2010 Şubat Anneleri

papatya kız nezaman geliyo
annelik duyguları tatmak güzel kızın var ne güzel ya maşallah ikinciside erkek çok güzel bitşey Allah sağlıkla kucağına versin hayrlı evlatlar olsunlar inş. benimde bir oğlum bir kızım olur inş..

cinsiyeti belli olan hanımlar !!!!..
hiç rüyanızda görüpte malum oldumu sizeee
.. :kedi:

evet çook güzel bi duygu.allah hepimizin evletlerını kucagımıza almayı nasip etsin.
cuma akşam çıkacaklar yola cumartesi sabah erkenden annesinin kucagında olacak.
ilk defa ayrıldım kızımdan.babasını bırıkıp ankaralara falan kızımla gidiyodum.bu sefer onllar bıraktı beni.bu ders oldu bi daha asla...bide hamileydim kıyamadı herif gelme zorlanırsın dedi.benimde gitmeye niyetim yoktu iyi oldu ama zeynep gidince işler kariştı(bu arada zeynep kızımın adı)

inşallah rabbim sanada nasip eder bi kız bi oglan.evet iyi olacak bizim içinde

bu arada bu resim daha güzel olmuşşş

ya benim cinsiyet belli deil daha yaaa offff.burdaki annişlerin çoğu öğendi ne güzel ben haftaya çarşamba gidicem hem üçlü tarama yapılcak hemde cinsiyetini öğrencem inşaallah
bu arada çokkkkkkkk güzelsiniz kızlar foto koyan annişler voles fatoş essema doremi papatya hepinize kocamannn

Slm canlar.Geçmişi okudum amma kaynatmışsınız ben halen düzelemedim birde hastalık dişimede vurdu neolucak halimiz bilmiyorum kızlar aman dikkat edin kendiniz grip 2 kat ağır geçiyor.geceleri hiç uyuyamıyorum.resimleriniz süper bu arada maşallah kızlar süper anneler.inşallah kendi bebişlerimizin resimlerini koyup yeni bir topikte eksiksiz buluşuruz ileride.bana iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ikili testi atlattığım için çok mutluym dr hiç 3 lü testten bahsetmedi yapmıyacak herhalde 2 hafta sonraya çağırdı.Bu arada arkadaşlar acıbadem de doğum fiyatlarını öğrendim ve yeni bir hastane aramaya başladım.normal doğum 6000 sezeryan 9800 civarıymış sigorta şirketinden öğrendim özel sigortamda bitti şimdi kara kara düşünüyorum.önerileriniz varsa özel ama sigortalılara bakan temiz bir hastane iyi bir dr arıyorum bursada.

cinsiyeti belli olan hanımlar !!!!..
hiç rüyanızda görüpte malum oldumu sizeee
.. :kedi:

canım bana olmadı.hep kız bekliyordum.aslında beklememin sebebide benim geç döllenme olmuştu.ilk haftalarda 6 haftalık olması gerekirken benim bebek 5 haftalık çıkıyordu.7 haftasına girerken arayı akapattı.neyse madem geç gebelik biliyosunuz erkek kromozonnları fazla dayanıklı degil çabuk ölüyorlar ee binmkide geç gebelikya o y kromozonları ölmüştür diye düşünüyordum.ama tahmin ettigim gibi olmadı..

saol canım senin güzelliğin.zemuszemus

sağol canım

canım Allah kavuştursun zeynebine keşke benim kaynanamlarda başka yerde olsa :jeyyar: birlikte yaşamak zor markete gidelim poşetleri alıp evimize çıkıyoruz her yaptırğımdan aldığımdanda veririm bide genede bende saklıyonuz aldıklarınızı der eşime

sağol şekerim havaya soktunuz valla kızlar :sm_cool:

canım bahar tıp var medikal var bide jimer var
baharı pek övüyolar ama gönül hnm var kaç arkadaşım ona gidiyo çok memnun bende ona başalıcam 12 eylülde doğum fiyatları nekadar bilmyiorum eşin ssk sı yokmu ondan yararlansan

papatya geç gebelikte kız mı oluyomuş.

istatistik olarak çogunlukla kız oluyomuş..

amin canım..
sorma biz üç eltiyis .eşimin ailesinin üç katlı evi var adanada.alt katta annesigil ikinci v üçüncü katta iki gelinler oturuyo.bi ben ayrıyım.hemde 9 saatlik bi uzaklıkta.senin ne yaşadıgını anlayabiliyorum.adanaya her gittigimdi iki gelinde zavallılar dert yanarlar sen ne güzel uzuktasın karışanın edenin yok derler.onlar kaynanadan yana dertli degillir çocuklar anlaşamıyorlar.birne bişey alınınca diger yigen amca kızını alıyon banada al.diye ..zor oluyo diyolar onlarda genelde ne alıyorlarsa saklı gizli girdiriyolar..
onları gördükçe rabbim çok şükür uzuktayım diyorum..
allah yardımcın olsun canım benim....

aryacım inşaallah istediğin gibi bir hastane bulursun..
sonuçlarının güzel çıkmasına da çoksevindim, hep böyle gider inşaallah...

bu arada ben rüyamda kızda görüyorum erkek de.. :)))

sağol canım benim haketmedğin şeylere maruz kalınca kötü oluyo insan çok şükür halimize opuyorumnanaktan

arya anacım o fiyatlar ne kuzum.zemuszemus

uçmuşlar cnm sorma.özel sigortam %30 indirim yapıyordu eşim iş değiştirdi süresi bitti.şimdiki işindede ona özel sigorta var bana yok.zaten özel sigortalar hamileliğe 1 sene dolmadan bakmıyorlar.

cnm eşimin ssk sı var.jimere son gittiğimde çok sinir oldum.orada bir gülin okan var iyi olduğuna inandığım o da ssk ya bakmıo.melike hnm a gitmeyi düşündüm ama jimerin yeni doğan ünitesinin eksik olduğunu duydum Allah korusun bir sorun olduğunda devlet hastanesine sevk ediyorlarmış.bahar tıp da doğum yapan bir tanıdığım var hiç memnun kalmadı hemşireler dövmekten beter etmişlerkızı herkes çok kendini beğenmişmiş orada.medikal düşündüm aslında ama oradanda şikayetler var burada araştırdım .bu siteden doğum yapmış bir arkadaş doruk çekirgeyi önerdi onuda araştırıcam bakalım offf zor işler bunlar.

kızlar benim disim cok agrıyor sanırım curudu ( dolgu yapılabiliyor mu ki? yaw ben normal zamanda disciye gitmekten cekinirdim simdi napıcam offf offf :sinifsinif:

aryacım inşaallah istediğin gibi bir hastane bulursun..
sonuçlarının güzel çıkmasına da çoksevindim, hep böyle gider inşaallah...

bu arada ben rüyamda kızda görüyorum erkek de.. :)))

saol cnm.bende rüyamda bir kız görüyorum bir erkek dr da bir kıza benziyor diyor bir erkeğekafamçokkarıştı dün gece kız gördüm büyümüştü anne süt iç diye kovalıyordu benikaydirigubbakcemile3 Ama ilk erkek gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…