2010 Şubat Anneleri

bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum cumartesi randevum var hem 3lü test yapacak dr. hemde belkı bu kez açar.........

evet aramızda bi kaçgün var.bende 5 mayıs.dogum tarihi 9 şubat ama ben sezeryan olacagım için4-5 şubat gibi dogar kısmetse...

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.
Allah hayırlı doğumlar versin papatyacım.Ben normal istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek?

papatyacım senin canın sıkılıyodsur dimi yalnızsın canım ya.

evet yaaaa:sinifsinif:bide hüzünlü müzik açtım offff.dinleyip duruyorum.hiç benim bu saatlerde girdigim görülmüşmü.kızla ilgilenecegim diye.ay çok özledim eşim arıyo bugun ne zaman geleceksiniz demeye başladım

bugün beni ufaklık yordu sürekli dolanıp durdu.ne bileyim üzüldümyü ondanmıdır nedir.epey harekiliydi.
hatta ikindi ilk defa bu kadar sert sanki ya eli ya ayagı.beni içerden şiddetli tırmalıyolar sandım.bi çıglık attım.sonra aklıma geldi bu bebek diye.acayip geçti ya ayagı takıldı ya eli..ama güzeldi..

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.
Allah hayırlı doğumlar versin papatyacım.Ben normal istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek?

canım bu benim ikinci bebegim.ilki sezeryan oldugu için bunun dogum şekli belli..
ilkide öyle istekle degil dogum kanallarım ço ama çok dar demişti doktor hatta ben bu kadar darını ilk kez sende gördüm demişti.çocuk kanalı gibi duruyo.bilmeyen bi doktor sana normal dgum yaptırsa bebek çıkamadıgı gibi ölür demişti(allah korusun)yani öyle işte...

anacım oynak bi müzik açayım bari içim iyice kötü oldu.dur şak şukayı açayımda dinleyeyimkaydirigubbakcemile3

eski postalara bakarken tehmin ettim durumunu canım. Benim ilk bebeğim.Aslında anlamı benim için biraz daha farklı.Eşim altı ay kadar önce ciddi bir kalp krizi geçirdi, elektroşoklar falan.Zor günlerdi anlayacağın.atlattık çok şükür. O yüzden bebeğime daha fazla bir anlam yükledim sanırım. Her şeye zırlıyorum ben yaaa....

kıız güzelmişşisn.gözler dudaklar.annemin dedigi sürmeli duruyon esmermisin.

sağol canım benim senin güzelliğin. anacım aslında çok esmer değilim.kumralım.bu resimde nişan gecemizde nişan bittikten sonra çekilmiştik.bide şimdi gör canım çok lekelendim ya burdumun kenarları dudaklarımın üstü hep lekelendim ya.Şeniz kızım olacak galiba.

geçmiş olsun canım.allah tekrarını yaşatmasın.minik bebginizkötü günleri geçirip unttursun sizlere:ecrin_bebek:

Allah kavuştursun papatyacım,,,ben hala bebeğimi hissetmedim çok hareketli bir bebek ultrasonda eli ayağı hiç durmuyor ama bakalım ben ne zaman hissedecem.....

çok geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan

kız ona doktorlar genelde genetik diyolar.annemde dört çocukta hiç lekelenmemiş.aslında bulanmaış bile.neyse ablamda lekelenmedi.şimdi hem kızımda hem bunda bendede lekelenme yok.aman maşallah diyeyimde..
amaan lekelense bile dogumdan sonra gidiyomuş fakat.dogumdan sonrayı lekelenen yeri kuru tutmayacakmışsın o zaman kalıcı oluyormuş.hep nemli kalacakb
bide bana ne diyorlar sen akdenizde nemli bölgede yaşıyosun odan lekelenmen yok .kuru bölgede yaşayanların daha çıkarmış.böyle bişey varmıkı bilmem.sen nerde oturuyodun

Allah kavuştursun papatyacım,,,ben hala bebeğimi hissetmedim çok hareketli bir bebek ultrasonda eli ayağı hiç durmuyor ama bakalım ben ne zaman hissedecem.....

kız aradaki farki görsene.tecrübeli..diger çocuklarında ne zaman hissettin.
bide genelde kız çocukları geç hissedilir derler.erkekler daha oynak oluyo sanırım.
benimde ikinci ya bunu daha erken hissedecegimi tahmin ediyodum.çünkü kızımda hep tereddüt ediyorduk aceba bu bebekmi diye.meger bebekmiş ama ben hep doktora hissetmedigimi söylemiştim.ne bileyim o zaman bayag ıtekmeleyecek sanırdm.

izmirdeyim canım.banada çok erken döktü lekeler.herkes genelde altıncı aydan sonra lekelenir diyo ama ben hamile olduğumu daha bilmeden lekelenmeye başladım.doğumda saçalarınla terini lekeli yerleri silersen geçer diyolar ama o mu aklıma gelcek anacım.lohusaykende sil diyolar bakalım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…