2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar ayy bu gece rüyamda kızım olmustu ve onu emzırıyodum muthıs bı duyguydu yaa valla anlatamam sıze

günaydın canım ruyada kız görünce erkek oluyomuş diolar.bende dün gece bebek eteği gördüm fırfırlı pembeli felan hayırlısı bakalım ne olucaklar

herkese günaydın dün dra gittik bebişimizi gördük herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış gerçi dr tekrar göreyim dedi ama erkek dedi bu arada dün bir kız müjdesi gelmiş selmakerem gözün aydın canım

günaydın kızlar
sizde de mi uyku sorunu var?
gemişi pek okuyamadım da.
ay uyuyamıyorum. bir de demir haplarımı almadığımdan mıdır nedir bacaklarım sabaha kadar buz gibiydi sürekli uyandım. ısınmıyorlar. iki kat kışlık pjama giydim çorap giydim kalın birşey sardım, yok yine de ısıtamadım. en son dayanamadım banyoya girdim kaynar suları tuttum bacaklarıma.
zaten böyle karnımda birşey varmış gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 ondan da uyuyamıyorum. sürekli tuvaletim geliyor. bir de baş ağrısı var. iştahsızlık da cabası.
bunların dışında iyiyim çok şükür. delikafadulden
gözümden uyku akıyor zor yazıyorum.

gözün aydın canım erkek geliyo demek ne güzel öğrendin benim daha 2,5 hafta var kontrole ozamanda gösterirse tabi :)

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun :1hug:

bılmıyorum canım ne cıkacakta ben kafayı yıyecem herhalde taktım bu cınsıyete aslında hıç önemli degıl ama insan yinede merak ediyo işte

Evet cnm sağlıklı olsunda. Ama seni anlayabiliyorum hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce oğlan çocuğu gördüm rüyamda. Nasıl öpüyor beni anlatamam. Sabah kaktım bir mutluyum sorma. Sonra hamile oluğumu öğrenince hep oğlan geçti içimden geçen günde dr erkek deyince sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. Ama en başta söylediğim gibi hepimizin kalbiden geçen sağlıklı olması. :içelim:

cnm herkes için söylüyorum gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütelim bebişlerimizi:teytey:

sağol canım benimde eylülün 8inde randevum ama dün başka dra gittim o söyledi kendi dr söylememişti

anladım canım ben daha 14. haftamdayım 12 eylülde randevum 16 haftayı doldurmuş inş. ozaman çıkar dayanamıyorum gidicem bi doktora ama göstermeyebilir die cayıyorum

anladım canım ben daha 14. haftamdayım 12 eylülde randevum 16 haftayı doldurmuş inş. ozaman çıkar dayanamıyorum gidicem bi doktora ama göstermeyebilir die cayıyorum

bende dün dr giderken pek ümitli değildim göstermez diyodum ama gösterdi drda uğraştı biraz hafifçe göbeğimi salladı ondan sonra gördü gerçi benim içimden hep erkek geçiyodu eşiminde öyle iki kerede rüyamda erkek gördüm

günaydın kızlar,

dün erken çıkıp eve gitmiştim dün saat 3 ten beri uyuyorum soğuk almışım akşam beni bi üşüme aldı kalktım sıcak duş aldım limonlu çay içtim 1 tanede parol aldım uyudum 1 saat sonra bi uyandım ki su içindeyim kalında giyinmiştim üzerimede kalın battaniye örttüm ben öyle c vitamini al falan atamam soğuk algınlığını gece 2 kere üstümü değiştirdim nasıl bir terlemek anlatamam neyseki bugün daha iyiyim.bu arada salgın var aman kızlar dikkat.rüyamda kimleri görmedim ki çok ilginç ama Caneylom senin cinsiyet bellimiydi kızın olacak galiba kumral dalgalı saçlı 3-4 yaşında bi kız çocuğu gördüm ama nasıl güzel ben böyle bi güzellik görmedim caneylomun kızı diyorlar ama ben tanımıyorum ki diyorum falan ama sonuçta kızın olacak galiba tersi mi çıkar düzümü bilmiyorum ama kumral çok güzel bi kız çocuğuydu nedense bebek değilde çocuk olarak gördüm yoksa senin 2. miydi.

canım bende hamile olduğumu öğrenmeden öncenin gecesi ruyamda test yaptım pembe renk çıktı senin kızın olucak dediler ve sabah test yaptım hamileymişim demek seninde öle oldu belki benimde doğru çıkar içimde hep kız gibi bir his var ama erkekde olabilir diorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…