bizim senle randevularımız hep aynı gün oluyor bundan önceki de aynıydı :) ben de 12 eylül 13.30 da gidicem. bizim de cinsiyet kesinleşecek gerçi büyük ihtimalle erkek dedi ama insan gene %100 olmadan soranlara söyleyemiyorum sonradan değişir filan diye :kedi:
kızlar ufak ufak alısverise basladınız mı? ben daha hic bisey almadım ama cinsiyet bir dahaki randevuda kesinlesince hem 4 aya giricez alırım diyorum. su adrese baksanıza güzel seyler var.
BEBE VE ÇEYİZ SARAYI
kızlar ufak ufak alısverise basladınız mı? ben daha hic bisey almadım ama cinsiyet bir dahaki randevuda kesinlesince hem 4 aya giricez alırım diyorum. su adrese baksanıza güzel seyler var.
BEBE VE ÇEYİZ SARAYI
kızlar ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini içime hep kız doğuyor ama senin erkek diolar acaip tatalı felan yiyorum çok aşeriyorumm 12 eylülde randevum inş. gösterir yaramaz gene herkesten sonra öğrenicem sanırım
benim randevuda 2,30 da eşimle gidicem ilk kez babasının hatrına inş. cinsiyetini gösterir kuzum babasına naniknanik yapsın kaydirigubbakcemile3 .son gittiğimde uyuyomuş okadar çikolata yedim uyanmadı yaramaz
demek sana erkek dedi hee ay benim ne olcek bakam
evet çok güzel şeyler var sitede içim bi hoş oluyo duygulanıyorum
yaa biz annemi olucaz ya hala inanamıyorum annellik hormonum salgılanmadımı acabaa
kızlar benim karnım yemek yiyince daha çokbelli oluyor yaaa...
ne zaman büyücek tam anlamıyla bu göbek :gitme:
kanamam olunca o hafta epey dra gittik yalovadaki dr ilk dedi cinsiyet için çok erken ama erkek olursa beni arayın dedi. tabii ben o sırada bebegi saglıklı gordugum icin cinsiyet cok umrumda degildi halen de oyle gerci. Sonra kendi drmuz da detaylı ultrasonda büyük ihtimalle erkek dedi pipisinin resmini elimize verdi ama cinsiyet hazırlıkları da yapmayın %100 bidahaki kontrolde diye de acık kapı bıraktı :) bakalım 12 eylülde görücez artık :) benim de detaylıda babası yoktu ve cok sey kacırıyolar bence artık ultrasonlar cok keyifli olmaya basladı canlarım ya Allah bebislerimizi korusun
Ben de aynıyım canım. İnanamıyorum böyle şaka falan gibi geliyo. Bi de daha göbrğim falan da çok çıkmadığından mı neyse ben şimdi anne mi ooluyorum falan diyorum hep.. Garip..
kızlar merhaba bende bugun doktora gıttım bebegım super hareketlı sureklı bana tekmeler atıyor ayaklarını bırlestırmıs cok hareketlı doktor teyzesı artıst showman bu dıyor keyfıne cok duskun dıyor el sallıyor bıze parmaklarını elıne sokuyor kameraya cektı babası ama bacak arasını gostermedı doktor teyzesı baya ugrsatı bende bıseyler almak ıstıyorum ama alamıyorum kesın degıldır dıye neyse cok konustum yıne
arya arkadasımızda ınsallah hayırlı haberlerlel gelır
Ben de aynıyım canım. İnanamıyorum böyle şaka falan gibi geliyo. Bi de daha göbrğim falan da çok çıkmadığından mı neyse ben şimdi anne mi ooluyorum falan diyorum hep.. Garip..
SNM2008 ebru giyime baktım indirimde pek birşey kalmamış çok ince kotlar falan var onlarda 49-69 arasında sezon pantolonları ise sen kubaş sordun diye baktım 89 dan falan başlıyor hani günlük değilde işte g.ymelik olanları söylüyorum gerçi bi tayt var 39.00 tl bi halttada yaramaz.ama bluzlar falan çok hoş kısa kollularda indirim var 29.00 dan başlıyor.web sitesindeki fiyatlarda geçerliymiş bu arada ordaki modellerede bakabilirsin.ama bana pahalı geldi bi tişort beğendim belki onu alırım ama şimdilik birşey almadım biraz daha idare edeyim.
Benimki de sadece yemek yiyince çıkıyo..Benim çocuk biraz utangaç galiba.. kaydirigubbakcemile2
Kaç haftalık hamilesin??
benin göbiş çıktı karnım acaip oldu sanki sırf yağ gibi geliyo sanırsın 5 aylık :)
anne olucam aklıma gelince kendi anneme gitmek istiyorum annemi özlüyorum Anneme diom doğuma giderken sende gel anamı istiyom valla kocamla anam olsun doğuma giderken :)
Ben de doğumda ve sonrasında kayınvalidemler tarafından kimseyi istemiyorum..
O doğum sıkıntısıyla bi de onlara nasıl tahammül edicem hiç bilmiyorum..
Bana da annem, teyzemler, kardeşim,eşim yeter..
maşallah canım ya süper ne güzel... oda sizi görünce sevinmiş demekki :)))bir sonraki randevuya inşallah öğrenirsiniz cinsiyeti... Allahım inşallah bende öğrenirim hayırlısıyla...
benim göbeğim maşallah burnumda:)) karnı burnunda diyolar ya ben öyleyim işte:))) insan ister istemez bu hale gelince anne olucağına daha çok inanıyo kaydirigubbakcemile3
maşallah canım ya süper ne güzel... oda sizi görünce sevinmiş demekki :)))bir sonraki randevuya inşallah öğrenirsiniz cinsiyeti... Allahım inşallah bende öğrenirim hayırlısıyla...
benim göbeğim maşallah burnumda:)) karnı burnunda diyolar ya ben öyleyim işte:))) insan ister istemez bu hale gelince anne olucağına daha çok inanıyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?