canım sagol.ne bileyim yinede kendi doktorum demediya tam inanamıyorum.kadın kesin dedi ama haftaya salı benimde randevum var kendi doktorumla ozaman kesinleşir artık..biz senle aynı gidiyoruzya bende sat 5 mayıs..seninde ogluş olcek sanırım dimi.seninkide hayırlı olsunnopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah tebrikler kaydirigubbakcemile5
güzel haberlerini bekliyoruz canım
yarın görüşürüz
mutlu kal opuyorumnanaktan
KIZLAR BENDE KAÇIYORUM
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE
UMARIM BENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİM
İNŞALLAH TESTLERİMDE BİR SORUN YOKTUR
SEVİYORUM SİZİ
opuyorumnanaktan
canım nedense bende pek ınanamıyorum bıraz erken soledı yaa bu sefer gıttıgımde de goremedık acmadı bacakları 10 eylulde tekrar gıdecez o zaman gostermesın sorarım ben ona dogunca ama cok sınırlendım ya acmıyor bacaklarını dıye hemen bıseyler almak ıstıyorum
Caneylom,Fikirevi,Papatya çok sağolun kızlar, çok mutluyum gerçekten,5.ayda değişmez inş ama doktorum çok emin konuştu valla resmini bile verdi ama ben buraya ekleyememki keşke bende ekleyebilseydim bebişimin resmini......
canım ben kızımdan dedimya yedi ay bacaklarını açmadıda çatlatmıştı bizi diyi.valla bu bebek doktor karnımı bir iki salladı hemen açtı bacaklarını.alışık olmadıgımıza biz çok şasırdık açtı diye.evet banada verdi resmini işte pipi falan diye .ama benim doktor demedikçe içim rahat etmiyo.
bide biz yedi sülaleye komşuya hep kız dedik .şimdilik bişey söylemiyoruz doktrumda desin öyle söyleyecegiz.insanlarında kafası karışmasın.önce kız sonra erkekk daha sonra tekrar kıza döner ayyy.beklesin elalem bir hafta daha....
KIZLAR BENDE KAÇIYORUM
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE
UMARIM BENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİM
İNŞALLAH TESTLERİMDE BİR SORUN YOKTUR
SEVİYORUM SİZİ
opuyorumnanaktan
canım ben kızımdan dedimya yedi ay bacaklarını açmadıda çatlatmıştı bizi diyi.valla bu bebek doktor karnımı bir iki salladı hemen açtı bacaklarını.alışık olmadıgımıza biz çok şasırdık açtı diye.evet banada verdi resmini işte pipi falan diye .ama benim doktor demedikçe içim rahat etmiyo.
bide biz yedi sülaleye komşuya hep kız dedik .şimdilik bişey söylemiyoruz doktrumda desin öyle söyleyecegiz.insanlarında kafası karışmasın.önce kız sonra erkekk daha sonra tekrar kıza döner ayyy.beklesin elalem bir hafta daha....
aryacım gözün aydın canım.bak boşuna endişelendin.
selmakrem canım gözün aydın çok sevindim.iki böcüğe bi çiçek çok yakışır.
pince hoş geldin canım araamıza.
merhabalar kızlar , şimdi geldik doktordan üçlü testimiz yapıldı, çok şükür ölçümlerimizin hepsi normal çıktı, kan testinin sonucunuda cumartesi günü alacakmışız evet kızlar rüyalarım gerçek oldu %90 kızım olacakmış çok mutluyum çooookkkkkkk....................
Kızlar ben geldim Allaha şükür testler temizmiş:Saruboceq:
Cinsiyeti yine öğrenemedik yine göstermedi edepsiz.kaydirigubbakcemile3
2 hafta sonraya kaldı.
Bu arada soruları sordum Batmalar için normal dedi kasılmalar ve karnın taş gibi olması pek iyi değilmiş adet sancısına benze sancılar kramplar iğne batmaları normalmiş.baş ağrısı için ilaç sordum hiç bir şekilde ilaç vermem sana dedi:bbo: yat uyu başın ağrıyınca dedi.bu arada 1.5 kilo almışım kızlar ben kızdı dr çok dedi.haftada 400 gr alıcaksın dedi.ama ben kilo vermiştim filan dedim 1 ayda bu kiloyu alman fazla dedi.ceviz yiyiyorum dedim haftada 2 kez bir avuç yicekmişim ben hergün yiyiyordum.şimdi dikkat edicem biraz artık.
Benim sıpa sırt üstü yatmıştı bisiklet çeviriodu bacaklarıyla volesle benöğrenemicez galiba cinsiyeti tam.ama maşallah çok büyümüştüikili test kötü diye çok korkmuştum şükür kızlar ya saolun dualarınız için geçmişi okuyamadım henüz.şimdi bir okuyayım.
Merhaba kızlar :) bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. Fazla foruma giremesemde bir merhaba diyeyim dedim. benimki de cinsiyeti göstermedi geçen cumartesi bacakları kapatmış sıkı sıkı herhalde edepli terbiyeli bir kızım olacak.. :) Allah hepimize sağlıklı problemsiz doğumlar versin bebişlerimizi hemen bir çırpıda kucağımıza alalım...opuyorumnanaktan
yaren sen bi görünüp bi gidiyon.hiç bişeyde yazmıyon.nassın eski dünürrrrr
07papatya;Voles;turkkahvesi; fikirevi;fatos0808 opuyorumnanaktan iyi dilekleriniz için teşekkürler... iyi akşamlar ...
kızlar cinsiyet tam belli değil ama böyle kendimi kupkuru hissediyorum bebişime bişiler almaya başlasam mı? neler aldınız siz?
iyiyim canım,sağolasın :) evet işler biraz yoğun ama sizden de alamıyorum kendimi. okuyup okuyup çıkıyorum..:) bir sürü yazacak cevap ta birikti aslında..neyse kusuruma bakmayın artık,bugünlük böyle olsun..
ben de dr'umu aradım,3'lü test için. 2'li yapıldığı için 3'lüye gerek görmemiş..içim rahatladı aslında..acaba unuttu mu diyordum..
neyse ben de çıkıyorum, benim koçiş de konya'da.. akşam da yok sanırımhadi iyi akşamlar herkese, hayırlı iftarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?