2010 Şubat Anneleri

Ben de eğer gerçekten oğlansa öyle griler lacivertlerle çocuğu kapatmayı düşünmüyorum her renkten giysin bence pembe de olur kırmızı da.. gerçi ben 9 senedir kocişe pembe bişi giydirmeyi beceremedim ama ağaç yaşken eğilebilir kimbilir :dance:

kızlar ben çıkıyom hepinize iyi akşamlar.bi karnımı doyurayım.zaten evde kimse yok offffff

yok kız ben kocişe giydiriyorum acık pembeleri. sade renk acık pembe gömleği var pembe çizgili tişörtleri de var hem de çok yakışıyor, beyaz tenli olduğundan mıdır nedir :asigim:
benim kaybettiğim bebeğim kızdı. herşeyini pembe almışım. şimdi oğlum olursa ben de ne yapacağım diye düşünüp duruyorum. bir kaç tane beyaz ve yeşil var onun dışında hep pembe kaydirigubbakcemile3 aslında oğluşuma da pembe giydirmek isterim ama görenler kız mı derse de alınırım lmaz:
aman bir gelsin de dünyaya yavrum onun kıyafetlerini yerim ben :kedi: :asigim: mutluluktan gözlerim doldu.
zaten herşeye ağlıyorum ayyyy :mymeka:

bilgen daha önce okumuştum sanırım sendin.kps ye hazırlanıyorum falan diye canım bende çok ilgilenirim nerde sınıv var benim haberim olur.bak ne sınavı kafama takıldı neye hazırlanıyorsun sen benimde haberim olsun...

benim kocamda giyer.kırmızı tişört turuncu .evet hafif pembe ..bende giydirecegim.kızımdan kalan birsürü yeni giysi var ne yapacagım onları mecbur giyecek ogluş..

Ben de şubat 2010 annesi olacağım inşallah.15+4 günlük hamileyim.Ama daha cinsiyeti belli değil.rkadaşlar inşallah isteyen herkes anne olur. Bebek bekleyen anneler de inşallah hayırlısıyla kavuşurlar bebişlerine....

hoşgeldin canım.allah tamamına erdirsin.

cnm benım ewt bendım kpss bden gırecm snva ve bu snvı kazanmak zorundayım canım cokta motıve oldgm solenemez bıraz temızlık hastası oldgm ıcın gece gunduz temızlık yapıyorum bu arada rutın olarak her aksam gecmısı okuyorum cok merak edıyorum cunku nasıl oldugunuzzu kpss konusunda yardmcı olabılecegım bısey varsa sor cnmm

hangi kpss ye giriyosun.ne sınavı bu

şubat annesi okadar çokki sen sanırım 106.kişi oldun

07papatyacım baştaki listeyi gördüğümde çok mutlu oldum demek ki aynı zamanlarda aynıo sevinçleri yaşamışız diye.İnşallah birbirimize yakın zamanlarda da alacağız bebişlerimizi kucağımıza.Bu çok güzel bir duygu. Şimdi nbile gözlerim doluyo

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin.......

senin dogum ne zamana geliyo..
son adet tarihin ne

hoş geldin canım aramıza sağlıkla al kuzunu kollarına.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…