2010 Şubat Anneleri

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım ya sen ne zaman gidiyosun tekrar dr. a.... aynı benim gibi sende öğrenemedin daha inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin.... tabi bende aryada tüm öğrenemeyen arkadaşlarımda....

volescim çok sağol canım benim ,darısı başınıza inş, cuma günü nazlanmazda annesine gösterir kendisini bebiş .....kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba internetimiz yok yazamadım size ama iyiyim merak etmeyin diye yazdım.

Kızlar ne çok birikmiş geçmiş.BendE Kızım olursa Asya istiyordum ama eşim sevmedi asya ismini.bakalım zaten bir volesle büyük ihtimalle doğduktan sonra arıcaz isimkaydirigubbakcemile3 Dr beyaz ve yeşil şeyler alın sizin inatçı 9 ay göstermeyebilir dedi.Kızlar güzel dilekleriniz için saolun Şükür iyi haberlerle geldim cinsiyette süpriz olsun napalım ya sabırkaydirigubbakcemile3

canım ya sen ne zaman gidiyosun tekrar dr. a.... aynı benim gibi sende öğrenemedin daha inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin.... tabi bende aryada tüm öğrenemeyen arkadaşlarımda....

10 eylülde randevumuz canım...
ya allah hayırlısını versin ikisinden biri olucak ama işte merak ediyo insan

Canım hadi gözün aydın sonucların iyi cıkmasına cok sevindim. Cinsiyeti gostermeyenler inatcı mı olacak ne :))

Ya buarada benim karnım hep taş gibi ben hep gaza yoruyordum sen oyle deyince kafama takıldı neden iyi degilmis cnm?? Bir de kasılmayla neyi kastediyolar acaba? yani batma ve kasılma arasındaki farkı nasıl ayırt edicez off sasırdım kafamçokkarıştı

hadi gözün aydın canım kızçen geliyoo demekk maşallah

canım çok sevindim gözün aydınn cinsiyetini göstermedi hee aa benimkide öle yapmaz inş. kontrol gününü zor bekliyoz yaramazlar göstermiyolar sengözlerimebaksanab artistler
baş ağrısı için ilaç vermem dedi he valla yattım dinlendim pazar gününden beri ağrıyo geçmesini bekliycem artık kesiliyo ara ara ama gene başlıyo

Ya cnm benimde bazen kasılıo gazdan ama anlıyorum herhalde ağrıyla beraber kasılıp taş gibi olursa ve uzun sürerse kötüdür.batma iğne batar gibi oluyor sızlama gibi.bende anlamadım walla cnm pek aslına bakarsan.

cnm benim dr ilaca karşı biraz.vermio hiç ilaç bana.walla çikolatada yedim ama olmadı şeker göstermedi yatış şeklihep aynı zaten sırt üstü maşallah burnu filan çok netti git gide daha çok belirginleşiyor hatları ya Allahın mucizesi işte.şükür.

evet mucize yaa
benim arkadaş eşiyle gitti muayneye 2 ayı kaldı doğuma usgde bakınca doktor aynı babasına benziyo demiş hemde ne mucize yaa bizde ogünleri görücez inş.

ve açıklıyorum babasıyla birlikte bulduğumuz isim
ınınının ASYA kısmetse kızımıza bu ismi vereceğizopuyorumnanaktan

çok güzel isim canım sonundae kararını verebildinkaydirigubbakcemile5

Voles senin kızın olucak bence.. içime doğdu bi an, söylemek istedim :))) bakalım tutacak mı?

banada nedense volesin oğlu olcakmış gibi geliyo hemde tanıştığımız ilk günlerden beri cuma günü anlıycaz bakalım inşallahopuyorumnanaktan

hadi gözünüz aydın bakalım kızlar darısı gidecek olan arkadaşlara onlarda güzel haberlerle gelsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…