2010 Şubat Anneleri

özel hastaneler hakkında böle şeyler duyduğum için bende hastaneye devam ediyorum orda doğum yapıcam inş. ben bi ara kafayı yiyodum hastane konusunda sonra şevkete karar verdim bahar tıpada eşimle gitmek içn sırf oda görsün die gidicem

peki senin cinsiyeti bellimi şuan ?

ben ilk 7 haftalıkken rüyamda annem bana senin kızın olucak dedi..
daha sonra erkek bi bebk varmış, benimmiş o ama nasıl güzel maaşallah gözleride renkli, onu emziriyormuşumne öyle gördüm kendimi..
geçenlerde de rüyamda doktor bana kızın olucak dedi..
kafayı yedim galiba ben
:sinifsinif:

kızlar benim disim cok agrıyor sanırım curudu ( dolgu yapılabiliyor mu ki? yaw ben normal zamanda disciye gitmekten cekinirdim simdi napıcam offf offf :sinifsinif:

kötü olur ama bi görün yinede hamile olugunu söylersin.bi baksınlar.hımmm

kızlar benim disim cok agrıyor sanırım curudu ( dolgu yapılabiliyor mu ki? yaw ben normal zamanda disciye gitmekten cekinirdim simdi napıcam offf offf :sinifsinif:

cnm 3 aydan sonra bazı şeyler yapılabiliyor diye biliyorum ama dr bir danış istersen benim de dişim ağrıyor çürükte değil gripten vücutta iltihap var herhalde dişe vurdu.çok kötü diş ağrısı geçmiş olsun cnm:teselli:

Anladım cnm hepimiz için dua ediyorum Allahım biize hayırlısı nasıl ise öyle doğum nasip etsin ve vicdanlı bir dr emanet etsin:Saruboceq:

Yok cnm benimki daha belli değil.ilk gittiğimde kıza benzio ama katiyen kesin değil dedi sonra testi başka hastanede yaptırdım oradaki dr erkeğe benziyor ama kesin değil dedi.dün gittiğimde de erkekte olabilir kızda göstermio dedi yani benim rüyalar ve drlar kafamı karıştırdı.bir arkadaşım 9 ay öğrenemedi cinsiyetini bizimde öyle olucak galiba.dr beyaz ve yeşil renk eşya al dedi seninki saklıcak baya galiba dedi.

anestezi yapamadıklar için daha başlarındaysen git hemen ilerledikten sonra senin için çok zor olur.bi arkadaşımın ilerlemişti öyle geçici yaptılar çürüğü tam temizliyemeyiz dayanamazsınız demiş aksatma diş ağrısı doğum sancısından beter derler.bende hamile kalmadan önce bütün diş tedavilerimi yaptırdım şimdi gözüm gibi bakıyorum dişlee ama yine de diş ağrısını iyi bilen olarak korkuyorum.

canım ben rüyamda bebek gördüm emziriyorum ama cinsiyetini bilmiyorum... eşimde geçen gün bi erkek doğurduğumu görmüş 22 kg volkan pes dedim galiba açıkta kalmış popocuğun.... kaydirigubbakcemile3

VOLES resmin gzelmiş kız.böyle cici bici duruyon...

sağol canım :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende daha öğrenemedim canım sıkma canını asıl benim dertlenmem lazım benim kadar ilerde olup öğrenemeyen kalmadı bi bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allahım yarabbim ya anlamıyolar canım sizin artık başka bi hane olduğunuzu evinizin kapınızın ayrı olduğunu anlamıyolar kabullenmek istemiyo bazı anneler yada k.valideler.... klava:

paptya akşam sordum görmedin galiba hani eşimin işi dolayısıyla izmirde kaldık dedin ya eşin ne iş yapıyor canım.
esmacım kapalı halini bir arkadaşıma çok benzettim çok severdim çocukluk arkadaşım çok özlemişim hasret giderdim. valla.

geçmiş olsun canım
sabahtan beri yazmaya çalışıyorum
sistem hata veriyor
yalnız fiyatlar inanaılmaz pahalı
bana özel sezeryan istersen 840 tl+120 tl tek kişilk oda farkı verdiler
sen bak bence başka yerelerede
o ne biçim fiyat öyle
hele normal doğum çogu yerde ücretsiz bilgin olsun lmaz:

KIZLAR BU ARADA YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞ HOŞGELDİNİZ
BEN TEST SONUÇLARIMI ALDIM
zemuszemus
10000'DE 1 RİSK ORANI ÇIKTI DOKTOR ÇOK İYİ
GELİŞİMİMİZDE GÜZEL DEDİ
BİLİYORSUNUZ BEN 6 KİLO VERDİM DİYE ÇOK STRESTEYDİM
DOKTOR O YEMİŞ CEFASINI SEN ÇEKMİŞSİN DEDİ opuyorumnanaktan
yaramaz olacak zaten orası kesin

bu arada 3lü test içinde 16sına randevu verdi
ooo çok var
fiyatlar hakkında da bilgi aldım
özele 37tl sosyal güvencesi olana 15 tl
bilginiz olsun istedimm :CüvCüv:

aryaa 9800 ne bu ya üstünede 1 yıl eve bakıcı versinler bari sen elini birşeye sürme .yada artık bizde doğum yaptın diye bi pırlanta takarlar sana.laelaelaelaelae

allah allah yaa...
valla pek nazlıymış seninki..
benim rüyalarda seninki gibi çıkmasın:)))
1 haftamız var bakalım öğrenmeye.. insan herzaman sağlıklı sıhatli olsun yeterki dese bile yine de sabırsızlanıyo yaaaaaaaaaaa... :))))))))))

oğulları evlenmeden önce ellerinde olduğu için her istedğini yaptırdıkları için evlenince bu olmuyo o yüzdende huzur vermiyolar işte çok şükür eşim çok anlayışlı gaza gelip bana çatmaz.

yapma ya hiç dikatimi cekmedi canım özür dilerim.eşim maliyeci canım gelir uzmanı olarak çalışıyo.ayrıca şuan müdür yardımcısı vekili olarakta çalışıyo.benim koca akıllı maşalah ne sınıv olsa kazanır dudur.

sağol canım arkadaşlarım beni tanısınlar die koydum ensonda son hailimi koyem dedimm :kedi:

bu halinde olmuş.hemde daha iyi olmuş...

iyi haberlerle geldin bizide sevindirdin.gözün aydın canım...

fikirevi gözün aydın canım
fatoş arkadşının hasretine iyi geldimse ne mutlu oldum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…