2010 Şubat Anneleri

Sağol canım, seninde gözün aydın......opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım......

merhaba kızlar..
nasılsınız.. bebişleriniz nasıl..

merhaba canım.ya söyleyeyim diyorum bi denk gelemedik.canım resmin çok karanlık hatta hıç seçilmiyo bile sanırım senin resmin ama inan çözemiyorum.degiştirmeyi düşündünmü hiç..

Papatya -Doremi hoşgeldiniz.
yaa bi insana aralıksız 14 saat uyku yetmezmi dün 14 saat uyumuşum hadi kalk yatlar falan 12 saat olsun şuan göz kapaklarıma hakim olamıyorum evde olan arkadaşlar benim yerimede uyuyun .

merhaba canım.ya söyleyeyim diyorum bi denk gelemedik.canım resmin çok karanlık hatta hıç seçilmiyo bile sanırım senin resmin ama inan çözemiyorum.degiştirmeyi düşündünmü hiç..

:))))))))
ben bilerek koydum onu canım.. yüzüm tam belli olmasın diye kaydirigubbakcemile3
değiştireyim istersen..

yaa bi insana aralıksız 14 saat uyku yetmezmi dün 14 saat uyumuşum hadi kalk yatlar falan 12 saat olsun şuan göz kapaklarıma hakim olamıyorum evde olan arkadaşlar benim yerimede uyuyun .

hoşbulduk canım..
bana da 12 saat fazlasıyla yetiyor..
gün içinde hiç uyumuyorum,, ilk haftalar çok uykum olurdu benimde..

inan şuan benimde uykum var yatsammı diye düşünüyodum...

:))))))))
ben bilerek koydum onu canım.. yüzüm tam belli olmasın diye kaydirigubbakcemile3
değiştireyim istersen..

hımm anladımda.ne bileyim bence degiştir.seçilelemsindense hi koyma bence daha iyi.ne bileyim çiçek koy böcek koykaydirigubbakcemile3

papatya bugün seni resim avında gördüm:?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3öyle olmuş dikkat etmedimlaelaelaelaelae

kızlar iki gündür çok duygusalım.sanırım kızım yok ya ondan tarkanın gitti gideli şarkısını dinleyip duruyorum.hatta şimdi cebimede indirdim.artık sardırıp dinlerim
gitti gideli
ne aradı ne sordu
vefasız uyuttu beni
buralarda zaman durdu
dönmedi unuttu benimafoldumben:sinifsinif::gitme:

kızlar ben tarkanın bütün şarkılarını seviyom

merhaba kısllarrrrrr biz geldik nasılsınız annişler?

hoşgeldiiiinnn zemuszemus

ay canım yaa.. çok özlemişsin sen kızını.. :1hug:
ne zaman gelicek, nerde kızın?
bu arada ben tarkan hayranıyım, hemde öyle böyle değil
lmaz:

merhaba kısllarrrrrr biz geldik nasılsınız annişler?

merhaba canımm

hoşgeldiiiinnn zemuszemus

ay canım yaa.. çok özlemişsin sen kızını.. :1hug:
ne zaman gelicek, nerde kızın?
bu arada ben tarkan hayranıyım, hemde öyle böyle değil
lmaz:

babasıylı babaanne.dede ziyaretine gittilen. adanaya cumartesi gelecekler.ama geçmiyo zaman.kocama gelin artık gördüler işte yeter diyip duruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…