2010 Şubat Anneleri

gözün aydın aryacım... temiz çıkmasına sevindim.. biz de doktordaydık bugün ikili test için.. kan sonuçları 29 una kaldı ama ense kalınlığı için normal dedi..ama benim sıpa hiç oynamadı.. ittirdi kaktırdı doktor, tık demedi, aklım gitti bir an, normalmiş, uyuyormuş sıpaa.s

Ay ben her gün günde 10 posta ayna karşısına geçiyorum çıktı mı göbeğim diye ama yemek de yemesem tık yok. Bu cuma 12. haftaya giricem ben de..

daha erken canım dur bakalım :)))))))))))
zaten 13. haftada hafif çıkmaya başlıyo.. minicik :))))))))

bu arada nickin ne güzelmiş senin.. canım frambuaz istedi vallaaaaaaa :)))))))))

Kızlar benim kocişe yemek yapmam lazım öptüm hepinizi yiğenlerime iyi bakın.

görüşürüz canım kolay gelsin ne güel insan evde olunca makul saatte yemeğini yapıyo ben işten gidicem koştur koştur yemek yapcam... offf

banada nedense volesin oğlu olcakmış gibi geliyo hemde tanıştığımız ilk günlerden beri cuma günü anlıycaz bakalım inşallahopuyorumnanaktan
:Saruboceq:

hayırlısı canım walla %50 ihtimal ikiside bakalım hangi tarafa meyillenicek yada netleşicek cumaya kısmetse... bu arada ne gelmez cumaymış yaa

haklısın volescim gelemedi gitti cumada çok zor geçiyo usgye kadar günler....

daha erken canım dur bakalım :)))))))))))
zaten 13. haftada hafif çıkmaya başlıyo.. minicik :))))))))

bu arada nickin ne güzelmiş senin.. canım frambuaz istedi vallaaaaaaa :)))))))))

Saol canım. Frambuazlı yaş pasta manyağıyım da...

Volescim sen tamamen bulantılardan kurtuldun sanırım yemek fln yapabiliyosun ordan anladım. Benim de cok azaldı çok sükür ne enteresan bisey dimi bianda azalıyor

Enteresan ötesi valla benimki bi gecede yok oldu..Maşallah deyim!!
Düne kadar sersem gibiydim. 3 aydır ilk kez dün gece adam gibi uyku uyudum. Bu gün de bulantılardan eser yok..
İnsan hayata dönüyo valla..

tebrikler canım senin adına çok sevindim
darısı başımıza bizim yaramazlarda bir gösterse cinsiyetlerini

canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına
bakalım bende YARIN SABAH ALACAGIM SONUÇLARIMI
çooooooooooooooooook HEYECANLIYIM
allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah
alkisalkisalkis

hemde nasıl canım ya hem cinsiyet stresi hem 3 lü yapılıcak onun stresi bekleki gelsin cuma .....

hadi canım bu kez gösterecek seninki ben eminim
ama bencede kız :lepi:
valla tüm topik heyecanla senin çocuğun cinsiyetini bekliyoruz
belki bizimki kıskanırda o da gösterir ne dersin? yasakkelime

canım biliyosun benimde kanıyo.kızımda tam üç ay burnum kanadı.kilo almı başladıkça burnumdaki damarlar çatlamış.ondan sürekli kanadı.hatta bende korkmuştum acile gitmiştim kan çok kaybediyorum diye yapılacak bişey yok demişlerdi öyle üç ay çektim.sonra kesildi.bu bebektede üç gün kanadı dedim benim damar açılıyo.şimdilik sese yok bakılm..

çooooook sevindim kız olmasına.sende tadacaksın kız evladı.inan muhteşem oluyolar allah tamamına erdinsin hepimizi.üçlünde temiz çıkar umarım...

aryacım çok sevindim herşeyin yolunda olduguna rahatlattın bizi.anacım ben senin kızınmı olacak diye biliyodum.valla banamı öyle geldi ne....banada az kaldı haftaya salıda ben görcem inşalah...

Merhaba kızlar :) bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. Fazla foruma giremesemde bir merhaba diyeyim dedim. benimki de cinsiyeti göstermedi geçen cumartesi bacakları kapatmış sıkı sıkı herhalde edepli terbiyeli bir kızım olacak.. :) Allah hepimize sağlıklı problemsiz doğumlar versin bebişlerimizi hemen bir çırpıda kucağımıza alalım... opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım aramıza....

hayırlı akşamlar herkese kızlar
biz evimize gidiyoruz artık iftar yemeğimizi hazırlıcaz...
öpüyoruz sizleri ve minikleri

Volescim sen tamamen bulantılardan kurtuldun sanırım yemek fln yapabiliyosun ordan anladım. Benim de cok azaldı çok sükür ne enteresan bisey dimi bianda azalıyor

çok şükür canım tam geçmedi aslında ara ara gene lavaboya koşmalarım oluyo ama şükür o şiddetini azalttı... 10-15 gündür yemek yapmaya başladım... hazır yemekten bıkmıştım....

hadi canım bu kez gösterecek seninki ben eminim
ama bencede kız :lepi:
valla tüm topik heyecanla senin çocuğun cinsiyetini bekliyoruz
belki bizimki kıskanırda o da gösterir ne dersin? yasakkelime

ah inşallah canım yaa inşallahhhhh walla dört gözle bekliyorum... sizinkilerde benimki yüzünden göstermiyo ben biliyorum zaten ele başı benimki bi inadını kırarsak onun takır takır herkes öğrencek cinsiyetleri ben biliyorum kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım hayırlı evlat olsun inşallah... Allah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah sağlıklı sıhatli... :Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım..

kızlar iyi haberler duydum çok mutlu oldum, inşallah hep böyle devam ederiz..
bende yemek yapıcam şimdi bi bakayım dedim size nerler var neler yok, herkes iyi şükür.
benimde randevum yarın. çok özledim bebeğimi. görmek için can atıyorum..
hepinize iyi iftarlar.. iyi akşamlar..
cokacimcoook

:gitme::gitme::gitme:

hoşgeldin canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah tebrikler kaydirigubbakcemile5

güzel haberlerini bekliyoruz canım
yarın görüşürüz
mutlu kal opuyorumnanaktan

KIZLAR BENDE KAÇIYORUM
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE
UMARIM BENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİM
İNŞALLAH TESTLERİMDE BİR SORUN YOKTUR
SEVİYORUM SİZİ
opuyorumnanaktan

papatya nasılsın canım ne zamandır senın olmanı beklıyorum bebegın erkekmıs canım cok sevındım hayırlı evlat olur ınsallah bır kız bır erkek ne guzel valla

canım sagol.ne bileyim yinede kendi doktorum demediya tam inanamıyorum.kadın kesin dedi ama haftaya salı benimde randevum var kendi doktorumla ozaman kesinleşir artık..biz senle aynı gidiyoruzya bende sat 5 mayıs..seninde ogluş olcek sanırım dimi.seninkide hayırlı olsunnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…