2010 Şubat Anneleri

canım nedense bende pek ınanamıyorum bıraz erken soledı yaa bu sefer gıttıgımde de goremedık acmadı bacakları 10 eylulde tekrar gıdecez o zaman gostermesın sorarım ben ona dogunca ama cok sınırlendım ya acmıyor bacaklarını dıye hemen bıseyler almak ıstıyorum

Caneylom,Fikirevi,Papatya çok sağolun kızlar, çok mutluyum gerçekten,5.ayda değişmez inş ama doktorum çok emin konuştu valla resmini bile verdi ama ben buraya ekleyememki keşke bende ekleyebilseydim bebişimin resmini......

insallah canım dualarımız senınle

canım ben kızımdan dedimya yedi ay bacaklarını açmadıda çatlatmıştı bizi diyi.valla bu bebek doktor karnımı bir iki salladı hemen açtı bacaklarını.alışık olmadıgımıza biz çok şasırdık açtı diye.evet banada verdi resmini işte pipi falan diye .ama benim doktor demedikçe içim rahat etmiyo.
bide biz yedi sülaleye komşuya hep kız dedik .şimdilik bişey söylemiyoruz doktrumda desin öyle söyleyecegiz.insanlarında kafası karışmasın.önce kız sonra erkekk daha sonra tekrar kıza döner ayyy.beklesin elalem bir hafta daha....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aryacım gözün aydın canım.bak boşuna endişelendin.
selmakrem canım gözün aydın çok sevindim.iki böcüğe bi çiçek çok yakışır.
pince hoş geldin canım araamıza.

benım doktorum ılk gıttıgımde erkek dedı acıktı hep bacak arası fılan bu gıttıgımde bana tekme atmaktan ve el sallamaktan bacaklarını acma fırsatı olmadı. aslında ben az dolasıp tekrar gırecektım ultrosana sonra vazgectım neyse artık bıdaha kı sefer ogrenırım ınsallah
ayy beklesınler canımda beklemıyorlar kı benden meraklı mıllet

yaren sen bi görünüp bi gidiyon.hiç bişeyde yazmıyon.nassın eski dünürrrrr

çok sevindimmm Allah gönlüne göre vermiş canım ne mutlu size alkisalkisalkis

aryacım cnm cok sevindim testlerin temiz çıkmasına az daha sabret bir kaç haftaya görürsünüz cinsiyetini opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım aramıza

07papatya;Voles;turkkahvesi; fikirevi;fatos0808 opuyorumnanaktan iyi dilekleriniz için teşekkürler... iyi akşamlar ...

kızlar cinsiyet tam belli değil ama böyle kendimi kupkuru hissediyorum bebişime bişiler almaya başlasam mı? neler aldınız siz?

yaren sen bi görünüp bi gidiyon.hiç bişeyde yazmıyon.nassın eski dünürrrrr

iyiyim canım,sağolasın :) evet işler biraz yoğun ama sizden de alamıyorum kendimi. okuyup okuyup çıkıyorum..:) bir sürü yazacak cevap ta birikti aslında..neyse kusuruma bakmayın artık,bugünlük böyle olsun..

ben de dr'umu aradım,3'lü test için. 2'li yapıldığı için 3'lüye gerek görmemiş..içim rahatladı aslında..acaba unuttu mu diyordum..

neyse ben de çıkıyorum, benim koçiş de konya'da.. akşam da yok sanırım hadi iyi akşamlar herkese, hayırlı iftarlar..

07papatya;Voles;turkkahvesi; fikirevi;fatos0808 opuyorumnanaktan iyi dilekleriniz için teşekkürler... iyi akşamlar ...

:gitme::gitme:

kızlar cinsiyet tam belli değil ama böyle kendimi kupkuru hissediyorum bebişime bişiler almaya başlasam mı? neler aldınız siz?

benim ikinci oldugu için çok bişey almayacagım.benim kızımın giysileri öyle pembe degil mavi yeşil sarı.ya ben nefret ediyorum şu pembe kız mavi erkek olayına.benim pembe tulumlar şimdi ne olcek bu erkekse giydirmeyecekmiyim yesyeni kıyafetleri.yok anacım ben giydiririm.etek degilya elt tarafı pembe tulum valla ben ogluşumu giydirmeyi düşünüyorum...

tama canım kolay gelsin.iyi oldugunu bilelimde...

kızlar artık bebbişi bende hissediyorum yaklaşık 4-5 gündür bak şimdi yine kaydı gitti solda saga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…