herkese günaydın dün dra gittik bebişimizi gördük herşey yolunda ve oğluşumuz olacakmış gerçi dr tekrar göreyim dedi ama erkek dedi bu arada dün bir kız müjdesi gelmiş selmakerem gözün aydın canım
günaydın kızlar,
dün erken çıkıp eve gitmiştim dün saat 3 ten beri uyuyorum soğuk almışım akşam beni bi üşüme aldı kalktım sıcak duş aldım limonlu çay içtim 1 tanede parol aldım uyudum 1 saat sonra bi uyandım ki su içindeyim kalında giyinmiştim üzerimede kalın battaniye örttüm ben öyle c vitamini al falan atamam soğuk algınlığını gece 2 kere üstümü değiştirdim nasıl bir terlemek anlatamam neyseki bugün daha iyiyim.bu arada salgın var aman kızlar dikkat.rüyamda kimleri görmedim ki çok ilginç ama Caneylom senin cinsiyet bellimiydi kızın olacak galiba kumral dalgalı saçlı 3-4 yaşında bi kız çocuğu gördüm ama nasıl güzel ben böyle bi güzellik görmedim caneylomun kızı diyorlar ama ben tanımıyorum ki diyorum falan ama sonuçta kızın olacak galiba tersi mi çıkar düzümü bilmiyorum ama kumral çok güzel bi kız çocuğuydu nedense bebek değilde çocuk olarak gördüm yoksa senin 2. miydi.
merhaba kızlar..
nasılsınız.. bebişleriniz nasıl..
merhaba canım.ya söyleyeyim diyorum bi denk gelemedik.canım resmin çok karanlık hatta hıç seçilmiyo bile sanırım senin resmin ama inan çözemiyorum.degiştirmeyi düşündünmü hiç..
merhaba canım.ya söyleyeyim diyorum bi denk gelemedik.canım resmin çok karanlık hatta hıç seçilmiyo bile sanırım senin resmin ama inan çözemiyorum.degiştirmeyi düşündünmü hiç..
Papatya -Doremi hoşgeldiniz.
yaa bi insana aralıksız 14 saat uyku yetmezmi dün 14 saat uyumuşum hadi kalk yatlar falan 12 saat olsun şuan göz kapaklarıma hakim olamıyorum evde olan arkadaşlar benim yerimede uyuyun .
Papatya -Doremi hoşgeldiniz.
yaa bi insana aralıksız 14 saat uyku yetmezmi dün 14 saat uyumuşum hadi kalk yatlar falan 12 saat olsun şuan göz kapaklarıma hakim olamıyorum evde olan arkadaşlar benim yerimede uyuyun .
:))))))))
ben bilerek koydum onu canım.. yüzüm tam belli olmasın diye kaydirigubbakcemile3
değiştireyim istersen..
papatya bugün seni resim avında gördüm:?
begendim kızzz.aman iki kilo aldım diye dertlenme bak inceciksin ye git afiyet olsun.valla bende yiyecegimde ah bi iştaha gelsemde yesem.verdigim iki kilodan yarım kilosunu almışımda seviniyorum..
sağol canım opuyorumnanaktan
hımm anladımda.ne bileyim bence degiştir.seçilelemsindense hi koyma bence daha iyi.ne bileyim çiçek koy böcek koykaydirigubbakcemile3
senimi kırıcam :)))
dur bakayım fotoda koyayım ozaman hadi..
merhaba kısllarrrrrr biz geldik nasılsınız annişler?
kızlar iki gündür çok duygusalım.sanırım kızım yok ya ondan tarkanın gitti gideli şarkısını dinleyip duruyorum.hatta şimdi cebimede indirdim.artık sardırıp dinlerim
gitti gideli
ne aradı ne sordu
vefasız uyuttu beni
buralarda zaman durdu
dönmedi unuttu benimafoldumben:sinifsinif::gitme:
kızlar ben tarkanın bütün şarkılarını seviyom
merhaba kısllarrrrrr biz geldik nasılsınız annişler?
hoşgeldiiiinnn zemuszemus
ay canım yaa.. çok özlemişsin sen kızını.. :1hug:
ne zaman gelicek, nerde kızın?
bu arada ben tarkan hayranıyım, hemde öyle böyle değillmaz:
doremi olmuş valla e bide bunu söyle bu kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?