2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar burcuberru geçmiş olsun cnm allah şifa versin rüyanıda hayra çevirsin niş

burcuberru geçmiş olsun canım ter atmakla iyi etmişsin o hastalığı çabuk atlatamaya yarıyor
dikkat et kendini koru canım hastalık tekrarlamasın

canım geçmiş olsun ter atman ii olmuş.opuyorumnanaktan

burcuberru geçmiş olsun canım ter atmakla iyi etmişsin o hastalığı çabuk atlatamaya yarıyor
dikkat et kendini koru canım hastalık tekrarlamasın

Teşekkür ederim kızlar evet ben terlemeden soğuk aldınlığını atlatamıyor.bugün işe gelmek zorundaydım ama akşam yine limonlu çay içip (imamın abdest suyundan benzersiz tabii çook açık çay )örtünüp yatıcam sizlerde dikkat edin salgın bizler için çok sakınçalı normalde ağır geçirenler şimdi daha hassas oluyoruz.
bu arada Caneylom un kızı olacakmış zaten tablodan baktım ama çok güzel bir kız olacak benden söylemesi

cnmm hayırlısı olsun baklım. Sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruzhihoyyyt

burcucum geçmiş olsun dikkat et kendine

akarahan canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin inşallah... :Saruboceq:
burcu canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsın inşallah kendini... rüyana gelincede Allah hayırlara çıkarsın canım caneylomun ilk çocuğu bildiğim kadarıyla onunda Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.... bana gelince rüyalarda bile belli değil benim bebeğimin cinsiyeti ah bu çocuk yedi bitirdi beni..... -tatlicadiarzu-

sağol canım darısı senin başına bu randevunda sende öğrenirsin inşallah

Merhaba arkadaşlar
Ben sizi daha yenibuldum. Foruma üye olduğum günden beri 2010 şubat anneleri topiği aradım ama bulamadım. En sonunda demek ki açılmamış daha diye düşünerek dün bir topik açtım. İşin doğrusukonu tekrarı mesajını görünce de çok sevindim. Çünkü kendimi kocaman kadnlar klübünde yalız hissetmek çok kötüydü.
Benim bebeğim de Allah'ın izni ile 02.02.2010'da doğacak.
İnşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. delikafadulden

ben de şubat annesiyim hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza nasip etsin allahım.

hayırlı olsun kızlar ikinizede maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasın inşallah sağlıklı sıhatli kucağınıza aldığını günleride göstersin Rabbim.:Saruboceq: kaç haftalık hamilesiniz ?

hg arkadaşlar aramıza cucus aynı şeyi bende yaptım hayatım hamiş oldugumu ögrendiğim o gün aradım şubat annelerini bulamadım dedim ki demek ilk şubat annesi benim ben açayım bir heyecanla açtım eski topicimi ama sonra banada msj geldi bende buldum buraı bebek hasreti ile yanan arkadaşlarımız ugur getirmesi açısından öçnceden açmışlar bu topici ama ben bakar kör görmemi,ştim şimdi burdayım benim de bebeğim kısmetse 29 ocakta dogacak inş rabbim cümlemizin bebeğini saglıkla kucagımıza almak nasip etsin inş

İnşallah arkadaşlar. Hepinizin sıcacık duaları için teşekkür ederim. Yanlız olduğunu düşünmek çok feciydi doğrusu. İnsan mutluluğunu da, kaygılarını da, e önemlisi her öğrendiği yeni bilgiyi de paylaşmak istiyor. İyi ki varsınız :))

kızlar ben bu arada sağlık ocağına gittim bugün gebelik takipi için geçen ay kayıt olmuştum
kilo ölçüyolar tanziyon takibi yapıyolar evde sorun varmı felan bisürü soru sorup kayıt ediyolar hamileliğin kaçıncı ayında sormadım unttum bebeğin kalp atışlarınıda dinliceklermiş :) her ay düzenli gel dedi tansiyon kilo takibi yapcaz aşıların olucak dedi.bide 2 kilo almışım bir ayda çok almışsın hamur işi yeme dedi beyaz et balık tüket süt yoğurt peynir ceviz ye mutlaka dedi meyve sebze tüket ama fazlasından sakın dedi bide tuzlu yeme dedi.çok ilgililer hoşuma gitti

Son düzenleme:
ya arkadaşlar benim düzenli beslenmem gerek durmadan yiyorum ne canım isterse kilom fazla olucak böle giderse ayda 2 kilo almışım
bi diyet listesi gibi liste olsa ne yicem die ona göre şartlandırsam kendimi iyi olucak

bende dün gittim kilomu ölçtü 1 kilo almışım normal dedi tansiyonuma baktı oda normal dedi 26. haftada kalp atışını dinleyeceklermiş birde aşı olacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…