Kızlar ben geldim Allaha şükür testler temizmiş:Saruboceq:
Cinsiyeti yine öğrenemedik yine göstermedi edepsiz.kaydirigubbakcemile3
2 hafta sonraya kaldı.
Bu arada soruları sordum Batmalar için normal dedi kasılmalar ve karnın taş gibi olması pek iyi değilmiş adet sancısına benze sancılar kramplar iğne batmaları normalmiş.baş ağrısı için ilaç sordum hiç bir şekilde ilaç vermem sana dedi:bbo: yat uyu başın ağrıyınca dedi.bu arada 1.5 kilo almışım kızlar ben kızdı dr çok dedi.haftada 400 gr alıcaksın dedi.ama ben kilo vermiştim filan dedim 1 ayda bu kiloyu alman fazla dedi.ceviz yiyiyorum dedim haftada 2 kez bir avuç yicekmişim ben hergün yiyiyordum.şimdi dikkat edicem biraz artık.
Benim sıpa sırt üstü yatmıştı bisiklet çeviriodu bacaklarıyla volesle benöğrenemicez galiba cinsiyeti tam.ama maşallah çok büyümüştüikili test kötü diye çok korkmuştum şükür kızlar ya saolun dualarınız için geçmişi okuyamadım henüz.şimdi bir okuyayım.
Ay ben her gün günde 10 posta ayna karşısına geçiyorum çıktı mı göbeğim diye ama yemek de yemesem tık yok. Bu cuma 12. haftaya giricem ben de..
Kızlar benim kocişe yemek yapmam lazım öptüm hepinizi yiğenlerime iyi bakın.
banada nedense volesin oğlu olcakmış gibi geliyo hemde tanıştığımız ilk günlerden beri cuma günü anlıycaz bakalım inşallahopuyorumnanaktan
:Saruboceq:
daha erken canım dur bakalım :)))))))))))
zaten 13. haftada hafif çıkmaya başlıyo.. minicik :))))))))
bu arada nickin ne güzelmiş senin.. canım frambuaz istedi vallaaaaaaa :)))))))))
haklısın volescim gelemedi gitti cumada çok zor geçiyo usgye kadar günler....
hemde nasıl canım ya hem cinsiyet stresi hem 3 lü yapılıcak onun stresi bekleki gelsin cuma .....
Volescim sen tamamen bulantılardan kurtuldun sanırım yemek fln yapabiliyosun ordan anladım. Benim de cok azaldı çok sükür ne enteresan bisey dimi bianda azalıyor
merhabalar kızlar , şimdi geldik doktordan üçlü testimiz yapıldı, çok şükür ölçümlerimizin hepsi normal çıktı, kan testinin sonucunuda cumartesi günü alacakmışız evet kızlar rüyalarım gerçek oldu %90 kızım olacakmış çok mutluyum çooookkkkkkk....................
cnm benim dr ilaca karşı biraz.vermio hiç ilaç bana.walla çikolatada yedim ama olmadı şeker göstermedi yatış şeklihep aynı zaten sırt üstü maşallah burnu filan çok netti git gide daha çok belirginleşiyor hatları ya Allahın mucizesi işte.şükür.
hemde nasıl canım ya hem cinsiyet stresi hem 3 lü yapılıcak onun stresi bekleki gelsin cuma .....
canım soledı aslında ama erken oldugu ıcın ben tekrar duymak ıstıyorum kesınmıs gıbı gelmıyor bana artık 10 eylulde tekrar gel dedı o zaman ogrenırım ınsallah bu arada bısey soracam benım sureklı burnum kanıyor kan kaybından olecem nerdeyse doktora gıtınce sormayı unutmusum yakın zamanda gıdecek olan varsa doktoa burun kanamsını sorsun gercı boyle kanamaya devam ederse ben zaten acıllık olacam kılo almamıssın hamıle kaldıgın kılodasın dıye doktor hanım bıraz kızdı bana vıtamın fılan yazdı ama Allahtan bebegım saglıklı:dance:
merhabalar kızlar , şimdi geldik doktordan üçlü testimiz yapıldı, çok şükür ölçümlerimizin hepsi normal çıktı, kan testinin sonucunuda cumartesi günü alacakmışız evet kızlar rüyalarım gerçek oldu %90 kızım olacakmış çok mutluyum çooookkkkkkk....................
Kızlar ben geldim Allaha şükür testler temizmiş:Saruboceq:
Cinsiyeti yine öğrenemedik yine göstermedi edepsiz.kaydirigubbakcemile3
2 hafta sonraya kaldı.
Bu arada soruları sordum Batmalar için normal dedi kasılmalar ve karnın taş gibi olması pek iyi değilmiş adet sancısına benze sancılar kramplar iğne batmaları normalmiş.baş ağrısı için ilaç sordum hiç bir şekilde ilaç vermem sana dedi:bbo: yat uyu başın ağrıyınca dedi.bu arada 1.5 kilo almışım kızlar ben kızdı dr çok dedi.haftada 400 gr alıcaksın dedi.ama ben kilo vermiştim filan dedim 1 ayda bu kiloyu alman fazla dedi.ceviz yiyiyorum dedim haftada 2 kez bir avuç yicekmişim ben hergün yiyiyordum.şimdi dikkat edicem biraz artık.
Benim sıpa sırt üstü yatmıştı bisiklet çeviriodu bacaklarıyla volesle benöğrenemicez galiba cinsiyeti tam.ama maşallah çok büyümüştüikili test kötü diye çok korkmuştum şükür kızlar ya saolun dualarınız için geçmişi okuyamadım henüz.şimdi bir okuyayım.
Merhaba kızlar :) bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. Fazla foruma giremesemde bir merhaba diyeyim dedim. benimki de cinsiyeti göstermedi geçen cumartesi bacakları kapatmış sıkı sıkı herhalde edepli terbiyeli bir kızım olacak.. :) Allah hepimize sağlıklı problemsiz doğumlar versin bebişlerimizi hemen bir çırpıda kucağımıza alalım...opuyorumnanaktan
Volescim sen tamamen bulantılardan kurtuldun sanırım yemek fln yapabiliyosun ordan anladım. Benim de cok azaldı çok sükür ne enteresan bisey dimi bianda azalıyor
hadi canım bu kez gösterecek seninki ben eminim
ama bencede kız :lepi:
valla tüm topik heyecanla senin çocuğun cinsiyetini bekliyoruz
belki bizimki kıskanırda o da gösterir ne dersin? yasakkelime
Merhaba kızlar :) bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. Fazla foruma giremesemde bir merhaba diyeyim dedim. benimki de cinsiyeti göstermedi geçen cumartesi bacakları kapatmış sıkı sıkı herhalde edepli terbiyeli bir kızım olacak.. :) Allah hepimize sağlıklı problemsiz doğumlar versin bebişlerimizi hemen bir çırpıda kucağımıza alalım...opuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar herkese kızlar
biz evimize gidiyoruz artık iftar yemeğimizi hazırlıcaz...
öpüyoruz sizleri ve minikleri
hoşgeldin canım aramıza....
aramıza hoşgeldin canım..
kızlar iyi haberler duydum çok mutlu oldum, inşallah hep böyle devam ederiz..
bende yemek yapıcam şimdi bi bakayım dedim size nerler var neler yok, herkes iyi şükür.
benimde randevum yarın. çok özledim bebeğimi. görmek için can atıyorum..
hepinize iyi iftarlar.. iyi akşamlar..
cokacimcoook
aramıza hoşgeldin canım..
kızlar iyi haberler duydum çok mutlu oldum, inşallah hep böyle devam ederiz..
bende yemek yapıcam şimdi bi bakayım dedim size nerler var neler yok, herkes iyi şükür.
benimde randevum yarın. çok özledim bebeğimi. görmek için can atıyorum..
hepinize iyi iftarlar.. iyi akşamlar.. cokacimcoook
papatya nasılsın canım ne zamandır senın olmanı beklıyorum bebegın erkekmıs canım cok sevındım hayırlı evlat olur ınsallah bır kız bır erkek ne guzel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?