2010 Şubat Anneleri

günaydın canım randevunu 4-5 gün öne çekemiyomusun dr. ara bi konuş istersen 3lü yapıcak mı yapıcaksada istersen biraz öne al....

Voles iyi dileklerin için çok teşekkürler :) hepimize Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.. opuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler ve bebisleri,
Pince ve havvaesen hoşgeldiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
kurbis demek oglun olacak insallah sonucların da temiz çıkacak gönlünü ferah tut cnm benim arkadas da yaptırmıstı simdi cok tatlı bir kızı var masallah.

Voles .!.:
günaydın canım randevunu 4-5 gün öne çekemiyomusun dr. ara bi konuş istersen 3lü yapıcak mı yapıcaksada istersen biraz öne al....

sağolun kızlar haklısınız ben en iyisi bir doktoru arayayımda bilgi alayım . bende çekiniyorum doktoru aramaya kimisi zırt pırt arar ben lazım olduğunda bile arayamıyorum. lmaz:

günaydın canlarım.nasılsınız?öptüm hepinizi.opuyorumnanaktan

günaydın canım. Ben bugun cok uykuluyum. Gunlerdir geceleri cok zor uyuyordum. Dun artık hamile kıyafeti alayım dedim is icin pantolon biraz gezindim Capitolde ne kadar pahalı. Gebede sıradan kumas siyah pantolon 99 tl. Ben de vazgectim almadım. Oxxonunkiler de belden lastikli aynı onlar gibi onlardan aldım bitane ama o da cok iste giyilir gibi degil.
Sonra eve geldim nasıl bir yorgunluk bir de cok midem bulandı nedense. 10da yattım sözde banyo yapacaktım. Sabahta 7.30da zor kalktım gece hic uyanmadım hayret ki ne hayret :))
Sabah gene midem kalktı buzdolabının kokusuna bos bos ogurdum. neyse gecti simdi.

demek artık vucudun pes etti canım deliksiz uyudunkaydirigubbakcemile3

günaydın tertipler...
yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel her geçen gün büyüyoruz
PıNCE ve HAVVAESEN hoşgeldiniz aramıza hayırlı olsun bebekleriniz...

fatmacım günaydın canım... sinemcim geçicek inşallah canım ya az kaldı sık biraz daha dişini... uyku sorunu bende yaşıyorum ilk ilk defa bende uyudum biliyomusun ama sanırım fatmanında dediği gibi vücutlar pes etti

günaydın canım anacım ne güzel gülmüşün ne güzel çıkmışın öle bakım.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3anacım şubat annelerinin hepsi güzel valla ohh kıskananlar çatlasınkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ayy bu gece rüyamda kızım olmustu ve onu emzırıyodum muthıs bı duyguydu yaa valla anlatamam sıze

herkese günaydınlarr hayırlı günler nasılsınız kızlar
yeni gelenler hoşgelmişler aramızaa listede 100 den fazlayız ama 15 den fazla online olan yok yahuu nerde bu kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…