günaydın kızlar ayy bu gece rüyamda kızım olmustu ve onu emzırıyodum muthıs bı duyguydu yaa valla anlatamam sıze
kaydirigubbakcemile3anacım şubat annelerinin hepsi güzel valla ohh kıskananlar çatlasınkaydirigubbakcemile3
demek kızımız geliyor hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak cinsiyeti hihoyyyt
günaydın kızlar ayy bu gece rüyamda kızım olmustu ve onu emzırıyodum muthıs bı duyguydu yaa valla anlatamam sıze
sağol canım :asigim: sende kocişle çok güzel çıkmışın maşallah canım
fatmacım günaydın canım... sinemcim geçicek inşallah canım ya az kaldı sık biraz daha dişini... uyku sorunu bende yaşıyorum ilk ilk defa bende uyudum biliyomusun ama sanırım fatmanında dediği gibi vücutlar pes etti
günaydın canım ruyada kız görünce erkek oluyomuş diolar.bende dün gece bebek eteği gördüm fırfırlı pembeli felan hayırlısı bakalım ne olucaklar
herkese günaydın dün dra gittik bebişimizi gördük herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış gerçi dr tekrar göreyim dedi ama erkek dedi bu arada dün bir kız müjdesi gelmiş selmakerem gözün aydın canım
herkese günaydın dün dra gittik bebişimizi gördük herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış gerçi dr tekrar göreyim dedi ama erkek dedi bu arada dün bir kız müjdesi gelmiş selmakerem gözün aydın canım
gözün aydın canım erkek geliyo demek ne güzel öğrendin benim daha 2,5 hafta var kontrole ozamanda gösterirse tabi :)
bılmıyorum canım ne cıkacakta ben kafayı yıyecem herhalde taktım bu cınsıyete aslında hıç önemli degıl ama insan yinede merak ediyo işte
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun :1hug:
sağol canım benimde eylülün 8inde randevum ama dün başka dra gittim o söyledi kendi dr söylememişti
anladım canım ben daha 14. haftamdayım 12 eylülde randevum 16 haftayı doldurmuş inş. ozaman çıkar dayanamıyorum gidicem bi doktora ama göstermeyebilir die cayıyorum
akarahan canım gözün aydın.
Evet cnm sağlıklı olsunda. Ama seni anlayabiliyorum hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce oğlan çocuğu gördüm rüyamda. Nasıl öpüyor beni anlatamam. Sabah kaktım bir mutluyum sorma. Sonra hamile oluğumu öğrenince hep oğlan geçti içimden geçen günde dr erkek deyince sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. Ama en başta söylediğim gibi hepimizin kalbiden geçen sağlıklı olması. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?