hayırlı olsun kızlar ikinizede maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasın inşallahsağlıklı sıhatli kucağınıza aldığını günleride göstersin Rabbim.:Saruboceq: kaç haftalık hamilesiniz ?
kızlar ben bu arada sağlık ocağına gittim bugün gebelik takipi için geçen ay kayıt olmuştum
kilo ölçüyolar tanziyon takibi yapıyolar evde sorun varmı felan bisürü soru sorup kayıt ediyolar hamileliğin kaçıncı ayında sormadım unttum bebeğin kalp atışlarınıda dinliceklermiş :) her ay düzenli gel dedi tansiyon kilo takibi yapcaz aşıların olucak dedi.bide 2 kilo almışım bir ayda çok almışsın hamur işi yeme dedi beyaz et balık tüket süt yoğurt peynir ceviz ye mutlaka dedi meyve sebze tüket ama fazlasından sakın dedi bide tuzlu yeme dedi.çok ilgililer hoşuma gitti
sağolun kızlar haklısınız ben en iyisi bir doktoru arayayımda bilgi alayım . bende çekiniyorum doktoru aramaya kimisi zırt pırt arar ben lazım olduğunda bile arayamıyorum.lmaz:
bende dün gittim kilomu ölçtü 1 kilo almışım normal dedi tansiyonuma baktı oda normal dedi 26. haftada kalp atışını dinleyeceklermiş birde aşı olacakmışım
evet bende ilk aydan beri gidiyorum gebelik dosyası açtılar kilo tansiyon her ay gel dediler bizimkilerde çok ilgili opuyorumnanaktan
herkese günaydın dün dra gittik bebişimizi gördük herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış gerçi dr tekrar göreyim dedi ama erkek dedi bu arada dün bir kız müjdesi gelmiş selmakerem gözün aydın canım
günaydın kızlar,
dün erken çıkıp eve gitmiştim dün saat 3 ten beri uyuyorum soğuk almışım akşam beni bi üşüme aldı kalktım sıcak duş aldım limonlu çay içtim 1 tanede parol aldım uyudum 1 saat sonra bi uyandım ki su içindeyim kalında giyinmiştim üzerimede kalın battaniye örttüm ben öyle c vitamini al falan atamam soğuk algınlığını gece 2 kere üstümü değiştirdim nasıl bir terlemek anlatamam neyseki bugün daha iyiyim.bu arada salgın var aman kızlar dikkat.rüyamda kimleri görmedim ki çok ilginç ama Caneylom senin cinsiyet bellimiydi kızın olacak galiba kumral dalgalı saçlı 3-4 yaşında bi kız çocuğu gördüm ama nasıl güzel ben böyle bi güzellik görmedim caneylomun kızı diyorlar ama ben tanımıyorum ki diyorum falan ama sonuçta kızın olacak galiba tersi mi çıkar düzümü bilmiyorum ama kumral çok güzel bi kız çocuğuydu nedense bebek değilde çocuk olarak gördüm yoksa senin 2. miydi.
ben de şubat annesiyim hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza nasip etsin allahım.
Merhaba arkadaşlar
Ben sizi daha yenibuldum. Foruma üye olduğum günden beri 2010 şubat anneleri topiği aradım ama bulamadım. En sonunda demek ki açılmamış daha diye düşünerek dün bir topik açtım. İşin doğrusukonu tekrarı mesajını görünce de çok sevindim. Çünkü kendimi kocaman kadnlar klübünde yalız hissetmek çok kötüydü.
Benim bebeğim de Allah'ın izni ile 02.02.2010'da doğacak.
İnşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. delikafadulden
canım memurluk sınavı ben unv.mezunu olarak genel kultur ve genel yetenkten gırecem senye hazranda galıba snv
Günaydın kızlar...
ya bir şey danışacağım 3 lü test 16 ve 18. haftalar arasında yapılıormuş sanırım bir daaki randevum 24 eylülde. O zaaman bende 18 + 1 olacağım. Geç kalmış olmazmıyız. Hiç üçlü test yapacağız diyede bahsetmedi CADIARZU
evet canım beğendinmi :)
günaydın kızlar ayy bu gece rüyamda kızım olmustu ve onu emzırıyodum muthıs bı duyguydu yaa valla anlatamam sıze
herkese günaydın dün dra gittik bebişimizi gördük herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış gerçi dr tekrar göreyim dedi ama erkek dedi bu arada dün bir kız müjdesi gelmiş selmakerem gözün aydın canım
günaydın kızlar,
dün erken çıkıp eve gitmiştim dün saat 3 ten beri uyuyorum soğuk almışım akşam beni bi üşüme aldı kalktım sıcak duş aldım limonlu çay içtim 1 tanede parol aldım uyudum 1 saat sonra bi uyandım ki su içindeyim kalında giyinmiştim üzerimede kalın battaniye örttüm ben öyle c vitamini al falan atamam soğuk algınlığını gece 2 kere üstümü değiştirdim nasıl bir terlemek anlatamam neyseki bugün daha iyiyim.bu arada salgın var aman kızlar dikkat.rüyamda kimleri görmedim ki çok ilginç ama Caneylom senin cinsiyet bellimiydi kızın olacak galiba kumral dalgalı saçlı 3-4 yaşında bi kız çocuğu gördüm ama nasıl güzel ben böyle bi güzellik görmedim caneylomun kızı diyorlar ama ben tanımıyorum ki diyorum falan ama sonuçta kızın olacak galiba tersi mi çıkar düzümü bilmiyorum ama kumral çok güzel bi kız çocuğuydu nedense bebek değilde çocuk olarak gördüm yoksa senin 2. miydi.
ben de şubat annesiyim hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza nasip etsin allahım.
Merhaba arkadaşlar
Ben sizi daha yenibuldum. Foruma üye olduğum günden beri 2010 şubat anneleri topiği aradım ama bulamadım. En sonunda demek ki açılmamış daha diye düşünerek dün bir topik açtım. İşin doğrusukonu tekrarı mesajını görünce de çok sevindim. Çünkü kendimi kocaman kadnlar klübünde yalız hissetmek çok kötüydü.
Benim bebeğim de Allah'ın izni ile 02.02.2010'da doğacak.
İnşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. delikafadulden
kızlar gunaydın yenı gelen arkadaslarımız hosgedıler saglıklıca bebeklerıne kavusurlar ınsallah
akharan hayırlı olsun oglusun yaa bende bugun sadece ultroson ceken bı yere gıtmek ıstıyorum yada ozel bır dokora sırf cınsıyetını ogrenmek ıcın ama esım ıstemıyor 15 gun var daha doktora gıtmeme bekleyemem o kadar ozel doktorlar ne kadar fıyatları bagkurla bakılıyor mu polıklınıklerde fılan ultrosan cekıyorlar mı gıtsem
hemen cınsıyetı kesınlessın bıseyler almak ıstıyorum yaa
kızlar gunaydın yenı gelen arkadaslarımız hosgedıler saglıklıca bebeklerıne kavusurlar ınsallah
akharan hayırlı olsun oglusun yaa bende bugun sadece ultroson ceken bı yere gıtmek ıstıyorum yada ozel bır dokora sırf cınsıyetını ogrenmek ıcın ama esım ıstemıyor 15 gun var daha doktora gıtmeme bekleyemem o kadar ozel doktorlar ne kadar fıyatları bagkurla bakılıyor mu polıklınıklerde fılan ultrosan cekıyorlar mı gıtsem
hemen cınsıyetı kesınlessın bıseyler almak ıstıyorum yaa
Genelde Laboratuarlarda ultrason cihazı var ama bence sırf cinsiyetini öğrenmek için gideceksen o zaman Bağkur ile anlaşması olan ve 4 boyutlu cihazı olan bir özel hastaneye gitsen daha iyi olur. Özel hastanelerde genelde hemen ultrasona alıyorlar ve muayene ücretinden başka ücret de almıyorlar Ankara'da ama İstanbul'u bilemiyorum.
Özel hastanede muayene fiyatları Ankara'da hiç bir güvencen yoksa genelde 150 ile 200 TL arasında. Anlaşmalı kurumlarda ise 25 ile 100 arasında değişiyor sanırım. Doktorlarda bildiğim kadarı ile 120'den başlıyor ve 250''ye kadar çıkanı duydum doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?