mrb kızlar naber?
ay sitedemi sorun var yoksa benim bağlantıdamı anlayamadım iki saatte bi sayfa zor açılıyo
yaptığım araştırmalar sonucunda (afitap letafet atıfet yekdane mehpare dürdane mübetcel şaheste)
isimlerinden vazgecip kızıma başka bi isim buldum
mrb kızlar naber?
ay sitedemi sorun var yoksa benim bağlantıdamı anlayamadım iki saatte bi sayfa zor açılıyo
sen gene uçuk kaçık bi isim bulmuşsundur benim gibi .kız mefareti sen koy baridelikafaduldenselam kızlar
size minik kuşuma bulduğum sevgili kızıma bulduğum ismi açıklayacağım bu günsositososito
meraklanın biraz
mrb canım hoşgeldin oruç tutuydun demi sen nasıl gidiyo
bende son 15 günü tutmayı düşünüyorum nasipse
merhaba canım iyiz sen nasılsın oruç nasıl gidiyo..
ve açıklıyorum babasıyla birlikte bulduğumuz isim
ınınının ASYA kısmetse kızımıza bu ismi vereceğizopuyorumnanaktan
Cnm aynı sorun bende de var içince midem ağrıyor ve afedersin bağırsaklarım bozuluyor geçen gittiğimde sordum dr.dediki bağırsakları bozduğunu ilkkez duyuyorum genelde kabız yapar dedi.mide ağrısı ve yanmasına gelince onun içinde yemeklerden hemen sonra içmiceksin yemeklerle arasında 2 saat olucak dedi.sütle içme dedi birde.şuan azaldı bende etkileri sen nasıl içiosun?batmaları sorucam cnm bakalım ne dicek?gelince yazarım sana dün çok şiddetli oldu benimde. (QUOTE]
canım bana kahvaltıdan bir saat önce yada 2 saat sonra iç dedi
aç olman gerekiyor suyla tüket dedi
birde şey bende de ishal oluyor
sanırım aynı gariplik bende de var kaydirigubbakcemile3
selam rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun benımde 2 gündür sol kasığımda ve mıdemde acayıp ağrılar var hastanelık oldum serum verdiler bugün biraz hafifledi sankı
geçmiş olsun canım ne kötü herkes hasta mafoldumben
valla çok özledim.dün telefonda konuştuk.agladı anne gel diye.bende dayanamadım hemen gözlerim doldu tamam annecigim bi kaç gün sonra geleceksiniz .orda güzel vakit geçir tamammı dedim tatam anne dedi.ayyy kuzum benim ya...kaydirigubbakcemile2
kıyamam ben ona allahım :gitme:
selam kızlar
size minik kuşuma bulduğum sevgili kızıma bulduğum ismi açıklayacağım bu günsositososito
meraklanın biraz
merakta bırakma pofidicim
söyle bakim ne buldun ?
:bbo:
kızlar ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini içime hep kız doğuyor ama senin erkek diolar acaip tatalı felan yiyorum çok aşeriyorumm 12 eylülde randevum inş. gösterir yaramaz gene herkesten sonra öğrenicem sanırım
tatlım benimde 16 eylül
bana kalsa dayanamayıp arada gideceğim
ama eşim fazla ultrasona girme diye tutturdu
:umursamaz:
Voles senden pek ümitli değilim valla senin ki edepsiz kafasının dikine gidiyor baksana anne baba merak ediyor dur bi göstereyim falan yok kendi bildiğini okuyor.
bence bu sefer kesin...
Kızlar hepinize günaydınnn
Biz dün doppler i yaptırdık hiçbirşeyimiz yok artıııııı bebişimiz 2 hafta önden gidiyormuş. Boyu 94 mm babası gibi dalyan gibi olcak inşallahh. Ben gene de Proluton iğne vuruldum. Eylülün 3 ünde 3 lü test olucam. Cinsiyetimiz halen büyük olasılıkla erkek ama daha bişi belli olmaz..
sorularınız benimkilerle aynı kızlar geldiğimde anlatırım hepinizi öptüm.
çakır gözlü ben daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo vermiştim kusmalardan dolayı perşembe günü dr gideceğim bakalım aldımmı göbeğim çıtı mutlaka aldım ama bebeğim saglıklı olsun da kiloları artık eskisi kadar takmıyorum yeterki saglıklı olsun ben çevremden çok azar işittim kusuyorsun bide yemek yemiyosun bebeğin çelimsiz zayıf hastalıklı bişe olacak biraz kilo al diye o yüzden yeterki bebeğim saglıklı olsun kilo mühim değil
selam rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun benımde 2 gündür sol kasığımda ve mıdemde acayıp ağrılar var hastanelık oldum serum verdiler bugün biraz hafifledi sankı
selam kızlar
meraklanın biraz
çok güzel benim listemdede var asya ismi ben çok beğeniyorum asya ismini çocuklarımız adaş olabilir yani.opuyorumnanaktan
kızlar ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini içime hep kız doğuyor ama senin erkek diolar acaip tatalı felan yiyorum çok aşeriyorumm 12 eylülde randevum inş. gösterir yaramaz gene herkesten sonra öğrenicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?