekiceği var o kızın söyliyim canım 2 tane abi başında göz açtırmazlar ona eminim ...kaydirigubbakcemile3

oyy oyyyyy sportmen olcak desene :))) ay canım kıyamam ya sende öğrenemedin cinsiyeti bu sevinç bizim kursağımızda kaldı walla hayırlısıyla bi öğrenseydik artık kızmı erkek mi?.. testlerde temiz çıkmış şimdi senden mutlusu yoktur ohh sevin walla hak ettin çok stres yapmıştın gözün aydın canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım gözünaydın çok sevindim 2 prensten sonra 1 prenses ne tatlı olurki sorma opuyorumnanaktan

Hadi gözünaydın aryacım sonuçların temiz çıkmış,bidahaki randevuda gösterir cinsiyetini belki annesi .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…