günaydın kızlar,
dün erken çıkıp eve gitmiştim dün saat 3 ten beri uyuyorum soğuk almışım akşam beni bi üşüme aldı kalktım sıcak duş aldım limonlu çay içtim 1 tanede parol aldım uyudum 1 saat sonra bi uyandım ki su içindeyim kalında giyinmiştim üzerimede kalın battaniye örttüm ben öyle c vitamini al falan atamam soğuk algınlığını gece 2 kere üstümü değiştirdim nasıl bir terlemek anlatamam neyseki bugün daha iyiyim.bu arada salgın var aman kızlar dikkat.rüyamda kimleri görmedim ki çok ilginç ama Caneylom senin cinsiyet bellimiydi kızın olacak galiba kumral dalgalı saçlı 3-4 yaşında bi kız çocuğu gördüm ama nasıl güzel ben böyle bi güzellik görmedim caneylomun kızı diyorlar ama ben tanımıyorum ki diyorum falan ama sonuçta kızın olacak galiba tersi mi çıkar düzümü bilmiyorum ama kumral çok güzel bi kız çocuğuydu nedense bebek değilde çocuk olarak gördüm yoksa senin 2. miydi.
burcuberru geçmiş olsun canım ter atmakla iyi etmişsin o hastalığı çabuk atlatamaya yarıyor
dikkat et kendini koru canım hastalık tekrarlamasın
canım bende hamile olduğumu öğrenmeden öncenin gecesi ruyamda test yaptım pembe renk çıktı senin kızın olucak dediler ve sabah test yaptım hamileymişim demek seninde öle oldu belki benimde doğru çıkar içimde hep kız gibi bir his var ama erkekde olabilir diorum hayırlısı
BURCU geçmiş olsun allah iyilik versin tatlım
akarahan canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin inşallah... :Saruboceq:
burcu canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsın inşallah kendini... rüyana gelincede Allah hayırlara çıkarsın canım caneylomun ilk çocuğu bildiğim kadarıyla onunda Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.... bana gelince rüyalarda bile belli değil benim bebeğimin cinsiyeti ah bu çocuk yedi bitirdi beni..... -tatlicadiarzu-
ben de şubat annesiyim hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza nasip etsin allahım.
Merhaba arkadaşlar
Ben sizi daha yenibuldum. Foruma üye olduğum günden beri 2010 şubat anneleri topiği aradım ama bulamadım. En sonunda demek ki açılmamış daha diye düşünerek dün bir topik açtım. İşin doğrusukonu tekrarı mesajını görünce de çok sevindim. Çünkü kendimi kocaman kadnlar klübünde yalız hissetmek çok kötüydü.
Benim bebeğim de Allah'ın izni ile 02.02.2010'da doğacak.
İnşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. delikafadulden
kızlar ben bu arada sağlık ocağına gittim bugün gebelik takipi için geçen ay kayıt olmuştum
kilo ölçüyolar tanziyon takibi yapıyolar evde sorun varmı felan bisürü soru sorup kayıt ediyolar hamileliğin kaçıncı ayında sormadım unttum bebeğin kalp atışlarınıda dinliceklermiş :) her ay düzenli gel dedi tansiyon kilo takibi yapcaz aşıların olucak dedi.bide 2 kilo almışım bir ayda çok almışsın hamur işi yeme dedi beyaz et balık tüket süt yoğurt peynir ceviz ye mutlaka dedi meyve sebze tüket ama fazlasından sakın dedi bide tuzlu yeme dedi.çok ilgililer hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?