2010 Şubat Anneleri

mrb kızlar naber?
ay sitedemi sorun var yoksa benim bağlantıdamı anlayamadım iki saatte bi sayfa zor açılıyo

merhaba canım iyiz sen nasılsın oruç nasıl gidiyo...

selam kızlar
size minik kuşuma bulduğum sevgili kızıma bulduğum ismi açıklayacağım bu günsositososito
meraklanın biraz
sen gene uçuk kaçık bi isim bulmuşsundur benim gibi .kız mefareti sen koy baridelikafadulden

ve açıklıyorum babasıyla birlikte bulduğumuz isim
ınınının ASYA kısmetse kızımıza bu ismi vereceğizopuyorumnanaktan

çok begendim.dayzasıda mefaret koydu..mefaret asya....kaydirigubbakcemile2sositososito

olmadımı.begenmedinizmi:umursamaz:kaydirigubbakcemile3iyi anacıgım sadece asya olsun.
hayırlı olsun.dogupp gelsiiin:ecrin_bebek:

sağolun arkadaslar çok teşekkür edrimopuyorumnanaktan
selvi boylum al yazmalım asyam
ve ya türkan şoray la kadir inanır ın filmi en az 20 kez izledim 30 kezde ağladım bu filmde
kocama dedim ki ya bizim asya da bi kamyoncuyla kaçarsa diye
oda sıkar biraz bi yere bırakmam deyince rahatladımkaydirigubbakcemile3

Voles senden pek ümitli değilim valla senin ki edepsiz kafasının dikine gidiyor baksana anne baba merak ediyor dur bi göstereyim falan yok kendi bildiğini okuyor.

aynen canım bende pek ümitli değilim ama hani bakalım belki diyorumm... bi ihtimal..

bence bu sefer kesin...

hadi inşallah.... :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönülünüze göre versin...

sorularınız benimkilerle aynı kızlar geldiğimde anlatırım hepinizi öptüm.

iyi haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla git gel inşallah....

ay inanamıyorum senin o çevrendekilere zaten... ilk zamanla konuşmuştuk hamile kaldığını öğrendiklerindeki tepkilerini... şimdide ilgilimi oldular... senin kadar düşünüyolar mı onlar acaba o bebeği boşu boşuna konuşmasınlar ya hiç tahammülüm yok böyle insanlara... kusura bakma canım ya ama sinirlendim işte....

selam rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun benımde 2 gündür sol kasığımda ve mıdemde acayıp ağrılar var hastanelık oldum serum verdiler bugün biraz hafifledi sankı

canım çok geçmiş olsun bendede ara ara oluyo ama normal biliyosun bende pek üstünde durmuyorum... ama seninki ağır geçmiş dikkat et canım.....

selam kızlar
size minik kuşuma bulduğum sevgili kızıma bulduğum ismi açıklayacağım bu günsositososito
meraklanın biraz

valla yetişebilsem bende Zeyna diycektim ama Asyayı beğendim.... ismiyle yaşasın inşallah canım :Saruboceq:

çok güzel benim listemdede var asya ismi ben çok beğeniyorum asya ismini çocuklarımız adaş olabilir yani.opuyorumnanaktan

bizim senle randevularımız hep aynı gün oluyor bundan önceki de aynıydı :) ben de 12 eylül 13.30 da gidicem. bizim de cinsiyet kesinleşecek gerçi büyük ihtimalle erkek dedi ama insan gene %100 olmadan soranlara söyleyemiyorum sonradan değişir filan diye :kedi:

kızlar merhaba bende bugun doktora gıttım bebegım super hareketlı sureklı bana tekmeler atıyor ayaklarını bırlestırmıs cok hareketlı doktor teyzesı artıst showman bu dıyor keyfıne cok duskun dıyor el sallıyor bıze parmaklarını elıne sokuyor kameraya cektı babası ama bacak arasını gostermedı doktor teyzesı baya ugrsatı bende bıseyler almak ıstıyorum ama alamıyorum kesın degıldır dıye neyse cok konustum yıne
arya arkadasımızda ınsallah hayırlı haberlerlel gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…