uçmuşlar cnm sorma.özel sigortam %30 indirim yapıyordu eşim iş değiştirdi süresi bitti.şimdiki işindede ona özel sigorta var bana yok.zaten özel sigortalar hamileliğe 1 sene dolmadan bakmıyorlar.
cnm eşimin ssk sı var.jimere son gittiğimde çok sinir oldum.orada bir gülin okan var iyi olduğuna inandığım o da ssk ya bakmıo.melike hnm a gitmeyi düşündüm ama jimerin yeni doğan ünitesinin eksik olduğunu duydum Allah korusun bir sorun olduğunda devlet hastanesine sevk ediyorlarmış.bahar tıp da doğum yapan bir tanıdığım var hiç memnun kalmadı hemşireler dövmekten beter etmişlerkızı herkes çok kendini beğenmişmiş orada.medikal düşündüm aslında ama oradanda şikayetler var burada araştırdım .bu siteden doğum yapmış bir arkadaş doruk çekirgeyi önerdi onuda araştırıcam bakalım offf zor işler bunlar.
saol cnm.bende rüyamda bir kız görüyorum bir erkek dr da bir kıza benziyor diyor bir erkeğekafamçokkarıştı dün gece kız gördüm büyümüştü anne süt iç diye kovalıyordu benikaydirigubbakcemile3 Ama ilk erkek gördüm.
kızlar benim disim cok agrıyor sanırım curudu( dolgu yapılabiliyor mu ki? yaw ben normal zamanda disciye gitmekten cekinirdim simdi napıcam offf offf :sinifsinif:
kızlar benim disim cok agrıyor sanırım curudu( dolgu yapılabiliyor mu ki? yaw ben normal zamanda disciye gitmekten cekinirdim simdi napıcam offf offf :sinifsinif:
özel hastaneler hakkında böle şeyler duyduğum için bende hastaneye devam ediyorum orda doğum yapıcam inş. ben bi ara kafayı yiyodum hastane konusunda sonra şevkete karar verdim bahar tıpada eşimle gitmek içn sırf oda görsün die gidicem
peki senin cinsiyeti bellimi şuan ?
ben ilk 7 haftalıkken rüyamda annem bana senin kızın olucak dedi..
daha sonra erkek bi bebk varmış, benimmiş o ama nasıl güzel maaşallah gözleride renkli, onu emziriyormuşumne öyle gördüm kendimi..
geçenlerde de rüyamda doktor bana kızın olucak dedi..
kafayı yedim galiba ben :sinifsinif:
kızlar bakın ruya tabirlerinde ne diyor;
Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocugu oldugunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir.
VOLES resmin gzelmiş kız.böyle cici bici duruyon...
ya benim cinsiyet belli deil daha yaaa offff.burdaki annişlerin çoğu öğendi ne güzel ben haftaya çarşamba gidicem hem üçlü tarama yapılcak hemde cinsiyetini öğrencem inşaallah
bu arada çokkkkkkkk güzelsiniz kızlar foto koyan annişler voles fatoş essema doremi papatya hepinize kocamannn
sağol canım
canım Allah kavuştursun zeynebine keşke benim kaynanamlarda başka yerde olsa :jeyyar: birlikte yaşamak zor markete gidelim poşetleri alıp evimize çıkıyoruz her yaptırğımdan aldığımdanda veririm bide genede bende saklıyonuz aldıklarınızı der eşime
esma bugün mankenlik yaptın haaaa.maşallah kızım her halin güzelll:1shok:
Slm canlar.Geçmişi okudum amma kaynatmışsınız ben halen düzelemedim birde hastalık dişimede vurdu neolucak halimiz bilmiyorum kızlar aman dikkat edin kendiniz grip 2 kat ağır geçiyor.geceleri hiç uyuyamıyorum.resimleriniz süper bu arada maşallah kızlar süper anneler.inşallah kendi bebişlerimizin resimlerini koyup yeni bir topikte eksiksiz buluşuruz ileride.bana iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ikili testi atlattığım için çok mutluym dr hiç 3 lü testten bahsetmedi yapmıyacak herhalde 2 hafta sonraya çağırdı.Bu arada arkadaşlar acıbadem de doğum fiyatlarını öğrendim ve yeni bir hastane aramaya başladım.normal doğum 6000 sezeryan 9800 civarıymış sigorta şirketinden öğrendim özel sigortamda bitti şimdi kara kara düşünüyorum.önerileriniz varsa özel ama sigortalılara bakan temiz bir hastane iyi bir dr arıyorum bursada.
canım ben rüyamda bebek gördüm emziriyorum ama cinsiyetini bilmiyorum... eşimde geçen gün bi erkek doğurduğumu görmüş 22 kg volkan pes dedim galiba açıkta kalmış popocuğun.... kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok cnm benimki daha belli değil.ilk gittiğimde kıza benzio ama katiyen kesin değil dedi sonra testi başka hastanede yaptırdım oradaki dr erkeğe benziyor ama kesin değil dedi.dün gittiğimde de erkekte olabilir kızda göstermio dedi yani benim rüyalar ve drlar kafamı karıştırdı.bir arkadaşım 9 ay öğrenemedi cinsiyetini bizimde öyle olucak galiba.dr beyaz ve yeşil renk eşya al dedi seninki saklıcak baya galiba dedi.
canım ben rüyamda bebek gördüm emziriyorum ama cinsiyetini bilmiyorum... eşimde geçen gün bi erkek doğurduğumu görmüş 22 kg volkan pes dedim galiba açıkta kalmış popocuğun.... kaydirigubbakcemile3
senin kociş maşallah 22 kg görmüş he korkmamışmıruyasında :)
Allahım yarabbim ya anlamıyolar canım sizin artık başka bi hane olduğunuzu evinizin kapınızın ayrı olduğunu anlamıyolar kabullenmek istemiyo bazı anneler yada k.valideler....klava:
paptya akşam sordum görmedin galiba hani eşimin işi dolayısıyla izmirde kaldık dedin ya eşin ne iş yapıyor canım.
esmacım kapalı halini bir arkadaşıma çok benzettim çok severdim çocukluk arkadaşım çok özlemişim hasret giderdim. valla.
sağol canım arkadaşlarım beni tanısınlar die koydum ensonda son hailimi koyem dedimm :kedi:
geçmiş olsun canım
sabahtan beri yazmaya çalışıyorum
sistem hata veriyor
yalnız fiyatlar inanaılmaz pahalı
bana özel sezeryan istersen 840 tl+120 tl tek kişilk oda farkı verdiler
sen bak bence başka yerelerede
o ne biçim fiyat öyle
hele normal doğum çogu yerde ücretsiz bilgin olsunlmaz:
KIZLAR BU ARADA YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞ HOŞGELDİNİZ
BEN TEST SONUÇLARIMI ALDIM
zemuszemus
10000'DE 1 RİSK ORANI ÇIKTI DOKTOR ÇOK İYİ
GELİŞİMİMİZDE GÜZEL DEDİ
BİLİYORSUNUZ BEN 6 KİLO VERDİM DİYE ÇOK STRESTEYDİM
DOKTOR O YEMİŞ CEFASINI SEN ÇEKMİŞSİN DEDİ opuyorumnanaktan
yaramaz olacak zaten orası kesin
bu arada 3lü test içinde 16sına randevu verdi
ooo çok var
fiyatlar hakkında da bilgi aldım
özele 37tl sosyal güvencesi olana 15 tl
bilginiz olsun istedimm :CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahahah.. valla o ne yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aryaa 9800 ne bu ya üstünede 1 yıl eve bakıcı versinler bari sen elini birşeye sürme .yada artık bizde doğum yaptın diye bi pırlanta takarlar sana.laelaelaelaelae
aynen katılıyorum arkadaşım zemuszemus
evet evet kesin seninkinin poposu açıkta kalmış :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?