Günaydın kızlar...
ya bir şey danışacağım 3 lü test 16 ve 18. haftalar arasında yapılıormuş sanırım bir daaki randevum 24 eylülde. O zaaman bende 18 + 1 olacağım. Geç kalmış olmazmıyız. Hiç üçlü test yapacağız diyede bahsetmedi CADIARZU
günaydın canlarım herkes iyidir umarım geçmişi okudum bi sıkıntı yok maşallahımız var kaydirigubbakcemile3
yeni arkadaşlar katılış aramıza hayırlısı olsun pince ve havvaesen bebeklerinizi sağlıklı sıhatli vaktinde en kolay taraından sıkıntısız kucağınıza alırsınız inşallah... gözünüz aydın :Saruboceq:
Floristgirl merhaba, bildiğim kadarıyla bu tür testler verilen sürenin son gününe kadar yapabiliyor. mesela 2 li test 11-13 hafta arası idi sanırım benimkini 13+1 de yaptı doktor ve daha 3 günüm daha vardı. 17. haftada gideceğim ve 3lü test yapacak. Şöle bir durum daha var her doktor 3 lü testi yapmıyor doğum yapmış arkadaşlar ile konuşuyorum kimisin doktoru 2 li yapıp devamını yapmıyormuş kimisi sadece 4lü yapıyormuş. 2 li test 3 lüden daha kesin sonuç veriyormuş. canını sıkma bence ama aklında kalmasın istiyorsan doktoruna telefon et.. :)
Voles .!.:günaydın canım randevunu 4-5 gün öne çekemiyomusun dr. ara bi konuş istersen 3lü yapıcak mı yapıcaksada istersen biraz öne al....
günaydın canlarım.nasılsınız?öptüm hepinizi.opuyorumnanaktan
günaydın canım. Ben bugun cok uykuluyum. Gunlerdir geceleri cok zor uyuyordum. Dun artık hamile kıyafeti alayım dedim is icin pantolon biraz gezindim Capitolde ne kadar pahalı. Gebede sıradan kumas siyah pantolon 99 tl. Ben de vazgectim almadım. Oxxonunkiler de belden lastikli aynı onlar gibi onlardan aldım bitane ama o da cok iste giyilir gibi degil.
Sonra eve geldim nasıl bir yorgunluk bir de cok midem bulandı nedense. 10da yattım sözde banyo yapacaktım. Sabahta 7.30da zor kalktım gece hic uyanmadım hayret ki ne hayret :))
Sabah gene midem kalktı buzdolabının kokusuna bos bos ogurdum. neyse gecti simdi.
esmacın resimdeki senmisin.....
ESRA,ESMA,FATOŞ resimler konmuş..
bu ne güzellik anam hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah ...
fatmacım günaydın canım... sinemcim geçicek inşallah canım ya az kaldı sık biraz daha dişini... uyku sorunu bende yaşıyorum ilk ilk defa bende uyudum biliyomusun ama sanırım fatmanında dediği gibi vücutlar pes etti
günaydın canım anacım ne güzel gülmüşün ne güzel çıkmışın öle bakım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?