2010 Şubat Anneleri

fatoş izmirdeymişsin sen.hımm ozaman dogru degil orasında nemli.gerçi burası gibi nemli degil ama olsun ,bende 2004 yılıda 9 ay izmirde yaşadım..

2004 te burda değildim kuzum ben geçen sene nisanda evlendik bursadan gelin geldim.bornıovadayım ben.kız burda olsaydın keşke gelir giderdik.izmirdende kimse yok ha topikte.

papatyacım yaşlandık artık , kaç sene geçti aradan valla unuttum hatırladığım tekşey ikisindede hiç tekme yemedim içimde balık gibi kayıyorlardı......kaydirigubbakcemile3

kızlar bilgisayar çocukların odasında, uyku saatleri geldi ,ufaklık uyudu bile neyse hepinize iyi geceler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..........

ha papatyam bende hiç bulanmadım bikere bile.

allah ne güzel.valla bende kurtuldum.artık yiyebiliyrum çok şükür..

2004 te burda değildim kuzum ben geçen sene nisanda evlendik bursadan gelin geldim.bornıovadayım ben.kız burda olsaydın keşke gelir giderdik.izmirdende kimse yok ha topikte.

bursayıda gezmiştim çokk severim.hele bandırmaaaa.ora içimde kalmıştı çok begenmiştim bandırmayı.bende izmirde balçovada kaldım eşimin semineri vardı.ozaman tabi bebek yok düştüm peşine adamın.ayrı kalamadık.bende onunla dokuz ay kaldım.ev tuttuk ikinci el eşya aldık(burdaki eşyalarımız götürmedik 9 ay diye)bi odamız doluydu digerleri bomboş.mutfakta herşey vardı dolap fırın.öyle tutmuştuk.hey gidi günler kız o günlerde güzeldi.izmiri ilk önce hiç sevmemiştim.alışammaıştım.ama giderken bayagı üzülmüştüm artık alışmıştım.heryeride biliyodum.neyse kısmetse tekrar gitmek istiyom izmire ...
kız antalyılıda yok kixmse berde yalnızım.

papatyacım yaşlandık artık , kaç sene geçti aradan valla unuttum hatırladığım tekşey ikisindede hiç tekme yemedim içimde balık gibi kayıyorlardı......kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3aşkolsun ne yaşlanması.tabi senikiler büyümüş.ama doktorlar 22.haftaya kadar duyarsınız diyolar.ay ne güzel kızın olcek işte nazlı annesi...

neyse kızlar bende çıkayım.ben çabuk yoruluyorum erkenden uykum geliyo yatayım bari.sizlere iyi geceler öptüm sizleri...

iyi geceler kızlar. artık topiğe uğrayamıyorum pek. 2 aylık bi eğitime başladım. doğumdan sonra çalışmaya başlayacağım için yatırım yapayım dedim. hem evde olmayınca kendimi dinlemiyorum ve rahat geçiyor günüm.

umarım hepiniz ve bebişleriniz çok çok iyidir. 3 lü test sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydın. allah hepimize göztersin iyi sonuçları inş.

çok öptüm hepinizi. beni özleyin anacımmmmm

canım memurluk sınavı ben unv.mezunu olarak genel kultur ve genel yetenkten gırecem senye hazranda galıba snv

yok canım ya almadım daha 2 hafta var ama dün gittik doktora pipisini tam gösterdi bu sefer

umarım ii cıkar canım benım hadi hayırlı olsun bi erkek daha gelıyo bende catlıyom meraktan ama bakalım ne zaman oğrenecgz artk ayırlısı allahım yardımcın olsun canım

Günaydın kızlar...
ya bir şey danışacağım 3 lü test 16 ve 18. haftalar arasında yapılıormuş sanırım bir daaki randevum 24 eylülde. O zaaman bende 18 + 1 olacağım. Geç kalmış olmazmıyız. Hiç üçlü test yapacağız diyede bahsetmedi CADIARZU

günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okudum bi sıkıntı yok maşallahımız var kaydirigubbakcemile3

yeni arkadaşlar katılış aramıza hayırlısı olsun pince ve havvaesen bebeklerinizi sağlıklı sıhatli vaktinde en kolay taraından sıkıntısız kucağınıza alırsınız inşallah... gözünüz aydın :Saruboceq:

yaren_h merhaba :) teşekkür ederim.

Floristgirl merhaba, bildiğim kadarıyla bu tür testler verilen sürenin son gününe kadar yapabiliyor. mesela 2 li test 11-13 hafta arası idi sanırım benimkini 13+1 de yaptı doktor ve daha 3 günüm daha vardı. 17. haftada gideceğim ve 3lü test yapacak. Şöle bir durum daha var her doktor 3 lü testi yapmıyor doğum yapmış arkadaşlar ile konuşuyorum kimisin doktoru 2 li yapıp devamını yapmıyormuş kimisi sadece 4lü yapıyormuş. 2 li test 3 lüden daha kesin sonuç veriyormuş. canını sıkma bence ama aklında kalmasın istiyorsan doktoruna telefon et.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…