Kızlar ben geldim Allaha şükür testler temizmiş:Saruboceq:
Cinsiyeti yine öğrenemedik yine göstermedi edepsiz.kaydirigubbakcemile3
2 hafta sonraya kaldı.
Bu arada soruları sordum Batmalar için normal dedi kasılmalar ve karnın taş gibi olması pek iyi değilmiş adet sancısına benze sancılar kramplar iğne batmaları normalmiş.baş ağrısı için ilaç sordum hiç bir şekilde ilaç vermem sana dedi:bbo: yat uyu başın ağrıyınca dedi.bu arada 1.5 kilo almışım kızlar ben kızdı dr çok dedi.haftada 400 gr alıcaksın dedi.ama ben kilo vermiştim filan dedim 1 ayda bu kiloyu alman fazla dedi.ceviz yiyiyorum dedim haftada 2 kez bir avuç yicekmişim ben hergün yiyiyordum.şimdi dikkat edicem biraz artık.
Benim sıpa sırt üstü yatmıştı bisiklet çeviriodu bacaklarıyla volesle benöğrenemicez galiba cinsiyeti tam.ama maşallah çok büyümüştüikili test kötü diye çok korkmuştum şükür kızlar ya saolun dualarınız için geçmişi okuyamadım henüz.şimdi bir okuyayım.
canım gözünaydın çok sevindim 2 prensten sonra 1 prenses ne tatlı olurki sorma opuyorumnanaktan
bizim yaramazda açsada bacaklarını görsek artık :))
canım ya sen ne zaman gidiyosun tekrar dr. a.... aynı benim gibi sende öğrenemedin daha inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin.... tabi bende aryada tüm öğrenemeyen arkadaşlarımda....
merhabalar kızlar , şimdi geldik doktordan üçlü testimiz yapıldı, çok şükür ölçümlerimizin hepsi normal çıktı, kan testinin sonucunuda cumartesi günü alacakmışız evet kızlar rüyalarım gerçek oldu %90 kızım olacakmış çok mutluyum çooookkkkkkk....................
kızlar merhaba bende bugun doktora gıttım bebegım super hareketlı sureklı bana tekmeler atıyor ayaklarını bırlestırmıs cok hareketlı doktor teyzesı artıst showman bu dıyor keyfıne cok duskun dıyor el sallıyor bıze parmaklarını elıne sokuyor kameraya cektı babası ama bacak arasını gostermedı doktor teyzesı baya ugrsatı bende bıseyler almak ıstıyorum ama alamıyorum kesın degıldır dıye neyse cok konustum yıne
arya arkadasımızda ınsallah hayırlı haberlerlel gelır
aynen canım bende pek ümitli değilim ama hani bakalım belki diyorumm... bi ihtimal..
hadi inşallah.... :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönülünüze göre versin...
iyi haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla git gel inşallah....
ay inanamıyorum senin o çevrendekilere zaten... ilk zamanla konuşmuştuk hamile kaldığını öğrendiklerindeki tepkilerini... şimdide ilgilimi oldular... senin kadar düşünüyolar mı onlar acaba o bebeği boşu boşuna konuşmasınlar ya hiç tahammülüm yok böyle insanlara... kusura bakma canım ya ama sinirlendim işte....
canım çok geçmiş olsun bendede ara ara oluyo ama normal biliyosun bende pek üstünde durmuyorum... ama seninki ağır geçmiş dikkat et canım.....
valla yetişebilsem bende Zeyna diycektim ama Asyayı beğendim.... ismiyle yaşasın inşallah canım :Saruboceq:
merhaba kızlar....
escos
essamayit
aryaa canlarım geçmiş olsun...arya inşallah güzel haberlerle gelirsin güzelim..
valla escos eskiden bizde bagırsakları bozunca genelde aspirin ve kola verirlerdi düdündümde demek dogruymuş.bazen eskilerinde lafına kulak vereceksin degilmi...
ee kızlar nasssınız
canım ya sen ne zaman gidiyosun tekrar dr. a.... aynı benim gibi sende öğrenemedin daha inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin.... tabi bende aryada tüm öğrenemeyen arkadaşlarımda....
2 hafta sonraya kaldı.
Bu arada soruları sordum Batmalar için normal dedi kasılmalar ve karnın taş gibi olması pek iyi değilmiş adet sancısına benze sancılar kramplar iğne batmaları normalmiş.baş ağrısı için ilaç sordum hiç bir şekilde ilaç vermem sana dedi:bbo: yat uyu başın ağrıyınca dedi.bu arada 1.5 kilo almışım kızlar ben kızdı dr çok dedi.haftada 400 gr alıcaksın dedi.ama ben kilo vermiştim filan dedim 1 ayda bu kiloyu alman fazla dedi.ceviz yiyiyorum dedim haftada 2 kez bir avuç yicekmişim ben hergün yiyiyordum.şimdi dikkat edicem biraz artık.
Benim sıpa sırt üstü yatmıştı bisiklet çeviriodu bacaklarıyla volesle benöğrenemicez galiba cinsiyeti tam.ama maşallah çok büyümüştüikili test kötü diye çok korkmuştum şükür kızlar ya saolun dualarınız için geçmişi okuyamadım henüz.şimdi bir okuyayım.
kızlar merhaba internetimiz yok yazamadım size ama iyiyim merak etmeyin diye yazdım.
merhabalar kızlar , şimdi geldik doktordan üçlü testimiz yapıldı, çok şükür ölçümlerimizin hepsi normal çıktı, kan testinin sonucunuda cumartesi günü alacakmışız evet kızlar rüyalarım gerçek oldu %90 kızım olacakmış çok mutluyum çooookkkkkkk....................
gozun aydın canım benım. bende gıttım bugun doktora benım kıde acmadı bacakları baya ugrastı doktor ama yok bıze el sallamaktan backları acmaya fırsatı olmadı
cok sukur ıkılınde temızmıs
SEninde gözün aydın cnm görmüşsün sende desene size show yaptı yok bizler öğrenemicez galiba bu gidişle.
ay selmacım çok sevindim canım adına yaa Rabbim hayırlısıyla kız evlat mutluluğunuda yaşatıcak sana... ama çekiceği var o kızın söyliyim canım 2 tane abi başında göz açtırmazlar ona eminim ...kaydirigubbakcemile3
oyy oyyyyy sportmen olcak desene :))) ay canım kıyamam ya sende öğrenemedin cinsiyeti bu sevinç bizim kursağımızda kaldı walla hayırlısıyla bi öğrenseydik artık kızmı erkek mi?.. testlerde temiz çıkmış şimdi senden mutlusu yoktur ohh sevin walla hak ettin çok stres yapmıştın gözün aydın canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Cnm sorma walla ne çok stres yapmıştım şükür temiz çıktı.korkmuştum baya.biz bbu gidişle görünce ööğrenicez cinsiyetikaydirigubbakcemile3 neyse cnm sağlıklı olsunlarda napalım.bizimkiler biraz muzur çıktı.
Hadi gözünaydın aryacım sonuçların temiz çıkmış,bidahaki randevuda gösterir cinsiyetini belki annesi .....
tşk cnm seninde gözünaydın cimcimen geliyor demek.inşallah cnm bu sefer kesin söylücem demişti dr söyleyemedi yine 2 hafta sonrada öğrenemezsem şaşırmam artık.Allaha şükür iyi gördüüm o bile yetti.
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
opuyorumnanaktan hepinizi.
2 hafta sonraya kaldı.
Canım hadi gözün aydın sonucların iyi cıkmasına cok sevindim. Cinsiyeti gostermeyenler inatcı mı olacak ne :))
Ya buarada benim karnım hep taş gibi ben hep gaza yoruyordum sen oyle deyince kafama takıldı neden iyi degilmis cnm?? Bir de kasılmayla neyi kastediyolar acaba? yani batma ve kasılma arasındaki farkı nasıl ayırt edicez off sasırdım kafamçokkarıştı
canım çok sevindim gözün aydınn cinsiyetini göstermedi hee aa benimkide öle yapmaz inş. kontrol gününü zor bekliyoz yaramazlar göstermiyolar sengözlerimebaksanab artistler
baş ağrısı için ilaç vermem dedi he valla yattım dinlendim pazar gününden beri ağrıyo geçmesini bekliycem artık kesiliyo ara ara ama gene başlıyo
cnm benim dr ilaca karşı biraz.vermio hiç ilaç bana.walla çikolatada yedim ama olmadı şeker göstermedi yatış şeklihep aynı zaten sırt üstü maşallah burnu filan çok netti git gide daha çok belirginleşiyor hatları ya Allahın mucizesi işte.şükür.
ve açıklıyorum babasıyla birlikte bulduğumuz isim
ınınının ASYA kısmetse kızımıza bu ismi vereceğizopuyorumnanaktan
Voles senin kızın olucak bence.. içime doğdu bi an, söylemek istedim :))) bakalım tutacak mı?
2 hafta sonraya kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?