:gitme::gitme:
benim ikinci oldugu için çok bişey almayacagım.benim kızımın giysileri öyle pembe degil mavi yeşil sarı.ya ben nefret ediyorum şu pembe kız mavi erkek olayına.benim pembe tulumlar şimdi ne olcek bu erkekse giydirmeyecekmiyim yesyeni kıyafetleri.yok anacım ben giydiririm.etek degilya elt tarafı pembe tulum valla ben ogluşumu giydirmeyi düşünüyorum...
Ben de eğer gerçekten oğlansa öyle griler lacivertlerle çocuğu kapatmayı düşünmüyorum her renkten giysin bence pembe de olur kırmızı da.. gerçi ben 9 senedir kocişe pembe bişi giydirmeyi beceremedim ama ağaç yaşken eğilebilir kimbilir :dance:
Ben de şubat 2010 annesi olacağım inşallah.15+4 günlük hamileyim.Ama daha cinsiyeti belli değil.rkadaşlar inşallah isteyen herkes anne olur. Bebek bekleyen anneler de inşallah hayırlısıyla kavuşurlar bebişlerine....
bilgen daha önce okumuştum sanırım sendin.kps ye hazırlanıyorum falan diye canım bende çok ilgilenirim nerde sınıv var benim haberim olur.bak ne sınavı kafama takıldı neye hazırlanıyorsun sen benimde haberim olsun...
cnm benım ewt bendım kpss bden gırecm snva ve bu snvı kazanmak zorundayım canım cokta motıve oldgm solenemez bıraz temızlık hastası oldgm ıcın gece gunduz temızlık yapıyorum bu arada rutın olarak her aksam gecmısı okuyorum cok merak edıyorum cunku nasıl oldugunuzzu kpss konusunda yardmcı olabılecegım bısey varsa sor cnmm
hoşgeldin canım.allah tamamına erdirsin.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında KK'yı uzun zamandır takip ediyorum ama topiğimizi yeni keşfettim.
şubat annesi okadar çokki sen sanırım 106.kişi oldun
Ben de şubat 2010 annesi olacağım inşallah.15+4 günlük hamileyim.Ama daha cinsiyeti belli değil.rkadaşlar inşallah isteyen herkes anne olur. Bebek bekleyen anneler de inşallah hayırlısıyla kavuşurlar bebişlerine....
07papatyacım baştaki listeyi gördüğümde çok mutlu oldum demek ki aynı zamanlarda aynıo sevinçleri yaşamışız diye.İnşallah birbirimize yakın zamanlarda da alacağız bebişlerimizi kucağımıza.Bu çok güzel bir duygu. Şimdi nbile gözlerim doluyo
senin dogum ne zamana geliyo..
son adet tarihin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?