2010 Şubat Anneleri

Benim bugün 17+1 günüm. 28 nisan'dan hesaplıyoruz. Bebeğimin cinsiyetini henüz bilmiyorum. 28 ağustosta kontrole gideceğim ve umarım bu sefer öğrenebiliriz. Bizim afacan çok uykucu galiba geçen sefer uyuyordu ve doktoumuz biraz hareket etsin diye rahatsız ettiğinde de sinirlendi, kollarını salladı asabi asabi, ama hiç dönmedi küçük sıpacık :))
İnşallah bu sefer gösterir.

CUCUS ve NıMETıM hoşgeldizin kızlar...
hayırlı olsun bebişleriniz sağlıcakla kucanıza alın inş
cinsiyetler bellimi

evet bende ilk aydan beri gidiyorum gebelik dosyası açtılar kilo tansiyon her ay gel dediler bizimkilerde çok ilgili opuyorumnanaktan

sağolun kızlar haklısınız ben en iyisi bir doktoru arayayımda bilgi alayım . bende çekiniyorum doktoru aramaya kimisi zırt pırt arar ben lazım olduğunda bile arayamıyorum. lmaz:

dr araması deyince dun geceki ruyamı anlatayım :) ruyamda dra gidiyorum ama sozde benimdrmus ama tipi hic oyle degil. Diyorki cok arıyorsun yani aslında haftada bir gun arasan fln diyor. Bir bozuluyorum bir bozuluyorum sonunda dru degistirmeye karar veriyorum. Aslında cok aradıgımda yok herhalde bikac gundur arasammı aramasam mı diye dusunuyodum da ondan gordum herhalde . Ay bu bebisler bize ne ruyalar gosteriyorlar ya kaydirigubbakcemile3

evet bende ilk aydan beri gidiyorum gebelik dosyası açtılar kilo tansiyon her ay gel dediler bizimkilerde çok ilgili opuyorumnanaktan

çok güzel bir sistem yapmışlar.
aile içinde şiddet varmı eş yardım ediyomu felan sordular hep
son haftada piskolojik açıdan kendini çokük hissettinmi hayattan bezmek gibi felan böle sorular bile soruyorlar.

kızlar gunaydın yenı gelen arkadaslarımız hosgedıler saglıklıca bebeklerıne kavusurlar ınsallah
akharan hayırlı olsun oglusun yaa bende bugun sadece ultroson ceken bı yere gıtmek ıstıyorum yada ozel bır dokora sırf cınsıyetını ogrenmek ıcın ama esım ıstemıyor 15 gun var daha doktora gıtmeme bekleyemem o kadar ozel doktorlar ne kadar fıyatları bagkurla bakılıyor mu polıklınıklerde fılan ultrosan cekıyorlar mı gıtsem
hemen cınsıyetı kesınlessın bıseyler almak ıstıyorum yaa

nimetim ve cucus aramıza hoşgeldiniz aramıza hoş geldiniz.

geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok sağolun kızlar

nimetim ve cucus aramıza hoşgeldiniz. derinderen biraz sabret bence 15 gün çok uzun bir süre değil. Bu rada ne kadarlık hamilsein cnm.

Canım hayırlı olsun erkekler atağa kalktı galiba :)

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Bol bol dinlen walla bazen bebekleri unutup normalmis gibi yasıyoruz o yuzden su gobisler buyusun de bize hep hatırlatsınlar kendilerini :)

ben de şubat annesiyim hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza nasip etsin allahım.

hoş geldiniz kızlar aramıza.

ben dun alısveris merkezinde gezinirken soyle bir dolandım bebise biseyler alayım diye henüz hicbisey almadım yaw. Ya kızlar insan ilk alacağı şey o mu olsun bu mu olsun demekten bisey alamadım. Herhalde bir açılıp pir açılıcam ben kaydirigubbakcemile3

kızlar bakın ruya tabirlerinde ne diyor;
Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocugu oldugunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir.

canım memurluk sınavı ben unv.mezunu olarak genel kultur ve genel yetenkten gırecem senye hazranda galıba snv

canım bende ünvs mezunuyum.sadece o dersler yetrli degil biliyosun işletmi muhasebe hukuk falanda çalışmak grekiyo...

canım üçlü testler 16.va 20 haftalar arası yapılıyo sanırım.hem bezı doktorlar gerek görmüyo üçlüye merak etme yani..

evet canım beğendinmi :)

begendim kızzz.aman iki kilo aldım diye dertlenme bak inceciksin ye git afiyet olsun.valla bende yiyecegimde ah bi iştaha gelsemde yesem.verdigim iki kilodan yarım kilosunu almışımda seviniyorum..

günaydın kızlar ayy bu gece rüyamda kızım olmustu ve onu emzırıyodum muthıs bı duyguydu yaa valla anlatamam sıze

rüyalarda gerçek olcak inşallah..

canım gözün aydın.allah oglunuda kucagına almayı nasip etisn..

canım geçmiş olsun.dikkat et kendine ,evet salgınmı var ne sırayla hasta oluyoruz.terleme iyi gelirmiş .ama onu ben becereme bi türlü..

ben de şubat annesiyim hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza nasip etsin allahım.

canım aramıza hoşgeldin.sanırım 106.cı kişi oldum.anacım maşallah bize.

sende hoşgeldin aramıza.seni hatırladım hatta o topige bi girmiştim.biz bunda toplanmıyoruz balsuratın açtıgı topikte toplanıyoruz yazmıştım hatta.ee sende 107 oldun sanırm yaren gücellememiş ama bu kadar olduk dimi kızlar..

VOLES resmin gzelmiş kız.böyle cici bici duruyon...
CAMDANKALP hani sende önceden resmini koyuyodunya o güzeldi bee.ben onu istiyom valla...

ayyy ben hep kızımı rüyamda görüyom şimdi benim kızım banamı benzicek yuppi, ama inş kiprikleri eşime benzerrrr ve boyuuuu

sağol canım bende randevumu bekleyemedim özel hastaneye gittim ssklıyım 20 tl ödedim bende öğrebir öğrenmez alış veriş yapıcam diyodum ama mağazaya gittim kararsız kaldım 1 tulum 1 çıtçıtlı badi bir kaç tane çorap aldım erkekime

akşam selma ile fatoşada anlatıyom.benim minik dün çok hareketiydi.dün kaymak dursun resmen beni tırmaladı hissettim.bi çıglık attımdelikafaduldenacıttı.ya eli göbegime sürttü geçti.ya ayagı sürttü.net hissittim.be çocugum yavaş gçsenede anneyi üzüyon dedim:jeyyar:ama hoşumada gitti:CüvCüv:

Genelde Laboratuarlarda ultrason cihazı var ama bence sırf cinsiyetini öğrenmek için gideceksen o zaman Bağkur ile anlaşması olan ve 4 boyutlu cihazı olan bir özel hastaneye gitsen daha iyi olur. Özel hastanelerde genelde hemen ultrasona alıyorlar ve muayene ücretinden başka ücret de almıyorlar Ankara'da ama İstanbul'u bilemiyorum.

Özel hastanede muayene fiyatları Ankara'da hiç bir güvencen yoksa genelde 150 ile 200 TL arasında. Anlaşmalı kurumlarda ise 25 ile 100 arasında değişiyor sanırım. Doktorlarda bildiğim kadarı ile 120'den başlıyor ve 250''ye kadar çıkanı duydum doğrusu.

sinem2008, 07papatya sağolun allahım cümlemize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım ozel hastaneye gıdıyorum ama 4 boyutlu ultroson yok sanırım ozel doktorları bende ole bılıyorum yuksek fıyatları
cevapladıgın ıcın saol canım neyse arastırayım bı ınternetten 4 boyutlu ultrosanla bakan hastanelerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…