kız aradaki farki görsene.tecrübeli..diger çocuklarında ne zaman hissettin.
bide genelde kız çocukları geç hissedilir derler.erkekler daha oynak oluyo sanırım.
benimde ikinci ya bunu daha erken hissedecegimi tahmin ediyodum.çünkü kızımda hep tereddüt ediyorduk aceba bu bebekmi diye.meger bebekmiş ama ben hep doktora hissetmedigimi söylemiştim.ne bileyim o zaman bayag ıtekmeleyecek sanırdm.
ha papatyam bende hiç bulanmadım bikere bile.
2004 te burda değildim kuzum ben geçen sene nisanda evlendik bursadan gelin geldim.bornıovadayım ben.kız burda olsaydın keşke gelir giderdik.izmirdende kimse yok ha topikte.
kaydirigubbakcemile3papatyacım yaşlandık artık , kaç sene geçti aradan valla unuttum hatırladığım tekşey ikisindede hiç tekme yemedim içimde balık gibi kayıyorlardı......kaydirigubbakcemile3
kızlar bilgisayar çocukların odasında, uyku saatleri geldi ,ufaklık uyudu bile neyse hepinize iyi geceler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..........
kızlar bilgisayar çocukların odasında, uyku saatleri geldi ,ufaklık uyudu bile neyse hepinize iyi geceler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..........
slm kızlar iyi geceler..
cnm slm nasılsın sonuçlarını aldın mı tatlım nasıl cıktı umarım ii cıkmıstır cnm
yok canım ya almadım daha 2 hafta var ama dün gittik doktora pipisini tam gösterdi bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?